chili עשית לי חשק ...

Angel972

New member
chili עשית לי חשק ... ../images/Emo3.gif

טוב, עכשיו אני גם אסביר
לפני כמה ימים צ'ילי פתחה שרשור שהנושא שלו זה תשלום חיבור לחברת גז ... באותו השרשור היה דיון מה עדיף, כיריים גז/חשמליות אז לנו כבר המון זמן נשבר מהכיריים גז שיש לנו, והגיע הזמן להחליף נראה לי כמובן שאני רוצה להחליף לחשמלי
אז ... מה חשוב לדעת לפני שהולכים לקנות
איזו חברה מומלצת
תודה

cr

New member
תוודא גם שיש לכם הכנת חשמל מתאימה

תריץ גם חיפוש כללי בתפוז, היו הרבה דיונים בנושא אז סביר שיהיו המלצות וכו'..

chili3

New member
בדרך כלל יש נק' חשמל, כי גם כיריים

של גז צריכים לנק' חשמל.

Angel972

New member
נראה לי ש cr התכוונה לבדוק שיש

לנו תלת פאזי, כי בדר"כ יש דרישה כזאת. אין בעיה, יש לנו בדירה תלת פאזי, ואם צריך אני אשנה את נקודת החיבור של הגז שתשב על פאזה שונה. אני אעשה חיפוש בתפוז נראה מה אמצע
תודה בכל מקרה

cr

New member
כן אבל צריך תלת פאזי , ולבדוק אילו

עוד מכשירים מחוברים לאותו קו.. וסתם שאלה - בישולים ב- 4 סירים..+מזגן לצינון האוירה..+ מ.כביסה ..ומייבש.. ואז בא על קפה..- ה"פקק" יקפוץ?......... אין לי ניסיון עם החשמליות.. פשוט שמעתי הרבה "טיעונים" לכאן ולכאן...ולכן הצעתי לחפש בכללי- יש באמת הרבה אינפורמציה...

cr

New member
תריץ לפי "כיריים חשמליות" בחיפוש למ

למעלה...

Angel972

New member
לא סומכת עליי שאני אדע להשתמש

בחיפוש המתקדם
אני אולי מרוקאי ... אבל די מתקדם

cr

New member
אתה רואה שלא ?......... לא בחיפוש

התקדם כי שם זה לפי פורומים ולא בכולם יחד ......
זו הבעיה עם "מרוקאים".... לא מקשיבים ל....

cr

New member
תיקון - או לפי פורומים או בכולם אבל

או בנושא או בתוכן.. בכל אופן זה יוצא מס' חיפושים.. לכן עדיף למעלה..

Angel972

New member
תסבירי לי שוב ... ולאט ../images/Emo3.gif

את הכל ניתן לעשות בחיפוש המתקדם ... לחפש בכל הפורומים, ובתוך התוכן, או בנושא וכו' אז ... מה פספסתי

cr

New member
יש כאן למעלה - בראש העמוד-

מתחת ללוגו... שורת חיפוש - תרשום מילה או מספר מילים שצריכות להכלל בחיפוש.. תסמן את החיפוש הנדרש- שזה "פורומים" במקום מה שמסומן כברירת מחדל "אינדקס אתרים".. וזה מחפש גם בכותרת וגם בתוכן בכל הפורומים את המילים שביקשת.... מספיק לאט ומפורט?.......

itche01

New member
אחת ולתמיד...

כמה פעמים ראיתי אותך ואת דליה (אם אני לא טועה ) משתמשים בביטוי "אני מרוקאי\ת" במספר הקשרים. אחת ולתמיד, תוכלו להסביר לי מה המשמעות ? יש משמעות מיוחדת בלהיות מרוקאי ? מה המשמעות של השימוש בביטוי? שאלה נוספת,שלא מופנית רק אליכם,למה חברים ממוצא עדתי שונה לא מציינים בתקשורת שלהם את מוצא ההורים או הסבים ?

אגב,גם את "הצד השני" מזכירים../images/Emo3.gif

את הפולנים....יותר נכון את הפולניות
גם דליה,גם אנג'ל וגם אני לא פעם,מציינים בכל מיני הקשרים את המוצא הנ"ל. ואני בטוחה שאתה יודע את המשמעות של "מרוקאי\פולניה"

itche01

New member
יש משמעות ?!

מה המשמעות ? זה מה ששאלתי מלכתחילה. ומה עם תפוצות אחרות ? יש משמעות ? ולעירוב בין תפוצות ?

Angel972

New member
הייי ... אנחנו רק צוחקים כמובן

על סמך זה שאנחנו מכירים וכבר "חברים וותיקים" אנחנו מרשים לעצמנו לצחוק גם בנושא העדתי ... ולא, אנחנו לא מאמינים לזה ... אני בכלל עוד לא מאמין שקיבלו אותי לאוניברסיטה ושנתנו לי תואר ... בטח היו בטוחים שאנשור אחרי חצי יום ...
סתם ... סתם ... אתה רואה ? זה הכל בצחוק

itche01

New member
אני לא מצליח להבין...

האם זה אומר שאני משתייך לעדה המפורסמת בקשיי תפיסה ?

אם עד עכשיו עוד לא הבנת../images/Emo163.gif

זה בהחלט אומר שאתה משתייך לעדה "ההיא"
תגיד...אתה מדבר ברצינות? או שסתם בא לך להשתעשע? וזה סבבה

למעלה