CONGRATS

האמת שהגיע להרבה אנשים

כולל פפלבון, אבל כמו שראינו ב2004 (קית' פולק) הם די מסרבים לתת את הפרס הזה לרילברים. אז לואל היה בחירה טובה עם הסינגל, פירסט TO ט'רד חכם וראן בסאק פליי בראן הראשון של המשחק השני, ואז הדאבל שהכניס את הראן השני בניצחון 2-1. משחק שהוא ניצח לבד. במשחק 3 הוא הפך 1-0 ל3-0 עם 2 ראן סינגל...במשחק 4 חבט HR מ2-0 ל3-0 ודאבל שהוביל לראן השני...זה מספיק...למרות שהיו עוד לא מעט מועמדים (אני כבר אזכיר אותם)...

מזל טוב רד סוקס...!

סעמו נשארתי ער רק בשביל הריקוד המזוין של פפלבון ופוקס סיימו את השידור לפני שהוא עשה אותו. אע.

ברכות !

מעל הכל - מאמץ קבוצתי. (אפילו קלטי שם הומראן ! ! ! קלטי שהיה אמור להגיע לקאבס) ואיך כתב אוהד של הרד סוקס ... Red Sox Domi - Nation באמת כל הכבוד על הופעה מצוינת ומצטיינת. אחרי העונה הרגילה הרווחתם את זה ביושר ואי אפשר לומר שזה לא מגיע לכם. לא אהדתי את הרד סוקס בוורלד סייריס עד למשחק השלישי. אז הבנתי שאם אירגון צעיר כמו הרוקיז זוכים באליפות...מה זה אומר על המועדונים הותיקים? זה לא טוב. ככה האינטרס שלי השתנה ורציתי שהרדס סוקס יזכו בוורלד סייריס. עשיתם את זה ואני משתתף בשמחתכם ! passanger57 , עכשיו אני צריך שתקיים את ההבטחה שלך מלפני 3 חודשים... הלוואי

אבל אתה זוכר מה אמרת?

השנה ניתן לכם לזכות ובשנה הבאה אנחנו נזכה. למה נדמה לי שאתה מתחרט ורוצה לזכות באליפות גם בשנה הבאה ?
למרות הרצון של האוהדים לראות את רודריגז בקאבס, יותר הגיוני שלירון יעבור בטרייד לקאבס (בתמורה ללו פינאלה) ויהיה האפסנאי הבכיר. אבל יהיה אוף סיזן מעניין זה בטוח.

clevelandrocks

New member
כשמגיע- מגיע

בניגוד לסדרות מהאמריקן ליג, בוסטון הראתה שהיא יכולה לנצח בסדרה גם כשמני ואורטיז לא בשיאם וזה הדבר שהרשים אותי הכי הרבה בWS. האמת שלא יצא לי לראות כמעט מהמשחקים בגלל הלימודים שהתחילו והכל (כמובן שאם אנחנו היינו בws, הייתי מוצא זמן...). טוב עכשיו נכנסים לתרדמת חורף (חוץ מלירון). תעירו אותי כשיתחיל הspring training.

תודה לך ולכולם

למרות שהייתי אומר שמאז המשחק ה5 של הALCS זה כבר ככה...כל הקבוצה משחקת.

LADodger

New member
ברכות!!

עכשיו רק נשאר פוטבול והוקי... שיהיה...
ויאללה, אם אנחנו מעיפים את גריידי ומביאים חיזוק באאוטפילד/3B אז גם לנו יש סיכוי להגיע ל-WS... חבל שזה לא יקרה.

וואו, איפה להתחיל?

