chili עשית לי חשק ...

itche01

New member
ועכשיו ברצינות

אני חושב שצריך לשפוט לגופו של אדם ולא לגופו של מוצאו האתני. נסיון לשפוט על פי מוצא אתני הוא פשטני ורדוד. מועדים לשמחה

chili3

New member
נראה לי שאתה לוקח את זה למקום ממש

לא נכון. אף אחד פה לא שופט אף אחד לפי מוצא אתני. כולנו אוהבים את אנג'ל ה"מרוקאי" ואת מילקי ה"פולניה" ולא היה לנו אכפת אם הם היו בכלל "כורדים"

את שוב מתחילה../images/Emo12.gifתזהרי לך../images/Emo46.gif

שאני אספר איזה יפייפיה סמויה יש לנו כאן???

itche01

New member
אני לוקח ?

לאן אני לוקח ? לא ידעתי ולא עניין אותי שאנג'ל מרוקאי או מילקי פולניה... פשוט ניסיתי להבין למה אתם משתמשים בזה. לא יותר נכון ומדויק להגיד שאוהבים את אנג'ל הנחמד במקום אנג'ל המרוקאי ? ל"נחמד" יש ערך שאני מבין. ל"מרוקאי" או "פולני" לא הצלחתי להבין את הערך המוסף . את יכולה להסביר ?

ברור שאוהבים את אנג'ל המרוקאי...

מי שאוהב מרוקאים כמובן
תשמע...זה כבר נגרר לוויכוח פילוסופי,אנתרופולוגי,או השד יודע מה... לא מאמינה שאתה לא יודע את המשמעות המבדחת של "פולניה" יבשה כמו צנון לעומת "המרוקאי" החמום מוח... ומכוון שהרוב מכירים אישית את אנג'ל{הכל כך לא "מרוקאי"}ואת מילקי{הלפעמים לא כל כך פולניה...} אנחנו מרשים לעצמנו לצחוק ולהתלוצץ על השם שהמציאו ליוצאי העדות האלה...

cr

New member
אתה לא רציני... נכון?......

הייתי מסבירה לך את העניין בהומור.. אבל מכיוון שעדתי לא דכתה במנת "הומור"טוב.. זה עלול להשמע לא מוצלח... אז תחשוב שהתכוונתי... וכולם כאן באותה כוונה.. ואף אחד לא משתמש בעדתו למטרה אחרת ... וחג נפלא גם לך תהיה עדתך שתהיה..

cr

New member
הכל בשביל "תיאום ציפיות"... ואז מרא

מראש.. אין בעיה ..

d a l i a l

New member
בתור מרוקאית במסווה... ../images/Emo152.gif

אין לי מושג על מה אתה מדבר

Angel972

New member
החשבון קצת יותר מספרי ...

לכל מכשיר יש את צריכת החשמל שלו, בכל פאזה יש 25 אמפר אם אני לא טועה, צריך לעשות פעולת חיבור פשוטה ... אם סך הצריכה של המוצרים עוברת את ה 25 אזי הפקק יקפוץ ולכן מומלץ להעביר את חלקם לפאזה אחרת.

chili3

New member
אתם צריכים לבדוק גם, אם מותר להשתמש

בכל הסירים. אם אני לא טועה, יש חומרים שאסור להשתמש בהם בכיריים חשמליים

לנו יש כיריים חשמליות...

ואין לנו תלת פאזי וגם לא סירים מיוחדים ובכל זאת עד היום לא צצו לנו בעיות (טפו טפו טפו
). אבל החשמלאי שלנו היה מזעזע
(כל המתחם שלנו סובל ממנו עד היום) ויכול להיות שבטעות הוא עשה לנו חיבור של התנור בנפרד משאר המטבח ואנחנו הרווחנו
(פשוט לא יכול להיות שהוא עשה את זה במחשבה תחילה).

אם בכל זאת תחליט לא חשמלי....

תזכור רק שלא לקנות נירוסטה
זה פשוט סיוט..דורש ניקוי על בסיס של כל שעה כמעט...
אני החלטתי שהכיריים הבאים אצלי,יהיו חשמליות

דבר חשוב בנוגע לכיריים חשמליות

לוקח להן הרבה זמן להתקרר, כלומר מסוכן עם ילדים קטנים, שיכולים להתקרב ולחטוף כוויה מהכיריים שעדיין מאוד חמים גם רבע שעה ויותר אחרי שמכבים.

למעלה