CONGRATS

מה עדיף...?

ב2 דברים: החתימה שעכשיו עשיתי (עם ההודעה הזאת) או הקודמת. התמונה הזאת או הקודמת

LADodger

New member
הממ

בקשר לחתימות, אתה באמת אוהד של הסלטיקס והפטריוטס? כי אם לא (אולי כן אבל לא ראיתי ממך התייחסות אליהם אף פעם...) אז תשאיר את הראשונה. והתמונות - לא יודע, שתיהן מצחיקות

כן אני אוהד אותם

אומנם לא, מה המילה, RELIGIOUSLY (
) כמו הרד סוקס אבל כן...האמת שהכל התחיל מהסלטיקס
. והפטריוטס פשוט באים עם העיר...(אני מודה שלא הייתי איתם "בשנים הקשות" או משהו...כי אני עוקב אחרי בוסטון רק מ2001 בכל מקרה...)

כן גם אני חושב

אומנם אני אוהב יותר את הCALL של שדר הרדיו שלנו (swing and a....) אבל זה ארוך מדי ושל באק סבבה, קצר ולעניין. וכמובן מאפשר להכניס יותר...

ולמה לא ראית התייחסות...

רק בשרשור של המשחק ה7 בין הסוקס וקליבלנד התייחסתי למשחק ה7 שלהם וה7-0 על מיאמי...והסלטיקס...בלילה של הגרלת הדראפט התייחסתי...וגם שהביאו את גרנט... כנראה פספסת

וגם השנה אתה הולך לראות

סל ניצחון עם הבאזר של פירס בפלורידה (במשחק הראשון של העונה נגד מיאמי) אחר כך, במשחק השני יבוא סל ניצחון עם הבאזר של KJ העונה תיגמר בסוויפ על פיניקס (אריזונה...?) בגמר ה-NBA.

KG

גרנט זה עם G. וואלה, הייתי יכול ללכת למשחק במיאמי...הלכתי ל2-3 משחקים נגד בוסטון ועוד 3-4 משחקים אחרים כשגרתי שם. היה אחלה.

תוספת/תיקון קטנ/ה

אמרתי ש99 ראנס זה השני הכי הרבה בהיסטוריה, לאיינג'לס של 2002 עם 101. וצריך לציין שהם שיחקו 2 משחקים יותר מבוסטון... (חשבת שאני לא אנצל הזדמנות לזקוף כמה שיותר קרדיט לקבוצה?
)

מילה טובה גם לרוקיז

הם נתנו ריצה מדהימה וזכו באליפות הNL. גם זה משהו לפרנצ'ייס כזה...שחקנים צעירים גם... ולטוד הלטון הענק שמאוד הגיע לו סוף סוף ללכת לWS. הנה הוא מסתכל על החגיגות של בוסטון אתמול מהתעלה...

BarcaBoy2

New member
מזל טוב בוסטון

הגיע לבוסטון לזכות השנה נתנו עונה טובה בסך הכל מזל טוב לבוסטון ולכל האוהדים.. וסוף סוף הקארדס כבר לא האלופים חחחח

"We want Lowell"

"Don't sign A-Rod!" איזה תענוג לצפות בזה...כל שחקן הולך לאוטובוסים כשמסביב כל האוהדים צועקים וזה...השחקן עם המשפחה שלו לידו...הילד של אורטיז כזה חמוד
(אל תדאגו מחר אני מתעורר ונכנס לקצב האוף סיזן שלי)

omri1234567

New member
אני מוכן להתערב על די הרבה שפפלבון לוקח משהו!

ראיתי ראיון איתו בפוקס פסורט ממש בסיום המשחק הבן אדם דיבר כמו שיכור הפוך מת כזה לא יודע העיניים שלו זזו הרבה הוא לא ממש ענה תשובות לשאלות נשבע לכם זה היה ניראה שהוא על משהו כולו היה ניראה מוזר בקיצור צריך לעשות לו בדיקת סמים דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

כמו כולם הוא השתכר בחגיגות../images/Emo6.gif

רק לקח את זה קצת רחוק מהאחרים... אבל אל תדאג עוד מעט הוא רוקד, יחד עם בקט שמעתי.

למעלה