couple האם הכוונה במילה היא תמיד "2" או שזה יכול להיות גם "כמה" ?
S strawberry gashes New member 21/11/03 #3 יש לזה 2 משמעויות: א. משמעות של 'זוג', כמו "זוג יונים" או "זוג טרי". ב. משמעות של 'מספר', כמו "מספר אנשים".
יש לזה 2 משמעויות: א. משמעות של 'זוג', כמו "זוג יונים" או "זוג טרי". ב. משמעות של 'מספר', כמו "מספר אנשים".
ש שעטנז New member 21/11/03 #4 נראה לי FEW זה "מספר" couple, עד כמה שידוע לי זה רק זוג. אם נאמר תגידי couple of people, זה לא יהיה מספר אנשים, אלא שני אנשים... לא?!
נראה לי FEW זה "מספר" couple, עד כמה שידוע לי זה רק זוג. אם נאמר תגידי couple of people, זה לא יהיה מספר אנשים, אלא שני אנשים... לא?!
E [eLad] New member 21/11/03 #5 כל פעם שאני שומע את זה אני מתחבט בשאלה הזו אני חושב שהכוונה היא כפולה.
ש שעטנז New member 21/11/03 #9 שנים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo3.gif
ש שעטנז New member 21/11/03 #10 שנים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo3.gif
ט טרודי New member 21/11/03 #11 בד"כ שניים, לפעמים "כמה" ראו במילון Merriam-Webster: הפירוש הרביעי הוא "a small indefinite number".
א אלת הירח New member 21/11/03 #13 גם כשאומרים משהו כמו give me a couple of minutes או I met her a couple of months ago זה לאו דווקא שתיים. זה מספר קטן ולא מדויק. קצת כמו השימוש במילה "רגע".
גם כשאומרים משהו כמו give me a couple of minutes או I met her a couple of months ago זה לאו דווקא שתיים. זה מספר קטן ולא מדויק. קצת כמו השימוש במילה "רגע".