coping with stress הומור שחור

סימפתי

New member
coping with stress הומור שחור

החלטתי להתגבר על הדכדוכת והמרה השחורה שפקדה אותי. על ידי שימוש בהומור שחור. האם דרך זו מקובלת להתמודד עם מתח נפשי, כתוצאה מהפגזות הקטיושות? מתחבט, מפקפק ומתלבט...

זו דרך מצויינת ...

היא אינה מבטלת לחלוטין את המרה השחורה, אך לפחות מבהירה אותה מעט :) יופי של קריקטורה. יש עוד?

גאיה ק

New member
עכשיו אני

קצת יותר רגועה. יכולה והולכת לישון. לילה שקט!

magy

New member
רואים שלא קראת אתמול כותרות

אחת הידיעות היתה על חפץ חשוד בטרמפיאדה באזור מגורייך. חשבתי שאת יודעת........ אבל את חכמה.....לא קוראת חדשות.......... חיבוקים....................... ויום טוב.......

קראתי................... ../images/Emo13.gif

ועוד לפני הידיעה בתקשורת, רצו כבר טלפונים עם שמועות. הפיצוץ היה כמה שעות אח"כ ולכן לא קישרתי אותו מייד לידיעה על המטען. אחרי יומיים של היצמדות דביקה לטלויזיה ול-YNET, יש סיכוי היום שאתנפל על הררי האבק שהצטברו כתוצאה מהזנחתה של בעלת הבית... ואולי אפילו יהיה משהו לאכול בארוחת הערב
. איך עבר הלילה, מגי?

magy

New member
בהתחלה סידרתי לי מצע על הרצפה

על יד דלת הכניסה עם תיק מוכן.... זה היה במקום הכי רחוק מקירות חיצוניים צלצל אליי אתמול בפניקה קבלן בניין שהציע לי אם לא אגיע אליו למרכז.........אז לפחות לישון בחדר המדרגות כי שם הקירות מבטון מזויין והוא נורא דאג כי עקב אחרי החדשות בניגוד לאחרים שלא נוהגים לעקוב אחרי החדשות, כי זה היסטרי ולא "מידתי", (אז מה אם אנחנו במלחמה? סוו וווווווט?) ביקש שמיד אגיע למרכז.....אליו. נו, האוטו לא היה בחניה, אז נשארתי בבית.......... בעצם, עוד לא קניתי את האוטו........חחחחחחחח
אחרי חצי שעה.......הרגשתי שנשבר לי מהמזרון והרצפה והלכתי בצעדים חפוזים אל חדר השינה המסודר....... ונרדמתי............ זהו.................זאת היתה המלחמה שלי אתמול..... כעת, למרות האזהרות, אני יוצאת לקנות עיתונים וסיגריות... יהיה בסדר........................לא לידוג........... אין פינה אחת במדינה הקטנה הזו שאינה בסכנה........ אז כולנו באותה סירה............מתנדנדת....... נקווה שהקפטן יקח אותה לחוף מבטחים.

magy

New member
תודה תודה.............נסיכה

יהיה בסדר רק שייגמר כבר....... כוחותינו פועלים בפנים אבל לקטיושות יש חיים משלהן.......... משונה....... חשבתי שלא נשארה שם אבן על אבן............ דיווחים על נפגעים ממשיכים להגיע בלי סוף.....

למעלה