Coco & The Chin - מאמר

liranru

New member
Coco & The Chin - מאמר

היי לכולם. למי שטרם יודע, החל מסוף שבוע שעבר מסעירה פרשת הטוק-שואו'ז של NBC את כל המדיה בארה"ב. מאמר על כך ניתן למצוא כאן. הרגישו חופשי לתת את דעתכם ולדון בעניין בשרשור זה. שימו לב שהמאמר עשוי להתעדכן מעת לעת בעקבות התפתחויות בפרשה. סופ"ש נעים, לירן.

LeRanch

New member
איזה סיכום מושקע!!

כל הכבוד ותודה על המידע!! התחלתי לראות בימים האחרונים את התוכנית של קונאן בגלל כל הנושא והאמת שהוא קורע אותי מצחוק עם הבדיחות שלו על כל העניין, אבל עדיין מה שעושים לו זה פשוט עוול. הבנאדם אדיר!!!! לעומת זאת, התוכנית של ג'יי לנו פשוט לא אותו דבר ובאמת לא מזיז לי אם יבטלו אותו לגמרי ושיעבור רשת.. העיקר שקונאן יישאר!!

LeRanch

New member
ואחרי צפייה בתוכנית של לנו מאתמול

הדעה שלי רק התחזקה בנוגע לכך שצריך לבטל אותו לחלוטין. הוא, לעומת קונאן, לא מצליח להעלות לי עכשיו אפילו חיוך על הפרצוף. ואני הייתי מכור לג'יי לנו בטונייט שואו..

liranru

New member
קונאן וג'יי

איי, זה ממש מצער מה שקורה שם ב- NBC. בשעות האחרונות NBC מאשימה את קונאן במצב (כתגובה לירידות של קונאן על NBC בתוכניתו). לפי איך שזה נראה ימיו של קונאן ברשת ספורים והשאלה הנשאלת היא האם NBC תחשיך לו את המסך לפני שהוא יעזוב אותה. אני אוהב את שתי התוכניות, ולכל אחד מהם הומור שונה וחבל שככה דברים מתנהלים. אני מקווה שקונאן ימצא מקום טוב יותר.

אני גם אוהב את שתי התוכניות אבל

חושב ומעדיף שקונאן ימשיך במשבצת שיועדה לו כבר מלפני 6 שנים מראש של הטונייט שואו.. ואם לנו ימשיך בשעה אחרת ואולי בפורמט אחר אני אשמח.. אבל אם יש שכל לNBC הם חייבים לשמור על קונאן (אה וגם ייס בכל מצב .. גם אם יעבור לפוקס) אגב- אני עוד זוכר בחלחלה את התוכנית המזעזעת של ג'ימי פאלון (אולי שלנו בבקשה יחליף אותו?)

TeddyPicker

New member
../images/Emo31.gif. ג'ימי פאלון הוא בדיוק קואן ב-3 שנים הרא

שונות שלו. רק עם כמה פלוסים עליו. [הדוגמא הכי בולטת היא, שבשונה מקואנן, שבא "משום מקום", ג'ימי מוכר באופן יחסי מSNL. אה, וגם יש לג'ימי כבר תוכנית דיי "בנויה", עם אחלה רייטינג, בזמן שקונאן קיבל אותה חדשבה לחלוטין בלי שום מושג מהחיים שלו]

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifקונאן ../images/Emo45.gif

זוועה מה שNBC עושה לו.. אבל תכלס הייתי מעדיפה שרשת אחרת תקח אותו ולא פוקס... ואת האמת, הכי הייתי מעדיפה שהוא יקבל את הטונייט שואו ושלנו יעזוב. אני מעדיפה את קונאן על לנו.

Aviad1987

New member
ביזיון

לעתיד הרחוק קונאן הוא קלף הרבה יותר חזק לNBC והיא באקט של התנהלות קלוקלת לתפארתה (כמו כל ההחלטות שהביאו אותה למצב הביש בו היא נמצאת היום בטלוויזיה האמריקאית) מנסה להחזיק בו כל כך חזק ועל כך לרמוס את כל הפרצופים החדשים והחזקים לא פחות שיכולים לצמוח אצלם ברשת. קונאן שווה שבעתיים מג'יי לנו במונחים של הומור, איכות ובידור.

Davy Jones

New member
Die Leno Die

פשוט אדם לא מצחיק. שיפרוש כבר ויעזוב את קונאן בשקט. תרחישים מהסוג הזה הם מתכון בטוח להעלת רייטינג לתוכנית, אבל בימים אלה התוכנית של לנו לא רק שיורדת במספר צופיה, אלא שקונאן משיג יותר צופים ממנו, למרות שהתוכנית שלו משודרת קרוב לחצות וג'יי לנו משודר בפריים טיים (!). What a fail.

