Countdown To Touchdown

אבישי ר

New member
Countdown To Touchdown

מאז הפרוייקט האחרון של ביונסה, עברו כמעט חודשיים ומאז לא ראינו חומרים חדשים שלה. היום הופצו שמועות רבות לגבי הופעה של ביונסה בהפסקת אמצע הגמר של הסופרבול, שזאתי כידוע לכולנו, האירוע הטלוויזיוני הכי גדול ברחבי העולם. השמועות המשיכו להתפשט במהלך כל היום ולא שוחרר מידע מצד מנהליה של ביונסה, עד כלפני שעה, אושר סופית שזה בהחלט יקרה באתר האישי של ביונסה, שבו פרסמה תמונה שלה עם התאריך של הסופרבול על פנייה. ככל הנראה, זה בעצם הולך להיות הקאמבק שלה לקראת האלבום החמישי אשר קרוב אלינו יותר מתמיד. יכול להיות מהלך מאוד נכון מצידה; כזכור לכם, מדונה שנה שעברה סחפה יחד איתה לא פחות מ114 מיליון צופים. אולי ביונסה תשבור את השיא של מדונה. היא תשיק שם לראשונה שיר חדש מתוך האלבום. בנוסף, שמועות נוספות לגבי ההופעה הזאתי, שאומרות כי גם חברות הדסטיניז צ'ילד. כן, קלי ראוולנד והשנייה שאף אחד לא זוכר
, סתם לא, ומישל ויליאמס, ככל הנראה יצטרפו להופעת איחוד. גם ג'יי-זי יצטרף אליהן. אולי לשם שינוי כבר נפסיק לראות הופעות ממוחזרות ביניהם ונראה קצת קונספט שונה?

מה הציפיות שלכם לקראת ההופעה הזאתי? מאמינים שאם ביונסה כל כך בטוחה בעצמה, עד כדי כך שהיא מרשה לעצמה להופיע עם שיר חדש בסופרבול? מצפה לנו להיט היסטרי?

2 בפברואר, 2013

http://www.beyonce.com/news/countdown-to-touchdown

DAN1EL

New member
אני מניח שבעיקר לא אכפת לי.

הופעות של ביונסה אף פעם לא מרגשות אותי במיוחד.
אבל ממש אהבתי את ההופעה של מדונה (וחברים) בשנה שעברה, זה היה מגניב (חוץ מהסינגל הראשון והמאכזב...איזה בזבוז משווע של M.I.A. וניקי מינאז').

אוי ביונסה...

ביונסה היא אולי אחת הזמרות שהיחס של רצח בהבנה אליה הוא הדיכוטומי ביותר. כשביונסה טובה, ביונסה היא פשוט מדהימה. סאשה פירס היה אלבום שבאחוז נכבד ממנו היה מדהים. רצח בהבנה, גבר מבוגר ומגודל, מצא את עצמו שר "If I were a boy" כמה פעמים. כשsweet dreams מתנגן, סביר לחלוטין שרצח בהבנה ינענע את האגן וירים ויוריד את הידיים בשורות שמתחילות ב"My guilty pleasure I ain't going nowhere!"
Why won't you love me (למרות שהוא לא בדיוק היה באלבום) הוא אדיר ומקפיץ ואינטיליגנטי, ואפילו סינגל ליידיס חמוד. scared of lonely הוא שיר יפייפה וחבל שלא יצא כסינגל.
אממה, ביונסה עלולה לחטוא גם באנטי-שירים מזעזעים יותר מכל מה שפסואדו-אמנים כמו LMFAO עלולים לחשוב על לפרסם. שירים כ"כ מגעילים שג'סטין ביבר יעקם לכיוונם את האף. שירים כ"כ מעפנים ש3oh!3 יעצרו רגע לחשוב "מי האידיוט שהפיק את התועבה הזו?" אני מדבר כמובן על שירים כמו דיוה ווידאופון. שילובים של גאגא וביונסה משום מה תמיד עוסקים בטלפונים, והם במקרה הטוב בינוניים (לפי המיקום של השירים בדיסקים, סביר שלגאגא הייתה יותר שליטה בטלפון, ולביונסה הייתה בוידאו-פון. בהתאם טלפון הוא שיר בינוני, שדווקא לביונסה יש את השיא שלו והחלק היחיד בו שרצח בהבנה אשכרא אוהב, בעוד וידאו-פון, מתחילתו ועד סופו, הוא בלתי נסבל, ויש בו 0 מקום לווקליות, מה שהופך את הנוכחות של 2 זמרות מוכשרות בו למקבילה המוזיקלית של ואן-גוך ופיקאסו משתפים פעולה רק כדי לעמוד שם ולזרוק גללים על הבד)
וכמובן דיוה שלרצח בהבנה לא לגמרי ברור מה הולך בו, אבל זו בטח לא מוזיקה.

