לאן אני לוקח ? לא ידעתי ולא עניין אותי שאנג'ל מרוקאי או מילקי פולניה... פשוט ניסיתי להבין למה אתם משתמשים בזה. לא יותר נכון ומדויק להגיד שאוהבים את אנג'ל הנחמד במקום אנג'ל המרוקאי ? ל"נחמד" יש ערך שאני מבין. ל"מרוקאי" או "פולני" לא הצלחתי להבין את הערך המוסף . את יכולה להסביר ?
תשמע...זה כבר נגרר לוויכוח פילוסופי,אנתרופולוגי,או השד יודע מה... לא מאמינה שאתה לא יודע את המשמעות המבדחת של "פולניה" יבשה כמו צנון לעומת "המרוקאי" החמום מוח... ומכוון שהרוב מכירים אישית את אנג'ל{הכל כך לא "מרוקאי"}ואת מילקי{הלפעמים לא כל כך פולניה...} אנחנו מרשים לעצמנו לצחוק ולהתלוצץ על השם שהמציאו ליוצאי העדות האלה...
הייתי מסבירה לך את העניין בהומור.. אבל מכיוון שעדתי לא דכתה במנת "הומור"טוב.. זה עלול להשמע לא מוצלח... אז תחשוב שהתכוונתי... וכולם כאן באותה כוונה.. ואף אחד לא משתמש בעדתו למטרה אחרת ... וחג נפלא גם לך תהיה עדתך שתהיה..
לכל מכשיר יש את צריכת החשמל שלו, בכל פאזה יש 25 אמפר אם אני לא טועה, צריך לעשות פעולת חיבור פשוטה ... אם סך הצריכה של המוצרים עוברת את ה 25 אזי הפקק יקפוץ ולכן מומלץ להעביר את חלקם לפאזה אחרת.