TaMiRMo

New member
מג'יי של עכשיו

ג'יי הוציא 1.5 בדמוגרפיה לעומת 1.9 של קונאן שזה כפול מהממוצע שלו
זה מספר מדהים ל11 וחצי אבל זה זמני. אם לא היה כל הרעש הזה הרייטינג היה הפוך ויש יותר רעש על קונאן והוא יותר נועז בבדיחות שלו על NBC ולכן כל הרייטינג הפתאומי. אני בטוח שגם בארץ הרייטינג של קונאן זינק. אני צופה בו בקביעות בשבוע האחרון מה שלא עשיתי מאז שהוא היה בלייט נייט.

X יו יו S

New member
רציתי לדעת

כי אני שמעתי של לג'יי ב11:30 היו יותר צופים מאשר לקונאן עכשיו יש לך מושג אם זה נכון או לא?

TaMiRMo

New member
כמובן.

האמת זה היה די ברור שקונאן לא יחזיק את המותג כמו ג'יי פשוט כי זה קהל יותר מבוגר שלא כל כך מתחבר לג'יי אבל הקהל הצעיר התחבר לשעה הזו ומחינת קהל צעיר יש לו לא מעט צופים. אבל בוא נגיד ככה, עד לפני כל הסערה הזו עם NBC קונאן הפסיד ברוב המקרים ללטרמן מה שלא קרה לג'יי כמה שנים. זה התחיל בכך שקונאן הפסיד במספר צופים כולל אבל ניצח במעט בדמוגרפיה וזה התייצב בכך שהוא או מפסיד בשניהם (בעיקר בתקופה שללטרמן היה את השערורייה עם העובדות שלו) או מפסיד במספר הצופים הכלל אבל בתקו בדמוגרפיה. (דמוגרפיה זו שיטת דירוג של צופים בגילאים 18 ל49 שהם החשובים ביותר למפרסמים, שמשם מגיע הכסף לתוכניות ומכאן נובע שזה הדבר החשוב ברייטינג יותר ממספר צופים כולל)

X יו יו S

New member
תודה על הסבר

לטרמן ממש גרוע זה ממש מפתיע אותי שיש אנשים שמעדיפים אותו על פני קונאן אגב יכול להיות שגם זה שג'יי לא יצליח בשעה 22:00 וקונאן בשעה 23:30 לא יצליח גרם לNBC לרצות להחזיר את ג'יי לשעה שלו

TaMiRMo

New member
יותר הקטע של ג'יי

כי קונאן לא היה במרחק כל כך גדול מלטרמן ובמהלך השנים אני מאמין שקונאן היה מצליח לעלות על לטרמן שהולך ומזדקן ומה לעשות הקהל הצעיר הוא זה נחשב והוא בטוח מתחבר יותר לקונאן שיותר קופצני, קיצוני וצעיר אבל הבעיה היא שבשעה הזו יש המון צופים מבוגרים גם כן ולכן ללטרמן היה את היתרון. מאוד יכול להיות שלנו יחזור עכשיו לשעה הרגילה שלו ויהיו לו הרבה פחות צופים ממה שהיה לו אז... אין לדעת... אבל הקטע העיקרי בהחלטה של NBC כמו שידידנו היקר, מנהל הפורום, כתב בכתבה שלו הוא ג'יי. ג'יי תפס מתחילת השנה משבצת שידור חשובה בפריים טיים האמריקאי. ג'יי הפסיד בחודשים האחרונים לכל המתחרים שלו באותה שעה כמעט בכל ערב עם רייטינג מביש. NBC אומרים שהם לא ציפו למשו יותר מזה הבעיה הגדולה היא הלחץ מתחנות הבת שמשדרות את מהדורת החדשות המקומית שלהם אחרי התכנית של לנו ב10. לפני כמה ימים פורסמו נתונים והרייטינג של המהדורות חדשות הללו ירד בין 20 ל50 אחוז מן השנה שעברה וזה פוגע בכיסים של התחנות הללו. בגלל שהם מקור כסף והשפעה גדול לNBC הם החליטו ללחוץ על NBC להחליף את לנו בסדרות מקוריות או אפילו ריאליטי רק משו שיהיה לו רייטינג טוב יותר מלנו. המצב העגום של לנו במשבצת הזו הוא זה שהביא לשינוי. NBC יודעת כמה ג'יי לנו הוא אייקון בידור ענק וכל התעלול הזה מלכתחילה היה כדי לא לאבד את לנו לרשת מתחרה ועכשיו אותו סיפור, כל התעלולים וההצעות שהיו בNBC היו כדי להשאיר את לנו. ברור לNBC שהאבדה של קונאן היא נוראית להם גם כן ואם הוא יעבור לפוקס הוא פותח חזית חדשה ורצינית בהנהגתו במלחמת הטוק שואו אבל ג'יי לנו במשבצת הטונייט שואו פשוט הביס כל מתחרה שהוא והם מקווים שזה יקרה שוב.

למעלה