CRAZY - המקורי והחידוש.

Jagged chaos

New member
מ===>מ===>ש../images/Emo70.gif

סיטואציה 1: קונה את הדיסק של דייב מתיוס באנד. זה עם Spoon ו-don't drink the water. מוכר - "איזה יופי
איך הגעת ל-dave matthews band?" אני - "וואלה, יש לו פה שיתוף פעולה טוב עם אלאניס מוריסט" מוכר - "אלאניס מוריסט?!
" סיטואציה 2: מוכר - "מה?? איזה סגנון מוזיקה אתה שומע?" אני - "אלאניס מוריסט, פיונה אפל, הת'ר נובה, קרנבריז..." מוכר - "אה...אתה בקטע של כוסיות רוקיסטיות?
" אני - "
מה עבר על אימ'שך יא בנזונה??" (החלק הזה הוא היפוטתי
...זה רק מה שעבר לי בראש באותו רגע.." סיטואציה 3: אותה סיטואציה, סיפור שונה. אני - "אני אוהב אלאניס מוריסט
" מוכרת - "אוי ואבוי
" (אינסטינקט) אני - "
" מוכרת - "כלומר, סבבה...גם אני התחלתי לשמוע מוזיקה ממנה... אוי...אלאניס.. and you've washed your hands clean..." (נאמר בזלזול יתר
).. לפחות על דבר אחד הסכמנו (בערך..) - "הדבר הכי טוב שלה זה האלבום השני שלה. זהו." עוד מוכרת בת זונה..בלי בושה... אעלק מה אומרת לי??? "אלאניס מוריסט? how fucking far will you go?" שוב, אותה תגובה שלי===>
מה יא זונה?? מה הבעיות עם אלאניס
לא לקחתי אישית את האי סימפטיה שלהם לאלאניס... פשוט בצורה לא ישירה, הם לא שמו לב שהם אשכרה קטלו את הטעם המוזיקאלי שלי...FUCK YOU... לא קונה אצלם בחיים דיסקים... ועוד יותר מזה??? (קבלו איזה מצחיק זה כבר...
) אני - "שלום, מחפשים עובדים?
" מוכר - "בן כמה אתה?" אני - "17" מוכר - "ביייייייייייייי" אני - "
... ואם רציתי עכשיו לקנות דיסק...ברגע זה ביאסת אותי" בג'אנק יש אחלה עובדים..באמת
אנשים כלים

isw

New member
גם בתו השמיני יש כאלה..

שאלתי אותם אם יש להם ת'דיסק האחרון של הקרנבריז [wake up and smell the coffee] שהוא היחיד שעוד אין לי והם אשכרה אומרים לי שאין דיסק כזה.. יום אחר שאלתי אם יש להם דיסקים של ג'ייסון מראז [מכירים? זה שחימם את אלאניס בjlpa tour] ואז הם התחילו לתקן אותי באיך אומרים את השם שלו- לא משנה שהם לא צדקו.. אז יש כאלה ובסדר בעיה שלהם.. אגב, אנשים שלא אוהבים את המוזיקה של אלאניס- אפילו לא את איירוניק וyok אז משו לא בסדר אצלם כי אלו שירים ממש- טוב אין לי הגדרה..

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

לי העירו איזה פעם, פעמיים..על זה שאני אוהבת אלאניס. אבל לא משו רציני..ואני גם ממש ממש לא שמה עליהם.
והאמת..שאממ..אני קונה בכל מיני מקומות..אני מגוונת..אז אין מקום שאני באמת שונאת לקנות שם.
למרות שבצליל, אין אף פעם כלום והם יקרים.

smgfan

New member
דווקא אצלי כשקניתי את SFIJ

המוכר אמר לי שזה דיסק שולט! (או משהו כזה לפחות... לא אותן המילים אבל הוא החמיא לאלבום ממש כמעט בהערצה!)

הגרה182

New member
לאלאלאלא!!!

בטאוור רקורדס בעזריאלי תמיד יש אנשים חביבים.. פעם הייתה שם אחת עם שעון מגניבבב שיש לו טילים כאלה שאפשר לשים בהם פתקים, והיא אמרה שיש כזה גם עם רובה מים
ועכשיו [בפעם האחרונה שהייתי שם] יש שם אחת כוסית

tishbiman

New member
נ"ש../images/Emo26.gif

באוסף החדש, כתוב את "Unsexy" בעטיפה, וגם ברשימת השירים שצריכה להיות, אבל שכחו להוסיף אותו לדיסק!!
מוזר... ככה הבנתי מכמה תגובות של הדיסק בAMAZON

Jagged chaos

New member
חחח יו ../images/Emo6.gif פאדיחה ענקית...

