o0Invisible0o
New member
CRAY.
ראיתי את הקליפ במלואו, רק היום פעם ראשונה. אז ככה, זאת רק אני או הגרסא ששמעתי, שאלאניס הקליטה בהתחלה..היא לא אותה גרסא שבקליפ..? הגרסא שם נשמעת יותר מדי מעובדת-טכנית ולא אמיתית. בנוגע לקליפ, בכלל.
היא נראית כמו אישה בת 30+ שמנסה להיות כוכבת פופ בת 18.
הסצינה במועדון שהיא דוחפת אנשים- כל קליפ של אבריל בערך.-_-" סתם לא, אבל יש לה איזה שניים כאלה, לא?
ואמ. "הסיפור" של הקליפ. לא הבנתי אותו..בכלל בכלל. הזוג? הבחור? למה הוא מקבל כוס מים לפרצוף? למי הפרחים עם ה"סורי"? למה הבחורה בתמונה עם אלאניס? מה הולך שם? והמעליות..?
ואיך כל זה מתקשר לשיר?:S ושיניתי את דעתי, התסרוקת החדשה, ממש ממש לא יותר טובה.
אה. ודבר אחרון. האיפור השחור בעיניים, כשהיא מופיעה על במה בקליפ, מזעזע. תגידו גם, מישהו ראה את אלאניס בWMA? ראיתי עכשיו את ההופעה שלה. אז אני חייבת לציין, הופעה די טובה. למרות שהיא עם שיער כבשה שם..
השירה שלה הייתה ממש טובה, היא לבשה שחור..קצת חוטי ומוזר, אבל זאת אלאניס.XD ואממ..רק אני, או שהיא הוסיפה כמה שורות לסוף השיר? בשיר המקורי של סיל, הקטע הזה הופיע והוא רק נחתך לקליפ..או שהוא כולו תוספת שלה..?
ודבר באמת אחרון ומאודמאוד לא קשור. בקשר לFOS. בהופעה של purgatorying חלק שני ושלישי יש קטע מוקלט בסוף השיר, למישהו יש את הקטע כתוב? וכנ"ל לגבי הקטע שלפני sympathetic character.
ומקווה שאין לי שגיאות כתיב.:S. תגובות יתקבלו בברכה, גם צעקות. מה שבאלכם.
ראיתי את הקליפ במלואו, רק היום פעם ראשונה. אז ככה, זאת רק אני או הגרסא ששמעתי, שאלאניס הקליטה בהתחלה..היא לא אותה גרסא שבקליפ..? הגרסא שם נשמעת יותר מדי מעובדת-טכנית ולא אמיתית. בנוגע לקליפ, בכלל.