אז באופן טבעי סינגל הבכורה מתוך "4" היה Girls, שהוא פחות או יותר היורש של דיוה. best thing I never had, שהיה שיר חמוד במקרה הטוב, ונמאס מהר במקרה רע, ו1+1, שבעוד שלפחות עשה שימוש בקול המצויין של ביונסה, הוא פשוט שיר ממש ממש מכוער.
ואז יש את Party. הדבר הטוב האחד בשיר הזה הוא הבית של אנדרה 3000, שמימיו רצח בהבנה לא שמע נכנס לשיר ועושה משהו פחות מאדיר. הוא הפך בכוחות עצמו את "גרין לייט" של ג'ון לג'נד, שהוא במקרה הטוב שיר חמוד לשיר שהיה בלופ בנגן בהבנה במשך שנים.
אז באופן טבעי הוא הוחלף בקליפ בג'יי קול, והותיר את רצח בהבנה להתמודד עם כמה השיר משעמם. כמובן שהיתרון האחד בקליפ הוא הופעת אורח של קלי רולנד כפרעליה, אבל רצח בהבנה היה מעדיף שישאירו את 3000.

אז לסיכום - 4 היה אלבום לא משהו, ורצח בהבנה לא מאוד אופטימי לגבי הכיוון שביונסה הולכת אליו, ובהתאם לא אופטימי לגבי ההופעה בסופרבול. רצח בהבנה מאוד מקווה שהוא יופתע לטובה.

אבישי ר

New member
אני די חולק עלייך בנוגע לרוב הדעות שלך על

השירים, אבל פשוט הצלחת להצחיק אותי.
"ביונסה עלולה לחטוא גם באנטי-שירים מזעזעים יותר מכל מה שפסואדו-אמנים כמו LMFAO עלולים לחשוב על לפרסם. שירים כ"כ מגעילים שג'סטין ביבר יעקם לכיוונם את האף. שירים כ"כ מעפנים ש3oh!3 יעצרו רגע לחשוב 'מי האידיוט שהפיק את התועבה הזו?'"

אני בניגוד אלייך חושב ש"Diva" זה שיר מצויין, קצת משהו ששובר את הרצינות יתר בסשה פירס.

Diva חביב אבל סתמי רצח.

וכן, הוא קצת שובר את כל האוירה הרצינית-מייגעת-משעממת-בנאלית בסשה פירס...יחד עם Why Don't You Love Me הגאוני (ואולי ההכי טוב שלה לטעמי)...אם אפשר להכליל אותו באלבום...

אבישי ר

New member
מעטים השירים היום בפופ המסחרי שבאמת יש בהם

מסר כלשהו. כעיקרון, היא טוענת שהשיר נובע מתוך זה שתמיד מכנים אותה כדיוה - לא שזה הופך את זה כשיר עם מסר, אבל סתם נראה לי מתאים להוסיף את המידע הזה אם כבר מדברים על השיר.
"Why Don't You Love Me" בהחלט נחשב כחלק מהאלבום, אף על פי שהוא נכלל רק בPre-Order של האלבום. זה בהחלט אחד השירים הכי טובים שלה אי פעם, לא הייתי אומר שהכי טוב אבל כן, הוא פשוט גאוני ועוד יותר הקליפ שלו שעשה לשיר רק טוב.

