cow by cow......

cow by cow......

נראה לי שיש גם כמה בודקים שעם רמת אנגלית כמו שלהם הייתי נותן להם לנהל באסטה בשוק הכרמל.......... אוי זה מעניין

mister22

New member
אתה לא באמת שמעת את זה נכון?!?!?!?!

למען כבוד מדינת ישראל תגיד לי שלא שמעת את זה :)

mister22

New member
ודרך אגב

מבלי להעליב פה אף ר"צים יש גם כמה ממכם שמדברים (ומדברות..) אנגלית על הפנים... זה לא רק הבודקים...

SWEET HOME

New member
אולי כדאי שתלמד גם עברית

כי בעברית לא אומרים "ממכם" אלא אומרים מכם!!! בטח היית מהילדים שהיו אומרים "מלפלפון"

במיוחד בשבילך!!!!!!!!!!

עוד פנינה: מגיעים סבתא ונכד עוברים מכונה והסבתא נעלמת מאחוריה הילד בן ה6 בערך שואל את הבודק where is my grandmother ומקבל את התשובה המוחצת: oh she just passed away......... לא מצחיק?

mister22

New member
חבר'ה זה אמיתי

בודקת שאלה מישהי מה היא עשתה בישראל והיא ענתה לה: I LOST MY BROTHER אז זו עונה לה DID YOU FIND HIM IN ISRAEL??? אתם קולטים? אלוהים אדירים...

תגידו...

אתם שמעתם את כל הקטעים האלה בעצמכם? או שמישהו סיפר לכם שסיפרו לו שפעם היה איזה קורס שסיפרו להם שאיזה בודק סיפר להם שהוא שמע מישהו מספר שהוא שמע מישהו שואל את השאלות האלה? כי לרוב... כשאתה עובר בתורים אתה לא שומע את כל מה ששואלים (וגם אם כן אתה לא שומע הכל) וקשה לי להאמין שמישהו בא והעיד על עצמו שהוא אמר את זה. ואיך זה שלי לא יצא לשמוע משהו כזה? חוץ מסיפורים... ואת הקטע ש79 עבר בטרמינל הישן וחיפש משמרות לילה להוציא להפסקה וכשהוא שאל "מי לילה" אז נוסעת ענתה לו "אנא לילה"? שמעתם? יש פה מישהו שהיה שם כשזה קרה?

אגדות? ממש לא בטוח

זה שלא יצא לכם להתקל ספציפית ב"ארוע" כזה לא אומר שהוא לא התקיים - מדובר בשנים של מקרים ואלפי בודקים ברמות שונות של אנגלית ואינטיליגנציה - אני מאמין. נ.ב. - עשיתי לפני איזה חצי שנה הדרכה למ. ישראלים: באה לה נוסעת בשם משהו כמו "צופנת ברגמן" אז המאפיינת שואלת מה מקור השם צופנת, אז הנוסעת עונה לה שהשם מהתנ"ך והמקור כנראה ארמי - אז המאפיינת אומרת לה: אה, אז את ארמית? (ואומרת לי שהיא לא מאושרת לאפיין ארמים). והיד עוד נטויה.

למעלה