אני גרועה בפוטושופ ;_;
נורא רציתי לעשות משהו יפה, אבל פשוט לא הצלחתי להבין איך לעשות את הרווחי בין התמונות לשקופים כדי שיראו את הרקע מלמטה ._. אני כזו LAME. בכל מקרה, אתם בכלל רוצים הסברים? P: 2005 - מפגש בירקון - מפגש הקוספליי הראשון שלי וגם הקוספליי הראשון - בהתאם. התחפשתי לריידר מפיית סטיי נייט הרבה לפני שבכלל מישהי הכיר את המשחק (בזמנו לא היתה סדרה). קוספליי ראשון, נורא נהניתי ממנו למרות שממש (אבל ממש) לא הייתי מושלמת מבחינת תחפושת. את התחפושת תפרה תופרת. 2006 - אנימקון - טוהסקה רין, גם כן מפיית סטיי נייט. את הקוספליי הזה עשיתי (יחד עם אייל שהתחפש לארצ'ר) ממש מעט אחרי שהסדרה יצאה, אף אחד כמעט לא זיהה אותי, אבל את אייל זיהו המון, זה היה די מבאס. אם הייתי מתחפשת שוב, הייתי שמה נעליים אחרות. מהכנס הזה אין לי תמונות כמעט בכלל, לפחות לא כאלו טובות כי התמונות במצלמה שלי יצאו ברזולוציה ממש נמוכה וזה ביאס לי את התחת אח"כ. אני חושבת שהייתי די מוצלחת למען האמת^^ התחפושת כולה היא של דברים שהיו לי בבית, רק הוספתי את הצלב הלבן בתפירה ידנית (ועקומה להחריד). 2006 - אנימהוליקון חנוכה - כנס שכולם כמובן זוכרים לרעה P: באתי יחד עם אייל בלבוש שבזמנו הגדרתי כ"פאנק לוליטה", אבל זה לפני שהבנתי משהו מהחייםש לי P: בפועל זו תלבושת פאנקית נחמדה וגם יצא לי לחנוך את הנעליים שקניתי מאיביי! 12 ס"מ של עקב ופלטפורמה^^ כולם מדדו אותם XD גם פה התחפושת היא כולה מדברים שהיו לי בבית, סרט לשיער שאני תפרתי (הדבר הראשוןש אי פעם תפרתי!!) והחולצה אייל קנה לי מאיביי^^ את החולצה של אייל שיפצרנו בעצמנו (לא רואים בתמונה) 2007 - אנימקון פורים - סופיה פורסטר מהסדרה לאסט אקסייל. מעט מאוד אנשים זיהו את אייל (שהתחפש לאלכס רוו) ואותי וזה קצת ביאס, אבל היתה לנו אל (נעמה!) וזה היה נחמד^^ אחת התחפושות שאני יותר מרוצה מהן. את התחפושת הכינה תופרת, אבל אני הכנסתי טאץ' אישי בצורת הריצ'רץ' - הפכתי סיכה צבאית ו"תליון" של הריצ'רץ' כדי שיהיה דומה לסמל של הסילוורנה. 2007 - חנוכון - לאנה סקיי מפיניקס רייט. התחפושת הראשונה שהשתתפתי בהכנתה באופן פעיל. עינב המקסימה (3>) ישבה איתי ותפרנו יחד (בעיקר היא XD) את התחפושת של לאנה. וואו, כמה התלהבתי! את החגורה סיפק אייל שהיה בחיל הים בתקופה, ואת הסמלים והתליונים הכנו מפימו (את הסרטים תפרתי באיזה 2 בלילה שלפני הכנס XD). 2008 - הארוקון - פוייזן אייוי מבאטמן. התחפושת הראשונה שהכנתי לחלוטין לחלוטין לבד. הכנתי אותה בכלל למסיבת פורים של העבודה, אבל החלטתי שעדיף לבוא עם תחפושת חדשה לא מאנימה מאשר למחזר את לאנה סקיי, בטח ובטח ביום חם כמו שהיה באותו יום! את בגד הגוף, הכפפות וכיסויי המגפיים הכנתי, כנאמר, בעצמי ובהרבה תסכול וייאוש XD בסופו של דבר הבגד החזיק (תודה לאל!) אבל הגימורים ובכלליות התפירה לא מי יודע מה. אבל היי! פעם ראשונה שתפרתי לבד, בלי גזרה בכלל ועוד עבודה עם בד סטרץ' ._. 2008 - גאקקון - אנמה איי מג'יגוקו שוג'ו. היה כל כך חם באותו יום שרציתי למות. את התחפושת הזו גם כן הכנתי יחד עם עינב שעזרה ועשתה המון! את הנעליים לקחתי מאמא ואת הפיאה קניתי מאיביי. את בובת ה"וודו" הכנתי בעזרת אבא מחתיכות עץ מהפורגולה שלנו שצבענו XD עכשיו אחרי שהשקעתי בכם כל כך הרבה חסר לכם לא להגיב!!