Counter Strike

juggernaut

New member
מה יו מי ישמע מה !!

סך הכל אמרתי "לא כדאי שתתפוס" איציק הבין שזה בצחוק אפילו צוחה הבין אבל בגלל שאיזה ותיק אמר מילה ישר כולם מתגודדים נגדי...באמת עד שהוא הגיב אף אחד לא אמר כלום...זה ממש מפגר ומעליב. מעפנים.

Pikachuu

New member
שלום../images/Emo13.gifאני כאן ,אתי לעזור

מי מעליב אותך?

אבל אפשר לראות שהיה בזה נימה של

זלזול. בכל מקרה.. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=4&msgid=49630202

the1andtheonly

New member
אתה מנסה לפתוח מריבות?

מה כבר אמרתי שם? שכולם לא אמרו מה שנכון. אם ההודעה שלי העילבה מישהו אני מבקש סליחה. אבל מה שכן אני לא אלך ואחפש הודעות שלך בהם אתה מעליב חברי פורום. יש לי דברים יותר טובים לעשות עם הזמן שלי, רק בשביל הרקורד אם פגעתי בך קבל את סלחתי.

o0O0o

New member
תקנה half life 2

ואז תתקין סטים, תשים את הCD KEY והופה, אתה יכול לשחק קאונטר. [אחרי עדכונים וכו']

MadDog23

New member
אממ לא בדיוק...

ניתן לקנות hlaf life 1 ! רק בישביל cd key ובעזרת כמה פריצות ופאצים ניתן יהיה לשחק ב סורס אבל כעקרון לקנות זה הדרך היחידה מאז ש steam הוציאו את הפאצ ה שמיני שלהם שעושה את ה steam ticket error שאומר שחייבים valid cd key ועד עכשיו emperior לא מצאו לזה פתרון וגם כנראה שלא ימצאו כי הם עובדים כרגע על פרויקט חדש - wow emulator אמור להיות משהו טוב...

Zeliran

New member
ועכשיו? לומד הבנת הנקרא

ומבין שבהודעה נאמר כי "יהיה", ולך תדע עד כמה אפשר להסתמך על זה..

צוחה

New member
נראה לי שירית על עצמך.....

הוא אומר שצריך את ה CD KEY המקורי ולהתקין כמה פאצ'ים בכדי לשחק בסורס... לי יש את ה CD KEY המקורי אז לא אמורה להיות לי בעיה עם זה....

MadDog23

New member
WTF !$@$*!@#&%

מדבר שטויות ? אתה שרוט ? נכנסת לאתר שאתה אומר את זה ??? זהו האתר הרשמי של emporio !!! הוא עוסק בכל גרסת cs ו halflife שיש ! אז... ששששששששששששששש....

bebi vegeta1

New member
1)סליחה(בגלל שאני בטלן בשביל לבדוק

אם הם אומרים באמת שאפשר עם הסריאל של HL1 כי אז עשו את השיטה הזאת לCSCZ אבל אמרו שחסמו כבר את זה לCS:S... 2)אם זה האתר הרשמי של emporio אז אני לא אתפלא אם ידפקו בהם בקרוב:p 3)ת'מודע לזה שאז זה לא חוקי :p?

MadDog23

New member
אממ...

1) סולח :p 2) לא נראה לי... 3) בהחלט מודע ! וגם תומך באתר חח...

למעלה