Jagged chaos
New member
מ===>מ===>ש../images/Emo70.gif
סיטואציה 1: קונה את הדיסק של דייב מתיוס באנד. זה עם Spoon ו-don't drink the water. מוכר - "איזה יופי
איך הגעת ל-dave matthews band?" אני - "וואלה, יש לו פה שיתוף פעולה טוב עם אלאניס מוריסט" מוכר - "אלאניס מוריסט?!
" סיטואציה 2: מוכר - "מה?? איזה סגנון מוזיקה אתה שומע?" אני - "אלאניס מוריסט, פיונה אפל, הת'ר נובה, קרנבריז..." מוכר - "אה...אתה בקטע של כוסיות רוקיסטיות?
" אני - "
מה עבר על אימ'שך יא בנזונה??" (החלק הזה הוא היפוטתי
...זה רק מה שעבר לי בראש באותו רגע.." סיטואציה 3: אותה סיטואציה, סיפור שונה. אני - "אני אוהב אלאניס מוריסט
" מוכרת - "אוי ואבוי
" (אינסטינקט) אני - "
" מוכרת - "כלומר, סבבה...גם אני התחלתי לשמוע מוזיקה ממנה... אוי...אלאניס.. and you've washed your hands clean..." (נאמר בזלזול יתר
).. לפחות על דבר אחד הסכמנו (בערך..) - "הדבר הכי טוב שלה זה האלבום השני שלה. זהו." עוד מוכרת בת זונה..בלי בושה... אעלק מה אומרת לי??? "אלאניס מוריסט? how fucking far will you go?" שוב, אותה תגובה שלי===>
מה יא זונה?? מה הבעיות עם אלאניס
לא לקחתי אישית את האי סימפטיה שלהם לאלאניס... פשוט בצורה לא ישירה, הם לא שמו לב שהם אשכרה קטלו את הטעם המוזיקאלי שלי...FUCK YOU... לא קונה אצלם בחיים דיסקים... ועוד יותר מזה??? (קבלו איזה מצחיק זה כבר...
) אני - "שלום, מחפשים עובדים?
" מוכר - "בן כמה אתה?" אני - "17" מוכר - "ביייייייייייייי" אני - "
... ואם רציתי עכשיו לקנות דיסק...ברגע זה ביאסת אותי" בג'אנק יש אחלה עובדים..באמת
אנשים כלים
סיטואציה 1: קונה את הדיסק של דייב מתיוס באנד. זה עם Spoon ו-don't drink the water. מוכר - "איזה יופי