-נתחיל בג'ון לסטר. לפני שנה השמאלי בן 23 היה באמצע טיפולים לסרטן. שנה אחרי זה הוא עומד על המאונד במשחק מכריע של הוורלד סיריס? ענק. אני לא יכול לתאר איך הוא הרגיש. ואז הוא זורק את אחת ההופעות הטובות שלו בקריירה. הוא גם מראה מהירות של 94-95 MPH לפעמים שהייתה חסרה לו כל העונה. זה יחד עם הכמה פתיחות האחרונות שלו, אני אופטימי לגבי ג'ון ב2008. -אי אפשר להגיד מספיק על הצורה שבוסטון תכננה את סוף העונה ואת הפלייאוף. המנוחה שכל הקבוצה קיבלה לקראת סוף העונה. השבועיים חופש לאוקג'ימה. "החופשה" באמצע העונה לשילינג. וגם בפלייאוף, נראה שהסקאוטינג היה מעולה. הפיקאוף להולידיי במשחק השני הגיעה מביירד הסקאוטר והGM לשעבר של קנזס, שהעביר את זה למאמן הספסל בראד מילס (שכמובן הורה לפרנקונה, וריטק ופפלבון לזרוק לבסיס הראשון). הסקאוטינג של טולוויצקי, אולי שחקן המפתח של קולורדו, שהיה 1 מ11 ונראה שזרקו לו באופן מושלם. תכנון טוב. -איזה תרומה של הקבוצה כולה בוורלד סיריס. דרו היה החובט הכי טוב אולי (לפני המשחק אתמול הוא היה, מאז לא בדקתי) בסדרה (אצלנו), לוגו עשה 2 מהלכים מצילי חיים מעולים וגם חבט מעולה. קוקו הביא סינגל חשוב וכמה תפיסות יפות. וגם וריטק שהיה אולי החובט הכי פחות טוב, אבל השיג RBI חשוב אחרי RBI חשוב (אתמול, משחק 2...). אלו כמובן המושמצים, על השאר: פדרויה, אלסבורי, מני/אורטיז, לואל...אין על מה לדבר. -בקט הALCS MVP. לואל (עוד ניצול סרטן) הMVP של הWS. אז...הנלי רמירז הMVP של הפלייאוף, לא?
(טוב, זה עדיין בקט). אני מת על הנלי, אבל איזה טרייד ששווה אליפות. -לרוקיז פשוט לא היה סיכוי. אחד הוורלד סיריס הכי דומיננטיים בהיסטוריה. הפרש הראנס בסדרה היה 10-29, הכי גבוה בהיסטוריה של הWS. אנחנו מדברים על קבוצה שניצחה 21 מה22 משחקים האחרונים שלה לתוך הסדרה הזאת. נעלמו בסדרה הזאת. בוסטון חבטה 333. בסדרה, האוורג' השני גבוה בהיסטוריה של הWS( והOBP הכי גבוה). הרוקיז חבטו 218. בוסטון חבטה 419. עם RISP. הרוקיז 167. בוסטון פיגרה במשך 3 אינינגים מסכנים בלבד (1-0 במשחק ה2). הם הובילו בסוף 28 אינינגים (מתוך 34 אפשריים) שזה מאחורי האייז של 1989 (32), הדודג'רס של 1963 (29 וכמובן, בוסטון של 2004 שהובילה בכל אינינג אפשרי (34). צריך גם לציין שהאייז של אותה שנה שיחקו עם ה1-2 סטארטרים שלהם פעמיים בגלל רעידת האדמה שקטעה את הסדרה באמצע (כך שהיה להם יתרון מסויים). זה גם היה הוורלד סיריס סוויפ הראשון בהיסטוריה שבו כל 4 הסטארטרים מנצחים. אסף המשאלה שלך התגשמה (התכוונת תחטיפו סוויפ עם כתיב חסר, לא?
) מאז הWS ב2004 אנחנו 14-48 נגד הNL, כולל 8-32 מאז תחילת 2006. 0-8 בWS ו14-40 באינטרליג (12-6, 16-2, 12-6). -טימלין ווויקפילד. אחרי המשחק טימלין הודה בTOAST לוויקפילד על זה שהחליט לוותר על מקומו ברוסטר (בעקרון יכל לזרוק אבל אי אפשר היה לדעת כמה זה ישפיע) לטובת לסטר. "Maybe this is not my day, it's Lester's day", היה מרגש עד דמעות, לפי מה שאומרים