למרות שעדיף שהשיר הזה יעוף מהאוסף..

yuDa398

New member
נצלושי שלום לכולם.. אולי אתם לא

זוכרים אותי אבל כתבתי פה פעם (אבל לפני הרבה זמן... התקופה שלפני השחרור של SCC). בכל אופן שמעתי שלאלניס יוצא אוסף (מזל טוב) וראיתי את הסינגל החדש שלה crazy ב-vh1. הקליפ מאוד נחמד (סוף סוף השיער של אלניס ארוך, אבל חבל שהיא עשתה פוני והמבע קצת יותר קהה) ומשום מה חשתי שאני חייב לכתוב פה. אני זוכר שהפלייליסט של האוסף קצת מוזר, יש שם כמה שירים שלא היו להיטים ויש לה מלא להיטים שלא נכנסו משום מה....לא נורא, צריך להכיר גם בשירים הפחות מוכרים שלה. תגידו, למה רואים את הקליפ הרבה, ראיתי אותו רק ב-vh1 פעם אחת מההתחלה עד הסוף ופעמיים רק חצי ממנו. מוזר, דווקא שיר חביב... נ.ב תגידו, אלניס הולכת להוציא עוד סינגל מהאוסף, או שהיא עובדת על אלבום חדש או משהו? לא שמענו חומרים חדשים ממזמן.... להתראות לכםםםם.....

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif

יש הרבה זמן דיבורים על אלבום חדש. בעקרון אמור לצאת שנה הבאה..אבל אל תבנה על זה.
לא יודעת אם יצא עוד סינגל מהאוסף..כי אין שם שירים חדשים.
אבל היא די כיסתה את כל הלהיטים..לא? יש 18 שירים שם!
בכל מקרה, את השיר שומעים די הרבה בגלגל"צ. זה אני יכולה להבטיח.
אבל לא יודעת לגבי VH1..ראיתי אותו פעם אחת שם.
אבל אני לא רואה כזה הרבה..
אני לא אוהבת את הקליפ האמת..ובכלל..לא את הגרסא שהיא בחרה להוציא כסינגל.
אבל לפחות חלק מרוצים מהעניין..

o0Invisible0o

New member
שאלה בקשר לשיר.../images/Emo3.gif

הגרסא ה"יבשה" היא זאת שבדיסק של גאפ? או שהיא לא יוצאת בשום דיסק..? ושל גלן באלארד לא יוצאת בשום דיסק, נכון?
חבל.
אני הכי אוהבת את היבשה נו.

Jagged chaos

New member
Crazy בפלייליסט של גלגל"צ...

מה שאומר ==>> הרבה הרבה השמעות
ALANIS MORISSETTE - CRAZY ANTHONY & THE JOHNSONS – HOPE THERE'S SOMEONE COLDPLAY – FIX YOU DANIEL POWTER – BAD DAY DEPECHE MODE – PRECIOUS GRAFFITI PROJECT – ALINE JAMES BLUNT – GOODBYE MY LOVER KELLY CLARKSON – BEHIND THESE HAZEL EYES MADONNA – HUNG UP MATTAFIX – BIG CITY LIFE PUSSYCAT DOLLS FEAT. BUSTA RHYMES – DON'T CHA RIHANNA – PON DE REPLAY ROBBIE WILLIAMS - TRIPPING THE BLACK EYED PEAS – DON'T LIE "פלייליסט מסיבה": HARD-FI – HARD TO BEAT MYLO .VS. GLORIA ESTEFAN – DR. PRESSURE RIHANNA – PON DE REPLAY פלייליסט לילה: RICHARD HAWLEY – COLE'S CORNER אינם נכללים בספירה: השירים הותיקים (פעם ביום ומטה): 2PAC FEAT. ELTON JOHN – GHETTO GOSPEL BACKSTREET BOYS – INCOMPLETE GREEN DAY – WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS JEM - THEY KELLY CLARKSON - BREAKAWAY KEREN ANN – NOT GOING ANYWHERE NOUVELLE VAGUE – IN A MANNER OF SPEAKING

Lotzifer

New member
אני לא צריכה את זה בשביל לדעת

שחורשים עליו..... שמעתי אותו השבוע לפחות 10 פעמים, וזה לא כאילו אני ליד הרדיו נונסטופ, אני בד"כ ישנה או לומדת....

למעלה