children of the see

a_duck

New member
טעות..

אומרים ``מס``` כי זאת מילה אחת מקוצרת...מ``ס זה כבר כשיש שתי מילים...

a_duck

New member
????????????????

זה מה שאמרתי!!!!!!!!!!! מס`....פשוט שמתי את זה במרכאות שיהיה כמו ציטוט...התכוונתי מס` לא ``מס```

ikenny

New member
נכנסתי לפורום הזה כבר כמה פעמים

ושמתי לב שאין שום קשר לרוק כבד! ``מס```, מס`` מה הקשר לרוק? או להומואים? או למזבלה?

a_duck

New member
עיוור...יש כאן מספיק הודעות על רוק.

תקרא את הכל ולא איזה הודעה אחת...וחוץ מזה רוק כבד זה ביטוי של הומואים...אתה בטחע וד אחד שחושב שנירוונה ולימפ ביזקיט זה רוק כבד...

אני בטוח שאתה מתכוון למהו מסויים...

אז איכפת לך לפרט בהודעה של יותר משתח מילים?

Metal_F

New member
למה ליזום ריב.

למה אתם לא יכולים לעבור על דברים מיותרים בשתיקה.

taya

New member
אוף איתך

פעם אחרונה שאני אומרת את זה- יש לי זכרון דפוק. אני לא זוכרת שמות של שירים ודיסקים, בטח שלא מילים. אני לא זוכרת אף מספר טלפון, של אף בנאדם. אני גם שוכחת שמות של אנשים ומקומות. תאריכים ומספרים, זה ממש לא התחום שלי. קטעים שלמים נמחקים לי מהזכרון, מליון פעם מצאתי את עצמי בבוקר בבתים של אנשים אחרים, סתם על הדשא בגן הציבורי, על ריצפת החדר שלי, באמצע היער או בכל מיני מקומות אחרים, ולא היה לי שמץ של מושג איך ולמה. אז דיי לרדת עליי כבר, זה לא אשמתי. ואם מדברים על תעודות, זה הזמן להשוויץ- 60 בהיסטוריה, לא נכשלתי. לא נכשלתי בהיסטוריה, בכלל לא קרוב אפילו. אין לי מבחני קיץ, אין לי עבודות, נו מור שיחות עם המנהלת. I`m Free

zambush

New member
אני לא בטוח

אני לעומת זאת, שמעתי שהפס-קול של טומב ריידר מלא בפופ. פופ ועוד פופ. עדיף שלא תקנה בכלל (מי בכלל קונה בימנו דיסקים? רק הדודות בחגים ובימי הולדת). תוריד מהאינטרנט אם אתה ממש מתעקש. מקסימום תבדו את השירים באתר של הסרט או משהו. דא``ג, באמת לא מעניין אותי מה בריטני ספירס (תן כבוד לבן אדם, גם אם אתה לא אוהב אותו) שרה, גם אם היא עושה קולות של מיקרוגל. Noble Zambush

zambush

New member
כן, נו...

כל מיני קולות של טטטטטטטרררררררררררר... ו-בבבבבבבבבררררררררררר... אני לא יודע מה איתך, לי זה מזכיר את המיקרוגל העתיק שלי.

למעלה