Clavinova- CLP-230- פסנתר חשמלי טוב?

itaybm3

New member
Clavinova- CLP-230- פסנתר חשמלי טוב?

מה דעתכם? קיבלתי עליו המלצה חמה בכלי זמר, מה אתם אומרים? שווה את ה-7100 ש"ח?

Molchansky

New member
אממ..

זה עניין של טעם אישי אני אישית לא אוהב את החשמליים של ימאהה אתה יכול לבדוק בתקציב הזה את ה- Roland FP-4 בחלילית, יצא לי לנגן עליו והוא ממש טוב. סה"כ אני ממליץ לך להיכנס גם לחלילית וגם למרום, לבדוק את הפסנתרים החשמליים של Roland, Korg וכו' אני מוכר עכשיו את הפסנתר החשמלי שלי, אבל הוא גבוה מהתקציב שלך

itaybm3

New member
שמעתי שהרולנד טובים, ולחבר שלי יש FP4, אבל..

מה שאני מחפש זה יותר פסנתר חשמלי לבית, מאשר מקלדת ניידת כזאת.. אתה חושב שה-CLP-230 לא טוב? שמעתי שהוא זכה בלא מעט פרסים...

Molchansky

New member
הניידים

מצויינים גם לבית ושוב לא טוב זה עניין של טעם אישי, אני לא אהבתי את הטאץ' ואת הסאונד של ימאהה לעומת זאת מאוד התחברתי לטאץ' ולסאונד של רולנד בגלל זה כדאי לך לשמוע כמה פסנתרים חשמליים בתקציב שלך וללכת לפי המגע והאוזן מאשר לפי השם והפרסים. סה"כ אתה זה שתשב עם הפסנתר כל יום אז חשוב שתהיה מחובר אליו.

itaybm3

New member
כל הכלים שלי עד עכשיו

היו של ימהאה (גם הנוכחי PSR-E403), ואני מאוד אוהב את הקלידים הנוכחיים שלי! דווקא לחבר שלי יש בבית FP-4, וניגנתי עליו קצת, וסך הכול הוא אחלה פסנתר חשמלי, אבל לא מי יודע מה התחברתי אליו... לעומת זאת, לאורגנית שלי אני מאוד מתחבר :) בכל זאת, אני חושב שכדאי לבדוק את זה לעומק, לנסות את שניהם וכמובן להתייעץ עם מומחים שמבינים עניין...

Molchansky

New member
לגבי המומחים

לפעמים זה גורם רק לבלבול מוח הכי טוב לסמוך על עצמך בבחירת כלי

itaybm3

New member
ה-FP4 הוא אמנם כלי טוב אבל

הוא לא עונה על הצרכים שלי לפסנתר אמיתי בגודל שלו, ואני דווקא מתחבר לצליל של הימאהא מאוד! הפחד שלי הוא שאני אבחר משהו שבסופו של דבר לא יהיה טוב מספיק :S

mayan d11

New member
יש אחד של KAWAI במרום ../images/Emo140.gif

יש אחד של KAWAI במרום שאני מתלבט לגביו... ואף אחד לא הביא לי דעה עליו אם שמעת עליו... ES4 הוא גם טוב.. אני שוקל אפילו לקנות אותו אבל גם אני לא ממש הלכתי לחלילית בשביל לשמוע את הרולנד יש לי רולנד שחבר שלי הביא לי E5 נראה לי אבל הוא צריך לעבור תיקון כי הוא לא עובד ואני לא יודע אם שווה להשקיע בו כי גם לאף אחד כאן אין ממש דעה עליו. לא מכירים אותו. מה הצרכים שלך פחות או יותר? לנגן בבית ואף להקליט אותו?

itaybm3

New member
לנגן בבית קודם כל

הקלטה זה דבר די שולי, כי לי חשוב הצליל של הפסנתר והטאץ', ואחר כך כל הפוקנציות הנלוות אליו, כמו למשל: הצלילים הנוספים, ההקלטה, וכו'. לא שמעתי על ה-E5, למרות שאת KAWAI אני מכיר, אבל יש לי עדיפות קלה לימאהא, כי לצליל שלה אני מתחבר יותר משאר הכלים, כי ה-Roland FP4 לדעתי נשמע ממש קר, ואילו ה-Yamaha מפיק צליל יותר חם.. (מצטער על המטאפורות הקשות להבנה חח), וגם כל כלי שניגנתי בו בשנים האחרונות היה Yamaha! כמה עולים ה-E5 וה-ES4?

mayan d11

New member
אמממ ../images/Emo140.gif

ה ES4 עולה משהו כמו 7000 וה E5 לא יודע אם מוכרים אותו בכלל כי כל מי ששאלתי אותו לא מכיר אולי בחנות עצמה מכירים ולא הייתי עדיין בחלילית

למעלה