Coco & The Chin - מאמר

X יו יו S

New member
תודה על הפירוט

לא ידעת את כל העניין של חברות בת (למרות שהייתה בדיחה על זה במונולוג שלו ) טוב בהחלט יש למה לצפות

Aviad1987

New member
בשביל NBC

הרייטינג שהביא ג'יי לנו הוא הרבה יותר ממספק אחרי השנים הרעות שהיו להם שם.

X יו יו S

New member
יש להם אחלה בדיחות בנושא

אל תאמין לחוזה (ג'יי) אחרון שעוזב את הבור עוזב את NBC (קונאן) אני מעדיפה את ג'יי אבל בכל אופן אם אחד מהם יעבור לפוקס או לרשת אחרת לנו הצופים בארץ לא תהיה בעיה נראה לי שיס ישדר את שניהם בכל מקרה

TaMiRMo

New member
כתבה נהדרת! ../images/Emo13.gif

מה שמוכיח לי שוב איזה מנהל נהדר אתה! תודה. אני עוקב אחרי העניין כבר כמה זמן ואני חייב להגיד שאני בTEAM קונאן. הוא ענק והוא מצחיק בטירוף והוא הכי צודק במה שהוא אומר, NBC הבטיחו לו תכנית אגדית ואייקון אמריקאי בולט ב2 עשורים האחרונים ואף הרבה לפני זה ועכשיו הם משנים את זה לגמרי זה ממש לא נורמלי. NBC פשוט נפלו על כל הראש. היה ברור שהמעבר הזה של ג'יי לפריים טיים יסתיים עד סוף השנה והרבה לפני זה וזה קרה.. אם היו טיפשים בצורה נוראית. אני חושב כמו המבקרים האמריקאים שג'יי יוצא נמושה שהוא חוזר לטונייט שואו בחזרה אחרי מה שעשו לו והוא נכנס בNBC הכי פחות מכלללל מנחי הטוק שואו בכל הרשתות וזה קצת מרגיז אותי אבל הוא תמיד היה מסורתי ושומרני וOLD FASHION בנוגע לכל דבר אז זה לא מפתיע. דרך אגב אם קונאן עובר לFOX וHOT רוכשת את התכנית שלו אני עובר לשטן.

Almighty Efraty

New member
I'm with CoCo!

ללא ספק,ג'יי לנו כבר לא רלוונטי מזמן. הוא מעולם לא הגיע לרמה של קונאן,לפחות לא מבחינתי,וההחלטה לתת לקונאן את הטונייט שואו הייתה מבורכת. אחד התרגילים המסריחים ביותר בהסטוריית הטלוויזיה האמריקאית,בעיניי.

liranru

New member
קונאן או'בראיין - התוכנית האחרונה

התוכנית האחרונה של קונאן במסגרת ה- Tonight Show with Conan O'Brien תשודר בארה"ב מחר, יום שישי, ה- 22/1. קונאן לא ישוב למסך לפני ה- 1 בספטמבר 2010. שיהיה לו בהצלחה, וחבל שזה נגמר כך וכ"כ מהר.

LeRanch

New member
פשוט עצוב

NBC עשו את הטעות הכי גדולה בהיסטוריה שלהם. רק שיס ירכשו את התוכנית החדשה שלו ברגע שתעלה..

Davy Jones

New member
אכן, רק שהוט לא יחטפו מיס את קונאן.

אסור ליס עכשיו להירדם על המשמר.

TeddyPicker

New member
אם קונאן לא יהיה ביס, אני אעבור להוט.

כל שאר התוכנות המעולות שיש ביס ניתנות להורדה, קונאן עולה בשידור יומי - אי אפשר לעקוב אחרי זה חוץ מבטלוויזיה.

Lialbenben

New member
רגע, אז מה יהיה עם קונאן עצמו?

אסור שהוא יעלם מהטלויזיה.

TaMiRMo

New member
כרגע נראה שהוא יעבור לFOX

אבל זה עוד לא בטוח. ברשתות הבאות מתעניינים בו וכבר שלחו אנשים לשטח: FX (בת של FOX בכבלים שמביאה לנו את "המגן", "נזקים", "ניפ/טאק" וכו'...), שואו טיים ("העשב של השכן", "דקסטר", "טיודור"), TNT ("המפענחת", "להעלות את הרף"), HBO וUSA (תחנת בת של NBC דווקא שאחראית ל"בניחוש חוקר", "סוכן מחוק" ועוד) בנוסף לקומדי סנטרל. כנראה שFOX תהיה הבאה שתצעד לקראתו, זה לא קרה עדיין בגלל שיש הרבה על מה לשוחח והרבה משוכות לעבור בדרך אבל אומרים שכנראה בחודש הקרוב הם כבר יתחילו לשוחח (קונאן וFOX) על השקת לייט נייט משלהם בכיכובו של אובריין.

למעלה