CRAY.

o0Invisible0o

New member
CRAY.

ראיתי את הקליפ במלואו, רק היום פעם ראשונה. אז ככה, זאת רק אני או הגרסא ששמעתי, שאלאניס הקליטה בהתחלה..היא לא אותה גרסא שבקליפ..? הגרסא שם נשמעת יותר מדי מעובדת-טכנית ולא אמיתית. בנוגע לקליפ, בכלל.
היא נראית כמו אישה בת 30+ שמנסה להיות כוכבת פופ בת 18.
הסצינה במועדון שהיא דוחפת אנשים- כל קליפ של אבריל בערך.-_-" סתם לא, אבל יש לה איזה שניים כאלה, לא?
ואמ. "הסיפור" של הקליפ. לא הבנתי אותו..בכלל בכלל. הזוג? הבחור? למה הוא מקבל כוס מים לפרצוף? למי הפרחים עם ה"סורי"? למה הבחורה בתמונה עם אלאניס? מה הולך שם? והמעליות..?
ואיך כל זה מתקשר לשיר?:S ושיניתי את דעתי, התסרוקת החדשה, ממש ממש לא יותר טובה.
אה. ודבר אחרון. האיפור השחור בעיניים, כשהיא מופיעה על במה בקליפ, מזעזע. תגידו גם, מישהו ראה את אלאניס בWMA? ראיתי עכשיו את ההופעה שלה. אז אני חייבת לציין, הופעה די טובה. למרות שהיא עם שיער כבשה שם..
השירה שלה הייתה ממש טובה, היא לבשה שחור..קצת חוטי ומוזר, אבל זאת אלאניס.XD ואממ..רק אני, או שהיא הוסיפה כמה שורות לסוף השיר? בשיר המקורי של סיל, הקטע הזה הופיע והוא רק נחתך לקליפ..או שהוא כולו תוספת שלה..?
ודבר באמת אחרון ומאודמאוד לא קשור. בקשר לFOS. בהופעה של purgatorying חלק שני ושלישי יש קטע מוקלט בסוף השיר, למישהו יש את הקטע כתוב? וכנ"ל לגבי הקטע שלפני sympathetic character.
ומקווה שאין לי שגיאות כתיב.:S. תגובות יתקבלו בברכה, גם צעקות. מה שבאלכם.

smgfan

New member
בקשר לקליפ...

אלאניס והבלונדינית הן לסביות (לפי מה שהבנתי), והבלונדינית בוגדת בה עם הבחור. הגרסא של הקליפ היא הרמיקס של ג'יימס מייקל. ת'אמת, עדיף בשביל הקליפ. הגרסא של אלאניס יבשה מדי לטעמי.

O r a c l e

New member
לא נכון!

אם כבר עדיף המיקס של גלן באלארד! הוא הרבה יותר מתאים לסגנון של אלאניס... הגרסה המקורית של אלאניס היא כמעט זהה לגרסה של סיל- אין שם שום דבר מיוחד- אני שונא ביצועים שלא מחדשים כלום. במיקסים שינו הרבה את השיר- אבל המיקס של ג'יימס מייקל (גרסת הקליפ, האוסף והסינגל) היא יותר מידי פופית וממש לא אלאניס (אפילו בשיא הפופ שלה). לעומת זאת- המיקס של גלן באלארד- הרבה יותר מתקרב לאלאניס, יותר רוק יותר טוב! חבל שהמיקס הזה קצת נדחק הצידה ומופיע רק בפרומו של קרייזי... והסיפור בקליפ זה שנראה כאילו אלאניס נפגעה מהבחור ושוב חוזר הקטע של YOK והיא מעוצבנת ובסוף מסתבר שהיא נפגעה מהבחורה ורק מוציאה את זה על הבחור... משוגעת.

כמה שאני אוהב את גלן

הגרסה שלו לקרייזי ממש לא משהו. הגיטרות נשמעות כאלו דחפו אותם בכוח. קרייזי זה לא שיר רוק ולא שיר גיטרות אין מה לעשות!

O r a c l e

New member
אני מסכים אבל...

מבין כל הגרסאות של קרייזי ללא ספק- הגרסה שלו הכי מתקרבת לנורמלית לדעתי... אני ממש מאוכזב מהבחירה של אלאניס בקרייזי... אם לחדש שיר קיים אז לפחות אחד יותר טוב...

אני דווקא חושב שזאת אחלה בחירה

כאלו זה שיר טוב מה רע בו? היא כבר חידשה את כול הגדולים את הביטלס את ג'ון לנון את סטינג ועוד כמה דינוזאורים עכשיו הגיע הזמן שחדש משהו יותר "חדש" ובכלל סיל הוא זמר מעולה יש לי את האוסף שלו והוא ממולץ לאללה.

o0Invisible0o

New member
מישהו..?../images/Emo10.gif

"ודבר באמת אחרון ומאודמאוד לא קשור. בקשר לFOS. בהופעה של purgatorying חלק שני ושלישי יש קטע מוקלט בסוף השיר, למישהו יש את הקטע כתוב? וכנ"ל לגבי הקטע שלפני sympathetic character. ומקווה שאין לי שגיאות כתיב.:S." אמיל..? רוית..?

Jagged chaos

New member
זה...

רשמתי את זה פעם..נראה לי זה מופיע בשרשור של "שיר השבוע PURGATORYING" ב-PURGATORYING זה משו: I am swugge I'm generous I'm vulernable I'm luminous I'm powerful I'm nothing ב-SC זה משהו: America in 8 years since now.... אני אראה מחר את ה-DVD ואתן לך תשובה יותר מדויקת

גם אני עוד לא ראיתי. ..

והקליפ באינטרנט הוא באיכות ממש גרועה ואי אפשר ממש להבין מה קורה שם ... אני מחכה לתפוס את זה בטלוויזיה

o0Invisible0o

New member
אני לא ראיתי באיכות גרועה.../images/Emo12.gif

אבל גם לא בדרך חוקית במיוחד.

Jagged chaos

New member
זה מה שנאמר בהופעות ב-SC

Eight years from now America will celebrate its 200th Anniversary as a nation. and within the lifetime of the most people now living mankind will celebrate that great new year which comes once in a thousand years the begining of the third millenium

Jagged chaos

New member
זה מה שנאמר ב- Purgatorying

חלק ראשון אין קריינות, חלק שני, יש, אבל בנקודה הספציפית הזאת ה-FEAST ON SCRAPS שלי נדפק. חלק שלישי: I am generous I am safe I am compassionate I am genius I am nothing

o0Invisible0o

New member
../images/Emo24.gifהו. תודה רבה רבה לך!

אני מניחה שאני אנסה להוציא את החלק השני לבד. כי האמת הוא החלק שהכי רציתי.

למעלה