Come on you Irons!!

• פותח הנושא evan
  • פורסם בתאריך

evan

New member
Come on you Irons!!

אז ככה, בפעם האחרונה שהם היו בארץ הייתי בערך בן 15 וכרטיס עלה 220 ש"ח (המון כסף לפני 12 שנה) ולך תבקש מההורים כרטיס ללהקה שעושה להם את הכי הרבה צרות ורעש בבית ("מה הם צועקים המשוגעים האלה? מה, הם לא יכולים לדבר?) (מה? קנית גיטרה גם בשביל לנגן את המשוגעים האלה? לא מספיק מה שיש במערכת כל היום ?) הבטחתי לעצמי שיום אחד אצפה בהם ויהי מה, בהרכב המלא של היום עם שלושת הגיטריסטים אני מאמין שחובה לצפות בהם (אז הם הגיעו גם בלי דיקנסון אלא עם ביילי, אבל הם עדיין נתנו בראש). בכל אופן, אני מתכנן טיסה לחו"ל (יאללה הם היום או מחר מופעים ביוון, איך לא חשבתי על זה קודם ?) בטוח שיהיה לי מצב רוח טוב בימים הקרובים כי הם מאוד קרובים). בכל אופן רציתי לשאול אם יש באיזור עוד משוגעים לעניין. יש ? גיא.

Kfitzi

New member
הייתי בהופעה שלהם לני שנתיים

הופיעו כחלק מפסטיבל גראספופ 2005, נתנו סט של שעתיים. אני ממש לא אוהב אותם, אבל אחרי ההופעה הזאת אני בהחלט יכול להבין מאיפה מגיעה כמות האהבה ללהקה הזאת. מאוד מאוד מרשימים! והרי תמונה שצילמתי מאותה הופעה, האיש והאגדה.

Kfitzi

New member
שכחתי לכתוב את כל הפואנטה של ההודעה

רציתי להוסיף, שמי שמתלבט - שילך על זה. החבר'ה האלה הם אגדה חיה. הם לא ישארו פה לנצח ולראות אותם לייב זאת חוויה של פעם בחיים. ממליץ לעשות את המאמץ ולראות אותם. *זאת הייתה הפואנטה של ההודעה הקודמת.

evan

New member
יעלה לא מעט, אבל גם לא המון

ברור שמדובר בכמה אלפי שקלים, אבל לא מעט פעמים בזבזתי אלפי שקלים על דברים שבעיניי פחות חשובים (אני מניח שכולנו). וכמו שכתבו מעליי, מדובר על דבר שפעם בחיים והם באמת לא יהיו פה לנצח. אני מעריך אותם ברמות שקשה לדמיין. אפילו עם כל השנים ועם כל הידע המוזיקלי שצברתי שבגללו העפתי הרבה להקות ואומנים מהפלייליסט שלי הם עדיין מרשימים כל פעם מחדש וכל פעם אפילו יותר. אני באמת לא אסלח לעצמי אם לא אצליח לתפוס אותם בהופעה חיה ומן הסתם לא יודע אם עוד 5 שנים זה יהיה רלוונטי. יש לי כמה גרושים שחסכתי ואני לא רואה מטרה ראוייה מזו.

למעלה