children of the see

children of the see

אגב מזל טוב לעצמי על זה שההודעה הזאת תהיה ההודעה הנבחרת (אני לפחות מקווה שהמנהלים של הפורמים יחשבו שזה יהיה מצחיק) אקיצר כן כן אני שמח ומאושר שהיום סיימתי בית ספר ושבתעודה שלי יש רק נכשל אחד ושלמרות שפישלתי בהופעה בטקס בבית ספר אף אחד לא שם לב בגלל הפישולים של הפסנתרן אה ואני אכתוב את זה עכשיו כי אחרת אני אשכח. TAYA ממש איכזבה אותי.. היא טוענת שהיא חרשה מספיק על דיסקים מסויימים ובכל זאת היא לא זוכרת לפחות שיר אחד מהם בעל פה!!! אבל אני סולח לך כי זאת את (-: ובחזרה לנושא.. ההופעה הייתה של ההרכב של החטיבת ביינים ונינגו את מקום לדאגה (אל תשאלו אותי מה הקשר לסוף שנה) ואת סטלה ביי סטאר לייט היה דיי טוב.... חוץ מכמה פישולים... ולנושא הבא... שמעתי שהפסקול של הסרט לארה קרופט ממש טוב האם זה נכון?? ולעוד נושא מישהו יודע עם זה נכון שמתישהו אמור לצאת דיסק חדש של היהודים? אה אגב שמעתי היום משהו ממש ממש מצחיק!!!! בריטני שפיך עוברת לאלקטרוני... פחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מציעה שהיא תפרוש בנקודה הכי נחותה של הקריירה שלה... בקרוב בחנויות אוסף הטראנסים של בריטני שפיך!!! פחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!1 קראתי את עצמי ואגב אני צורך להגיד לי מזל טוב על כך שזכיתי בהודעה הנבחרת

sOrCeReSs

New member
:)

כייף לך. נכשל אחד... בכל מקרה!! כן יוצא ליהודים דיסק חדש ( נראה לי שכבר דיברו על זה פה) אני לא יודעת מתי הוא יוצא.. אבל אני משארת שעוד כמה חודשים (נראה לי) אה.. וברינטי ספירס.. נראה לי שהיא כבר הגיעה לנקודה הכי נחותה שלה.. פשוט מאז היא נשארה באותה נקודה. נ.ב שיהיה לכולכם חופש פצצה !

a_duck

New member
אני יודע שזה יגרור מלא תגובות אבל..

אני חייב להגיד את זה... ואי איזה פריקים מגניבים יש לכם 14 נכשלים...ואי אתם לא לומדים ואתם מגניבים...ראיתי היום קליפ של מטאליקה אני חושב שאני אעזוב את הבית ספר...

OPERATi0N_iVY

New member
גם נכון -> רק הומו מפגר יתלהב מנכשל

כאילו מה? אתם עושים לי טובה ונכשלים כדי שאחרי זה תספרו לי כמה בדיוק פריקים אתם??? ה ו מ ו א י ם

sOrCeReSs

New member
אממ

1) אני לא פריקית 2) אין לי 14 נכשלים יש לי 3 (בערך) 3) אני בכלל לא אוהבת מטאליקה אה אתה יודע מה בשביל שתפסיק לכתוב תמיד אותו דבר טוב אני פריקית ואני שומעת מטאליקה וקורן ואני מגניבה בסדר לך? יופי עכשיו תשתוק

a_duck

New member
אה...פריקית מתקדמת...

אוקיי...אז...ואי איזה מגניבה אני שומעת גותי ואני לובשת שחור ויש לי 3 נכשלים...ואני גם יושבת ליד המזבלה ומעשנת עם החברים הבלאקרים המגניבים שלי...

sOrCeReSs

New member
אה יופי

עכשיו אתה מסופק הכל בסדר אתה יודע עכשיו הכל עלי נכון? יופי! כל הכבוד כשהטיפשות שלך תעבור תודיע לי, ואז אני אגיב להודעות המפגרות שלך. אז עד אז ביי לך

``ואז אני אגיב להודעות המפגרות שלך``

כאילו שעכשיו את לא מגיבה לו. משפט חכם של נעל (מנהל פורום תיכוניסים) ``בן אדם ללא תגובות, ישאר בן אדם ללא הודעות`` מה היית עושה פה אם כולם היו מתעלמים ממך ? היית מפסיקה לכתוב פה בשלב מסויים. אני מתאר לעצמי שגם A_DUCK לפינת הציונים, שכחתי ללכת היום לבגרות במתמטיקה, אני פריק מאגניב !

a_duck

New member
אתה מנסה להגיד....

