Counter Strike

Parabox

New member
ליאור צודק,

אתה חייב להביא לינק עם כתובת יותר יפה!

the1andtheonly

New member
צוחה

אל תקשיב לאחרים הם לא יודעים בכלל מה רוצים מהם. בשביל לשחק CS:S אתה צריך סידיקי מקורי של HL2 לא של 1! אם יש לך hl1 אתה תוכל לשחק רק בcs הרגיל. אם יש לך של hl2 אתה תוכל לשחק cs:s ישר עם התקנת המשחק. hl2 ד"א עולה 200 שקל.

o0O0o

New member
תן לי להבין,

אתה טוען שלקנות זו לא הדרך היחידה ואז אתה אומר שזאת כן הדרך היחידה? ואחרי זה אתה מביא לינק לצוחה שהוא יכול שם לראות איך לשחק עם HL בCS:S? תחליט.. אפשר לשחק בCS:S עם HL1 או לא?

צוחה

New member
נצל"ש - מה לעשות עכשיו ?

הורדתי את STEAM עם CS 1.6 וכל מה שיש לי זה המסך המצורף... מה אני עושה עכשיו ?

the1andtheonly

New member
מקיש פעמיים על counter strike sourc

וזה אמור להתחיל לעדכן שזה יסיים זה יכתוב לך ואתה תוכל לשחק.

צוחה

New member
ללחוץ על ה CS:S ?

אתה בטוח ? כי אין לי סידיקי מקורי של HL2 אלא של HL הראשון...

o0O0o

New member
תן לי להבין..

הורדת Steam CS 1.6 full cache הזה? ששוקל כמה מאות MBתים? ושמת את הCD KEY של Half Life 1? אם כן, ככה בדרך כלל זה אמור לעבוד.. אבל כפי שאני רואה זה לא עובד.. אולי זה קשור למה שפריק רשמו באתר שלהם.. שאפשר לשחק CS 1.6 רק בעזרת עותק של condition zero, או משהו כזה.. בכל אופן, אתה תמיד יכול לחפש קבצים באנטרנט של 1.5. בטח נשארו עוד כמה אנשים שמשחקים בזה... [בשביל זה לא צריך סטים]

o0O0o

New member
או שכמו שאמרתי לפני כן,

אתה יכול לקנות Half Life 2, להשתמש בCD Key שלו, ולשחק CS Source חופשי..

צוחה

New member
אז זהו, שאפילו לא שמתי עדיין את

ה cd key, לא היה לי איפה לרשום אותו כי אני לא מצליח להעלות את המשחק עצמו רק הסטים עולה ואין שום קישור ל cs אחר חוץ מל source...

o0O0o

New member
בוא נסדר את הפרטים..

הנה משהו שאולי יעזור לך. 1. אתה רוצה לשחק: א. Counter Strike Source ב. Counter Strike 1.6 ג. Counter Strike 1.5 2. -אם בחרת בא': -לך לחנות הקרובה, וקנה ב199 שקלים Half Life 2. תתקין, וזה יתקין לך גם סטים ותוכל לשחק. [תצטרך נראה לי לשים CD key או בהתקנת המשחק, או שאתה יוצר משתמש בsteam]. -או- -אתה יכול לנסות לחפש כל מיני פריצות למינהן בשביל לשחק בחינם. דבר שלא בטוח עובד, וזה גם לא חוקי בפורום הזה. וזה גם כאב ראש... -אתה יכול להכנס לאתר שMadDog23 הביא לך, למרות שלפי מה שהבנתי, הוא אמר שברגע זה אי אפשר לשחק בCS SOURCE בעזרת HL1, והוא בספק אם יהיה אפשר בעתיד הקרוב] -אם בחרת בב' או בג'. אז זה גם כאב ראש. ואני אגיד לך למה: -כי CS 1.5 כבר בקושי משחקים בו, ואם עדיין יש קצת שרתים, אז זה אומר שאתה תצטרך למצוא פאטצ'ים של 1.5. -כי בפריק אמרו שאפשר לשחק עכשיו בCounter Strike 1.6 רק בעזרת CD KEY של Condition Zero, כלומר הHL שלך לא יעזור לך. ואם הוא כן יעזור אז מי יודע מה צריך להוריד... [פעם היה צריך להוריד Steam CS 1.6 Full Cache] אבל היום הסטים היחיד שיש להורדה הוא Client של Steam ששוקל 500 KB שאני לא יודע אם אפשר לשחק בעזרת CS 1.6. -אבל- -אתה יכול לשאול אנשים כאן שמשחקים ב1.6 איך הם עושים את זה? [תודת זוות משחק בזה לדוגמא].

למעלה