"COMO" אופנה מעולה!!!

SADNAOTHABAMA

New member
"COMO" אופנה מעולה!!!

אופנה אמריקאית חדשה, נפלתי בריצפה. מצאתי ג'ינסים במידה 48, לא מקושקשים, גיזרה מ-א-מ-מ-ת ומה זה לא יקר. רח' הרצל 32, לרוץ!!!

אוי קומו קומו ...כמה מחמאות שמעתי

על החברה , 90% מהג'ינסים שלי הם של החברה. האם התכוונת לרחוב הרצל 32 בת"א? שם נמצאת החנות? (סורי על הבורות) חוץ מזה ברוכה הבאה !

Lylyana

New member
חיפאיתת!!

איפה את קונה?אני לא ממש אוהבת בגרנד את המבחר.יש עד מקום אצלנו? יש אולי גם חולצות שלהם? יש פה קישור ל F -NET יש שם קטלוג שלהם:קבלו:http://www.fnet.co.il/catalog_fashion/index.asp?gender=1&brand_id=48_1&product_type=0&season=3

הייתה תקופה שהפצת שי בקריית

אליעזר (החנות שהמלצת לי עליה) הייתה מביאה מכנסיים של החברה הזאת אז קניתי שם את רוב המכנסיים . וזוג אחר רכשתי בחנות בגרנד (גם אני לא ממש התלהבתי מהמבחר) ואת השאר קניתי בטיולים שלי בת"א , בחנות של "אנה" באלנבי. בעבר חברת פורום "שמנמנה וסקסית16 " אמרה שבהדר אצלנו יש חנות שמחזיקה ג'ינסים של קומו אני לא ממש הבנתי איפה זה (כי היא לא זוכרת את שם החנות והרחוב ) אז לא ממש חיפשתי שם. כנראה שצריך לנסוע לת"א לחנות בהרצל , שם יש בטח המוןןןןן מבחר !

Lylyana

New member
החנות שבהדר.

נראה לי שאני יודעת באיזו חנות מדובר,בסוף הרצל יש חנות בשם "אופנת דולר",יש להם מידות גדולות ונראה לי שהיו להם גם ג'ינסים של קומו ,רק שהמבחר גם בכלל בכלל לא משהו...

madam pompadour

New member
חיפאייייייייייייייייייתתתת../images/Emo124.gif

תגידי, יש מקום אחר בארץ חוץ מתל-אביב

DREAM111

New member
היי לירי וברוכה המצטרפת כייף

לראותך כאן. יש קומו בראשון ליד קניון רוטשילד בראשון. באופנת ניבה. המחירים שלהם לא גבוהים יחסית למחירים הרגילים.

sigalit33

New member
רגע, לא הבנתי ../images/Emo3.gif

לפי הקטלוג (ותודה לליליאנה על הקישור) יש גם חולצות. כי באחד הדיונים הקודמים בפורום על "קומו" הבנתי שזה רק מכנסיים... אפשר להשיג גם את החולצות? ויש להם סניפים בעוד מקומות?ומה לגבי מידות? סליחה על כל השאלות, אבל תמיד נעים להכיר עוד מקום שאפשר ל"בזבז" בו כסף...)

DREAM111

New member
סיגלית אכן י ש להם גם חולצות

העיקר שלהם הוא גינסים בכל דרך. (חולצות, מכנסים וחצאיות). את הכתובות איפה אפשר לבזבז כסף יש במאמרים למעלה.

למעלה