שאני צריך עכשיו תמיד להסכים איתכם כדי שאני אהיה ``מקובל`` בפורום או משהו? ואם אני חושב שיש כאן הומואים מתלהבים ששומעים מטאל בשביל הפוזה ולא לומדים כי ככה כל הפריקים המגניבים עושים?

Metal_F

New member
לא...

הוא מנסה להגיד שמכיוון שזה פורום באינטרנט תן להם להנות מהספק, אוקיי? אם באמתיש פה אנשים שלא שומעים מטאל מהסיבות הנכונות זו בעייה שלהם. לא טוב לך שיש פה כאלה? אל תגיב להודעות שלהם או שתפרוש מהפורום.

GoRaN

New member
אי-די-וט....

אני אוהב מטאליקה... גם קורן ועוד הרבה להקות שאתה בטח משייך לז`אנר... (שלא בצדק)... אני לא מגדיר את עצמי כפריק, אין לי אף נכשל... עשיתי חמש יחידות פיסיקה וחמש מתמטיקה... אז כדאי שתרד מההר שאתה יושב עליו, כי סוג המוסיקה שאנשים שומעים לא משקף את הסגנון\דימוי עצמי\השגים שלהם... שז פשוט תשתוק....

a_duck

New member
עי-וור

דיברתי על אלה שחושבים שהם צריכים לקבל 14 נכשלים כי הם פריקים מגניבים...אתה לא משתייך לקבוצה הזאת אז למה אתה מגיב בכלל יא הומו?

Donn-X

New member
לאחר שעקבתי אחרי חילופי האש...

הגעתי למסקנה הברורה שמה שהולך בדו (תלת? רב?) שיח הזה אינו שונה ממאות השיחות שמתנהלות בפורומים רבים אחרים... chatters of the world UNITE! למה אתם רבים? אז הוא פריק ואתה ערס והפרחה שנכנסת ומשאירה הודעה אחת חושבת שהיא יותר טובה משניכם ביחד- אז מה? יש כל כך הרבה בעיות בעולם, כל כך הרבה נושאי שיח אחרים חוץ מאשר מי מחשש באודיטוריום של בי``ס ומי הולך עם קולר ניטים להופעות... אז די... אם אין לכם משהו חשוב להגיד... אל תגידו אותו, אל תחפשו אנשים ללכלך עליהם, תחפשו שותפים לשיחה, דיון... לא לדו קרב.

zambush

New member
כנראה שלא הבנת נכון

מה שהוא התכוון זה שלמרות שהוא לא השקיע השנה בלימודים, יש לו רק נכשל אחד, וזה לטובה. הוא לא משוויץ בעובדה שיש לו נכשל, אלא שבכל שאר המקצועות הוא לא. ודא``ג לא צריך להיות פריק כדי לקבל נכשל. לי יש לדוגמה נכשל אחד (היסטוריה), אבל אני ממש לא פריק. וגם לא מטאליסט. ואני גם לא שומע מטאליקה. וגם לא דרים. וגם לא בהמות`. וגם לא בית-לחם. אבל אני כן שומע את בית ג`אלה (או את היריות על בית ג`אלה).

a_duck

New member
לא דיברתי עליו...

דיברתי על SORCERES...שהיא אמרה ``איזה כיף רק נכשל אחד``...זה ממש מתלהב..

Metal_F

New member
שמחה של תחילת החופש?

אז קודם כל לסרט קוראים טומב ריידר ולא לארה קרופט אבל את לארה מגלמת האחת והיחידה המדהימה והסקסית אנג`לינה ג`ולי (משהו ראה ``ג`ייה``?) ואם תקבל פרטים נוספים לגבי הפסקול תודיע. והידסק של היהודים אמור לצאת בספטמבר. ומזל טוב...

האמת....

אני יודע שקוראים לזה טומב ריידר.. אין לי מושג למה אמרתי לארה קרופט...

למעלה