וויקפילד הוא כמובן הנציג הכי ותיק של בוסטון, ויישאר עד שירצה לפרוש. הוא פה מאז שהובא מהפייראטס ב1995 והוא ממש "סמל" (אליקו...) של הקבוצה. טימלין גם השחקן השלישי הכי ותיק בקבוצה כרגע מאז הגיע בסוף 2002 (וויק, וריטק ומני רק יותר זמן בקבוצה) ועלול לעזוב או לפרוש בחורף הזה. -מני ואורטיז. סחבו את הקבוצה בחצי הראשון של הפלייאוף, כששאר ההתקפה ישנה. הצמד הזה, אחד הטובים בהיסטוריה, פועל יחד והורג פיצ'רים כבר 5 שנים. למרות שנה מאכזבת יחסית משניהם, יש להם חלק ענקי באליפות הזאת. -דייסקיי ואוקג'ימה. (אם היה אפשר לשים תמונות תוך כדי הודעות כן מגיעה התמונה שלהם עם הגביע אתמול) הצמד היפני גם הוא היה חלק מרכזי בקבוצה המעולה הזאת. דייסקיי סיפק 200 אינינגים של פיצ'ינג מעל הממוצע עם מעל ל200 K. אוקג'ימה היה מעולה בתור הסט אפ מן ונתן פלייאוף מעולה. בלי אחד מהם אפילו, אין אליפות. -קרט שילינג. קרט שהגיע אחרי 2003 כדי להביא אליפות, הביא 2. השנה המעולה עם הפלייאוף המפורסם מ2004. הסיום החזק והפלייאוף הנהדר השנה. עוד 2 אליפיות ו4 הופעות לרזומה המעולה בפלייאוף בקריירת הHOF שלו. הפתיחה ביום חמישי הייתה אולי האחרונה שלו במדי בוסטון, והוא קיבל את האוביישן שמגיע לו. -ג'ייסון וריטק. הקפטן האמיתי של הקבוצה. טיפל בפיצ'ינג סטאף הכי טוב בליגה. מוסיף עוד אליפות לקריירה הלא קטנה (בתארים) שלו - 2 אליפיות ו3 נו היטרים שהוא תפס, והשחקן היחיד בהיסטוריה ששיחק בגמר הLLWS, הNCAA, משחק האולסטאר של הMLB, הוורלד סיריס והWBC. נתן OPS טוב מאוד לקאצ'ר השנה. שנה הבאה האחרונה בחוזה שלו (שנחתם אחרי האליפות האחרונה). -הצעירים תוצרת בית. פדרויה, עם שנת ROY מעולה ופוסטסיזן נהדר, בעיקר מהמשחק ה5 של הALCS. פפלבון, הקלוזר הכי דומיננטי(!
) בליגה עם פוסטסיזן מעולה פשוט. הריקודים, הקפיצות וכו'...וכמובן זה שהוא התנדב להיות הקלוזר בסוף ST. מישהו עוד חושב שההחלטה הזאת לא נכונה? אלסבורי עם שנה נהדרת ופוסטסיזן (כששיחק) טוב מאוד. לסטר שכבר הזכרתי. דלקרמן הרילבר השלישי הכי טוב בבולפן הכי טוב בליגה. באקהולץ עם הנו היטר. העתיד של הקבוצה נראה מעולה, ממש DYNASTY. -קווין יוקיליס. הפרדתי אותו משאר הקבוצה. יוק נתן שנה טובה מאוד ופוסטסיזן מעולה. סוף סוף הוא זכה להיות על המגרש כבוסטון זכו באליפות, אחרי שפעם שעברה לא נכנס אפילו למשחק WS. אבל לפחות הוא אחד מה7 שזכו גם ב2004, יוק - אהוב הקהל. -בובי קלטי. זריקה אחת ראה בוורלד סיריס. חבט אותה לHR שבסופו של דבר נהיה הראן המכריע במשחק המכריע של הWS. -ROOKIE POWER. אלסבורי נהיה הרוקי הראשון ב61 השנה האחרונות לשים 4 היטס במשחק וורלד סיריס. פדרויה ואלסבורי נהיו הצמד רוקיז הראשון בהיסטוריה שחובטים 1-2 במשחק וורלד סיריס. הם נהיו הראשונים בהיסטוריה שחובטים לפחות 3 היטס כל אחד במשחק וורלד סיריס. לראשונה זה כמה עשרות שנים (שכחתי כנה) 3 רוקיז חבטו בליינאפ אחד בוורלד סיריס (כשדייסקיי זרק). כמון באקהולץ זורק נו היטר ואפילו לא מגיע לרוסטר של הפלייאוף. אלסבורי כמעט נהיה WS MVP "לפני" שנת הרוקי שלו. פדרויה הולך לזכות בROY וצמד היפנים הובילו את הקבוצה לא פחות מהאחרים . -פרנקונה. 0-8 בוורלד סיריס בקריירה, 9-22 בפלייאוף. הבן אדם מנג'ר פלייאוף מעולה פשוט. במשך העונה יש לו מהלכים קצת בעייתים, אבל הוא אחד המנג'רים הטובים בבייסבול - אם לא הטוב שבהם. והוא מנג'ר של השחקנים, אז אפילו יותר טוב. המון קרדיט. קרדיט גם למאמנים של פרנקונה, כולל ג'ון פרל מאמן הפיצ'ינג שעשה עבודה מעולה השנה ועלול לעזוב באוף סיזן הזה. -ההנהלה ות'יאו. לקחו ב2002 קבוצה שלא זכתה למעלה מ80 שנה ותוך 5 שנים הביאו 2 אליפיות. אין מה להגיד, עבודה מצויינת. "We're not only stats geeks" אם לצטט את ג'ון הנרי. -אני צריך לעדכן את החתימה

