Countdown To Touchdown

ערן1987

New member
כשאת משתמשת במילה בעלת משמעות כל כך

גדולה כמו "גאון", אז כן, אני אתפס לזה בקטנה.

הדבר היחיד שאהבתי ב-If I were a boy

זה הקליפ שיש לו סוויץ מעניין והוא מבטא את המסר של השיר בצורה מרגשת.
וכמובן שהקול שלה שם מדהים אבל הלחן וההפקה די פח...

הקליפ בהחלט מוסיף

אבל מה שבאמת טוב בשיר הזה הוא הפייסינג. השיר נבנה לקראת קליימקס, בניגוד להרבה שירים שלהם שלא מגיעים לכלום (אווה מריה) או נשמעים כמו התקף אפילפסיה (1+1, דיווה)

Music Man XD

New member
ממש לא מסכים.

"סשה פירס" זה האלבום הכי חלש שלה, בניגוד ל-4 שהוא הטוב ביותר לטעמי.

רצח בהבנה מניח שתסכימו לא להסכים

סשה פירס היה לא רק האלבום הכי טוב שלה לדעתו של רצח בהבנה, אלא אלבום נדיר שבאמת היו בו הרבה שירים שרצח בהבנה אוהב, שלא קורה לו הרבה עם אלבומי פופ אן בי שכאלו.

RTur

New member
טו-אוב!מקווה שהשיר החדש יהיה מעניין יותר מRTW

"מאמינים שביונסה כל כך בטחה בעצמה עד כדי כך שהיא מרשה לעצמה להופיע עם שיר חדש בסופרבול?" אתה רציני? יש יותר בטוחה בעצמה ממנה בתעשייה הזאת? זו הסיבה שהיא בכלל בחרה להופיע שם, בשביל הסינגל החדש.
לגבי השמועות על המתארחים, דווקא משום מה יש לי הרגשה שקלי ומישל לא יהיו שם, וגם על ג'יי זי אני לא כל כך בטוח אבל זה עוד יותר מתחבר לי מאשר איחוד של הדסטיניז צ'יילד.
אבל אם כבר יהיה איחוד, אני מקווה שהאיחוד הזה יכלול ביצוע אמיתי של שיר/כמה שירים, ולא כמו שהיא עשתה בTBE טור, שרה מחרוזת שלמה משירי דסטיניז צ'יילד ובשיר האחרון, בפזמון האחרון שלו נזכרה לקרוא לשתיהן וגם אז הן לא שרו, סתם קפצו על הבמה והניפו ידיים... כאילו רבאק, שתיכן הייתן שם, לא יכולתן לעשות את המחרוזת הזאת כולכן?! חחח

אבישי ר

New member
זאתי לא הייתה הכוונה שלי

ברור שהיא הייתה בטוחה בעצמה אם היא החליטה להופיע עם שיר חדש בסופרבול, פשוט מיקמתי סימן שאלה במקום הלא נכון. רציתי לרשום:
"מה הציפיות שלכם לקראת ההופעה הזאתי? מאמינים שאם ביונסה כל כך בטוחה בעצמה, עד כדי כך שהיא מרשה לעצמה להופיע עם שיר חדש בסופרבול, אז מצפה לנו להיט היסטרי?"

למרות שאני ממש אוהב את המחרוזת של הדסטיניז צ'ילד, בTBE זה באמת היה מצחיק חחח, כאילו היא אירחה אותם ובקושי נתנה להן במה.

DCOW123

New member
כצפוי:

ריקודים מוגזמים.
הליכה + מבטים פמנסטיים\ביצ'יים.
פלייבק בשילוב "common yo"
נענועי יישבן.
"להקה חייה" המורכבת מנשים "כועסות".
פיצוצים.

מה יכול להיות חדש? זאת ביונסה.

Music Man XD

New member
כולם שונאים אותה כל כך בפורום

בשורות משמחות מבחינתי. מחכה לראות מה היא תעשה. מקווה שיהיה יותר טוב ממדונה השנה (היה סתם משעמם, לא הבנתי ממה התלהבו).

למעלה