Counter Strike

צוחה

New member
Counter Strike

אני מרגיש ממש טיפש שאני שואל את את זה.... אני ! שהייתי מלך הקאונטר סטרייק הישן (!) צריך את עזרתכם עקב זאת שאני ממש לא בעינייני ה CS כבר הרבה זמן חוזר לזירה ורוצה לשחק ב CS:Source אבל צריך steam וכל מיני שטויות עכשיו אפשר איזה הסבר קצרצר ומפורט על מה אני צריך לעשות כדי להתחיל לשחק fuckin קאונטר סטרייק ? תודה

צוחה

New member
אפשר הסבר ממישהו אחר חוץ מאלה

שנמצאים מעלי ? (כמה שהם עזרו לי רבות...)

צוחה

New member
אם זה אתה "משתדל"....

אני לא רוצה לדעת מזה כשאתה זורק ז*ן

the1andtheonly

New member
כדאי לך להתחיל להתנהג בכבוד

אל אנשים מבוגרים ממך,במיוחד אל מנהל לשעבר. לא יודע מה לענות? סתום את הפה,אתה לא מעניין אף אחד ובטח שלא מצחיק.

צוחה

New member
מה קרה ? מה קרה ?

לא להילחץ.... דווקא תשובה חביבה... but all kidding aside מה קורה האחדוהיחיד ?

juggernaut

New member
קודם כל

מה זה העסק שלך? אל תתערב. דבר שני - מה אתה משחק אותה? פחח עבריין מקלדת. דבר שלישי שתוק! אידיוט...

tnhr2

New member
לידיעתך...

theoneandtheonly הוא אחר מחברי הפורום היותר ותיקים, אחד מהראשונים אם אני לא טועה. צוחה הוא מנהל לשעבר פה ולכן צריך לדבר אליו בכבוד הראוי לו... אז בבקשה, אל תפתח פה ענק על כל אחד שלא נראה לך.

o0O0o

New member
אבל,

מה שצור אמר לצוחה היה ברוח טובה. ודן, קצת לקח את זה קשה מדי. שים לב שאפילו צוחה רשם לדן שזו דווקא הייתה תגובה חביבה..

the1andtheonly

New member
כן לקחתי את זה קשה מדי אולי אפילו

במקום צוחה,(ד"א מה המצב צוחה?). אני עוד מבין את אלה שמנסים לטרטר ולשגע את החדשים, אבל בן-אדם שהוא וותיק מאין כמוהו(מצטער צוחה, אתה זקן תחת[כמעט כמוני].) שיודע על מה הוא מדבר ומה הוא שואל למה יש צורך לעצבן אותו? הוא צריך לקבל את הכבוד הראוי לו, בגיימר(לא שאני הייתי בפורמים שם או תומך במערכת שלהם) זה בחיים לא היה קורה, בן אדם כמו צוחה היה נכנס כולם היו מתחנפים וכותבים פיסקאות עם התשובה. ההבדל בגיימר לפה.. זה שמי שעונה בגיימר רוצה כוכבים, מי שעונה פה הוא גבר נקודה(אלא אם כן זאת אישה ואז היא לא גבר).

juggernaut

New member
נו באמת צחקתי וכולם לוקחים>

פה קשה זה שהם ותיקים לא אומר שהם אלוהים וכן אני אדבר איך שבא לי למי שבא לי למה? כי אני לא מכיר אותו ואין לי ממש כבוד אליו אחרי ההודעה שהוא שם אידיוט.

זה שהם ותיקים לא אומר שהם אלוהים

אבל צריך לתת להם את אותה טיפת כבוד שאתה מצפה שייתנו לך.

אתה יודע שעכשיו שתיתי תה

וההודעה שלך משום מה הצחיקה אותי אז הכל על המכנס עכשיו

למעלה