שיניתי

מצטער שלקח כל כך הרבה זמן...פשוט הסתבכתי עם החתימה. יש מן תחושה כזאת ש2004 הייתה בשביל ההורים וכל האנשים שסבלו במשך 86 שנה בלי אליפות. 2007...בשבילנו. איזו שנה מדהימה זאת הייתה. לקחו את ראש הדיווז'ן מוקדם באפריל, הובילו והיו עם המאזן הכי טוב בבייסבול מקצה אחד של העונה לשני. לקראת סוף העונה האיטו קצת, והפסידו קצת משחקי גארבג' טיים. אבל בסופו של דבר, הם לקחו את הדיווז'ן לראשונה זה 12 שנה (על אף ההתבכיינות של חלק - I TOLD YOU) וסיימו עם המאזן הכי טוב בבייסבול לראשונה זה 61 (ינון - יש לנו את שובר השיוויון אז אני מרשה לעצמי לא להגיד "שיוויון"). 4 ברציפות - נס "יום האם" - החזרה של לסטר - הנו נו של באקהולץ עד להבטחת אליפות הבית. הקבוצה הכי טובה בבייסבול העונה ללא ספק. וזה המשיך בפלייאוף (מהופעתו של בקט לווקאוף של מני עד לK של פפלבון). הרד סוקס עשו 99 (הכמות השנייה הכי גדולה בהיסטוריה) ראנס ו"ספגו" 46 באוקטובר. הבדל של 53 ראנס. ההבדל הכי גדול בהיסטוריה של הפלייאוף. לאיינג'לס שממנה הכי חששתי במשך העונה
לקליבלנד בוורלד סיריס האמיתי, הקבוצה עם אותו מאזן בעונה הרגילה. לקולורדו רוקיז, שניצחו 21 מה22 משחקים האחרונים שלהם, ואז הפסידו 4 ברציפות. ו10 ימים לפני המצב נראה רע מאוד. 7 משחקים מאז 15-59 לבוסטון. נגד מנצחי 19 משחקים כמו קרמונה וסאבת'יה, ו17 של פרנסיס. רצף הניצחונות הכי ארוך שלנו העונה. אבל העיקר, שלרויס קלייטון יש סוף סוף טבעת.
(האמת שהוא דווקא נראה סבבה בקלאבהאוס עם האנשים, למרות ששיחק בדיוק משחק אחד השנה בשבילנו...) מבט לאחור שנייה: -כמעט צדקתי בהימורים!
כרגיל אני לא יודע כלום בNL אבל בוסטון, בוסטון ב7 ובוסטון היה נכון. -והפטריוטס חולניים. מבט קדימה: -אוף סיזן מעניין מצפה לנו. החלטות גדולות על מייק לואל (האוהדים אתמול צעקו "sign Lowell" וDon't sign A-Rod" בזמן שת'יאו דיבר
) וקרט שילינג, שרוצה ואני מאמין שיחזור. וגם בבולפן, CF...אני ארחיב כבר עוד כמה ימים...עכשיו עוד מוקדם מדי
מה שכן אני צופה איזשהו האנגאובר שנה הבאה 2005 סטייל...אבל למי אכפת.

NYMets Man

New member
בהמשך לחתימה

הזכיה הקודמת שלכם ריגשה אותי הרבה יותר... החיוך לא ירד לי מהפנים יומיים אחרי זה אבל עכשיו? זה היה צפוי מדי

True...

כמובן שקשה להשוות בין האליפות 2004 ל2007... 2004 שברה את הבצורת (There is no curse!) של ה86 שנה, זה היה אחרי חזרה מ3-0 ועשיית היסטוריה דווקא נגד היאנקיז בניו יורק. וסוויפ היסטורי (כל אינינג הסתיים בהובלה של בוסטון!) בלי סיכוי לקארדס של 105 ניצחונות במשך העונה. 2007 שברה את הבצורת של ה3 שנים
אבל בדומה גם היה סוויפ בסיבוב הראשון לאיינג'לס וחזרה לא הכי היסטורית מ3-1 ו"רק" נגד האינדיאנס. וכמובן סוויפ לקבוצת רוקיז פחות טובה (מהקארדס) אבל יותר חמה עם 21 מ22...וגם 98 ניצחונות ב2004 לעומת 96 פה...(למרות שהייתי אומר שהקבוצה של 2007 לא פחות טובה) אבל ההבדל העיקרי פה הוא בעיקר האליפות הראשונה הזאת, לעומת אחת אחרי 3 שנים...זאת הרגשה שונה. USA TODAY שמו את הרד סוקס של 2004 כסיפור הספורט של ה25 שנה האחרונות...גם עונה עם המאזן הכי טוב בבייסבול, דיווז'ן, סוויפ בסיבוב ראשון, קאמבק גדול בשני וסוויפ בוורלד סיריס...לא יכולה לעבור את זה.

למעלה