מעניין אותי לדעת, מה דעתך על B'Day?

אבישי ר

New member
טעות שלי.

"Why Don't You Love Me" נכלל גם בתור שיר במהדורת הדלוקס המחודשת. יצאו לאלבום האלה כל כך הרבה מהדורות שכבר קשה לזכור את כולן.

כתבתי את זה בפורום. תאלץ לחכות עד לסוף

שבוע כדי שאני אענה לך כי אני לא אהיה זמינה ממש בימים הקרובים.
ועכשיו אני עפה מפה.

משהו שכתבתי פעם מזמן על השיר וייתן לך תשובה.

זה שילוב של למה השיר גאוני ולמה הקליפ גאוני ביחד.

אני לא יודעת מה יותר מבריק,השיר או הקליפ. הקליפ נותן אמירה ומשמעות צינית ומשעשעת(שהאמת כבר הייתה קיימת בשיר,אבל רק הקליפ הבליט את זה ברמות). זה בעצם מה שכל כך מדליק אותי בשיר(מעבר ללחן הגדול שלו) זה הציניות שנשפכת ממנו והדרמטיות התיאטרלית המכוונת הזאת. המשחק הזה של "עלאק נעלבת שאתה לא אוהב אותי" כל כך בולט בצורה כל כך משעשעת. היא נכנסת לתפקיד הזה ועושה אותו מצועצע בכוונה שזה הופך להיות ציני. היא מודעת לדמות הנלעגת שהיא,לדמות שלא מודעת לעצמה ונפגעת שלא אוהבים אותה,שמנסה להחמיא לעצמה ולהצדיק את עצמה,שיש לה בעצם אגו מנופח ואולי שיגעון גדלות. אני חושבת שזאת הפעם הראשונה שאני שומעת כזאת ציניות וכניסה כזאת פנטסטית לתפקיד כל כך משעשע וזה כל כך אדיר בעיניי. זה מה שאומר שהיא מצליחה לשיר את השיר במלוא הכוונה ולהעביר בו משהו אמיתי. זה ממש לא ההגשה הטכנית שלה בדרך כלל אלא משהו מעבר. זה כמובן גם קשור לכל האוירה וההפקה והלחן של השיר שגורמים לשיר הזה להמריא ולהיות פשוט גאוני. הקליפ גדול בעיניי. כל כך מושקע,כל כך תיאטרלי,כל כך משעשע. חבל שהיא לאחרונה הפכה להיות למכונה שיורה קליפים סתמיים ומשעממים. זה ללא ספק הקליפ הכי טוב שלה והשיר הכי טוב שלה מאז 2004. וזה מדהים כמה שהאלבום הקודם שלה גרוע וכמה השיר הזה אדיר.

ערן1987

New member
סה"כ מדובר בעוד קליפ שמעביר מסר של

העצמה נשית, זה לא מה שהופך אותו לגאוני. גם צורת הבימוי שלו וכו' לא הופכים אותו לגאוני.

"זה כמובן גם קשור לכל האוירה וההפקה והלחן של השיר שגורמים לשיר הזה להמריא ולהיות פשוט גאוני" - זה לא באמת מרחיב על למה השיר עצמו גאוני.

דווקא זה ממש לא שיר שמעביר

העצמה נשית.
התכוונתי לזה שהיא נכנסת לדמות נלעגת שחולה לעצמה על התחת ולא מבינה למה הבחור הזה לא אוהב אותה כשהיא בעצם יודעת שהיא בלתי נסבלת.
זה מה שעבר לי מהשיר הזה....ציניות כזאת של "אוי אני כזאת מהממת ומדהימה והורסת ויש לה תחת כזה ענק שיואו שיואו, למה אתה לא אוהב אותי כאילו?"

ערן1987

New member
עדיין לא נתת סיבה למה זה גאוני

"זה שהיא נכנסת לדמות נלעגת שחולה לעצמה על התחת ולא מבינה למה הבחור הזה לא אוהב אותה כשהיא בעצם יודעת שהיא בלתי נסבלת" - מה גאוני בזה?

למעלה