בוא נסדר את הפרטים..
הנה משהו שאולי יעזור לך. 1. אתה רוצה לשחק: א. Counter Strike Source ב. Counter Strike 1.6 ג. Counter Strike 1.5 2. -אם בחרת בא': -לך לחנות הקרובה, וקנה ב199 שקלים Half Life 2. תתקין, וזה יתקין לך גם סטים ותוכל לשחק. [תצטרך נראה לי לשים CD key או בהתקנת המשחק, או שאתה יוצר משתמש בsteam]. -או- -אתה יכול לנסות לחפש כל מיני פריצות למינהן בשביל לשחק בחינם. דבר שלא בטוח עובד, וזה גם לא חוקי בפורום הזה. וזה גם כאב ראש... -אתה יכול להכנס לאתר שMadDog23 הביא לך, למרות שלפי מה שהבנתי, הוא אמר שברגע זה אי אפשר לשחק בCS SOURCE בעזרת HL1, והוא בספק אם יהיה אפשר בעתיד הקרוב] -אם בחרת בב' או בג'. אז זה גם כאב ראש. ואני אגיד לך למה: -כי CS 1.5 כבר בקושי משחקים בו, ואם עדיין יש קצת שרתים, אז זה אומר שאתה תצטרך למצוא פאטצ'ים של 1.5. -כי בפריק אמרו שאפשר לשחק עכשיו בCounter Strike 1.6 רק בעזרת CD KEY של Condition Zero, כלומר הHL שלך לא יעזור לך. ואם הוא כן יעזור אז מי יודע מה צריך להוריד... [פעם היה צריך להוריד Steam CS 1.6 Full Cache] אבל היום הסטים היחיד שיש להורדה הוא Client של Steam ששוקל 500 KB שאני לא יודע אם אפשר לשחק בעזרת CS 1.6. -אבל- -אתה יכול לשאול אנשים כאן שמשחקים ב1.6 איך הם עושים את זה? [תודת זוות משחק בזה לדוגמא].