Chapter 27 - סרט חדש על רצח לנון

uriko

New member
Chapter 27 - סרט חדש על רצח לנון

הסרט עוקב אחר מארק צ'פמן (ג'ארד לטו), ומספר לנו בדיוק מה התרחש במוחו המעוות של המעריץ הכפייתי שרצח את ג'ון לנון בשנת 1980. מארק מקבל את ההשראה מתוך סיפרו של ג'יי די סאלינג'ר, "התפסן בשדה השיפון", כשהוא מזדהה עם הרוצח שבספר ויורה בלנון, סולן הביטלס ליד ביתו שבמנהטן.

my sweet george

New member
אין שום רוצח בספר

הוא אכן הזדהה מאוד עם הולדן קולפילד אבל הולדן לא רצח אף אחד.

Another Girl

New member
ראיתי טריילר או משהו די מזמן

ואני חייבת לציין שג'ארד לטו נראה די מרשים, חיצונית מבחינת הדימיון לצ'אפמן. עכשיו נשאר לראות איך הסרט יפרשן את האירועים...

The Cavern

New member
אגב שם הסרט CHAPTER 27

בא מהספר "התפסן בשדה השיפון" שהיה השראה לצ'פמן לרצוח את ג'ון. לספר הזה 26 פרקים בלבד והרצח הוא הפרק ה-27. גם 27 הוא 9 כפול 3 ולמספר 9 משמעות רבה בחיי ג'ון: ג'ון הוא נולד ב-9 לאוקטובר 1940 שון נולד ב-9 לאוקטובר 1975 יוקו נולדה ב-18 (9 כפול 2) לפברואר 1933 פול נולד ב-18 (9 כפול 2) ליוני 1942 ג'ון כתב את: REVOLUTION 9, DREAM NUMBER 9, ONE AFTER 909 אמו ג'וליה גרה ב-9 NEWCASTLE בליברפול (זה גם היה הבית הראשון שלו) הוא נרצח אמנם ב-8 לדצמבר 1980 אבל באותה שעה היה באנגליה כבר ה-9 לדצמבר 1980 - ויש האומרים שלזה התכוון צ'פמן

The Cavern

New member
עוד משהו מעניין ומפחיד

לשחקן שמשחק את ג'ון לנון בסרט קוראיםב MARK LINDSAY CHAPMAN ולרוצח של ג'ון קוראים MARK DAVID CHAPMAN OOOOHHHHH, SPOOOKY

The Cavern

New member
תיקון: היה אמור להיות השחקן

אבל בגלל השמות הדומים לא קיבל את התפקיד

The Walrus

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאל תלכו לסרט הזה!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לאחר הרצח של ג'ון לנון, פול מקרטני ויוקו אונו ביקשו מהעולם בקשה פשוטה: לעולם אל תגידו את השם של הרוצח של ג'ון לנון. אם תגידו אותו, אתם רק תתנו לצ'פמן את התהילה שהוא רצה... גם שון לנון נגד הסרט הזה וניסה לעצור אותו, אבל לא הצליח. חברת Peace Arch Entertainment Group עושה את זה רק בשביל הכסף. אל תלכו לסרט הזה.

Beatles Forever

New member
אבל..

אתה בעצמך אמרת בהודעה הזאת את השם שלו
ואני מסכים סה"כ

fenriz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכן הולך לסרט הזה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

זה שיוקו ופול רוצים שכל דבר שיוצא תחת השם ביטלס יקבל את האישור שלהם, זה נחמד מאוד, אבל זה לא אומר שבתור צרכנים אנחנו צריכים לציית לכל מה שיוצא לצמד הזה מהפה. והטיעון שלא להגיד את השם של הרוצח די חלש, הרצח של ג'ון הוא עובדה מוגמרת ומישהו רצח אותו, ואין שום סיבה להתעלם מהעובדות האלה. נכון שלא צריך להגזים ולהזכיר את הרוצח ולעשות לו מסע יחסי ציבור, אבל מפה ועד לא להזכיר את השם שלו מעולם נשמע כמו קלישאה גרועה במיוחד. לא כל החומרים שיצאו תחת השם ביטלס שייכים לפול מקרטני, ליוקו ולתאגיד 'אפל' כמו שהם היו רוצים (ומנסים בשנים האחרונות) להציג לציבור. למותג ביטלס יש עוד הרבה שותפים, אפילו שיש כמה שרוצים שתחשבו אחרת. בטח פול ויוקו שמעו שיש תסריט לסרט חדש על ג'ון וישר התעלקו ורצו לתת את החותמת שלהם, ולהתערב בחומר כדי לאשר אותו, המפיקים מהסיבות שלהם אמרו להם לא, ואז נראה לחלק מהאנשים פה שהחברה שיוצרת את הסרט עושה את זה רק בשביל כסף, רק בגלל שאין את האישור הרשמי מפול ויוקו?? האלבום LOVE לא יצא רק בשביל הכסף? לט איט בי נייקד לא יצא רק בשביל הכסף? רוב ההוצאות של הביטלס מהשנים האחרונות שקיבלו את האישור כביכול של פול, יוקו, אוליביה ורינגו (אם מישהו בכלל טרח לשאול אותו) לא יצאו רק בשביל הכסף? עד שלא נראה את הסרט לא נדע אם גם כאן המקרה הוא כזה, ובתור אחד שמתעניין בנושא אני כן אלך לראות את הסרט, ורק אז אני אדע אם הוא שווה משהו.

fenriz

New member
דווקא בגלל

שפול ויוקו לא קשורים לזה בטח יצא להם סרט ממש טוב! אני אץ לקולנוע!

MissMisery

New member
אוץ רוץ

אני אחרייך! לא מתלהבת בכלל מדברים שפול ויוקו נוגעים בהם ובטח ובטח כשזה מגיע לקולנוע, שם אין להם בכלל מושג קלוש (גם במוסיקה, אבל זאת כבר בעיה אחרת
)

MissMisery

New member
תראה/י

מודה שמה שכתבתי נראה עכשיו כפרובוקציה, וזאת לא היתה הכוונה. יחד עם זאת, לא תופשת מהמוסיקה שלו יותר מדיי. היו לו כמה יציאות נחמדות בזמן הביטלס, וכמה שניסיתי לתת לו הזדמנות בקריירת הסולו שלו, הוא פשוט לא עשה לי את זה. כמובן שהייתי צריכה להוסיף את המילה 'לדעתי' אחרי מה שכתבתי. בקיצור, הגזמתי קצת - יש לו מושג, אבל ממש קלוש

אוקיי

אני משערת שזה עניין של טעם, אבל תראי - רוב סרג'נט פפר זה פול, רוב הקלאסיקות הכי גדולות של הביטלס הן של פול, ובכלל אני חושבת שהוא גאון בגלל שהוא יודע להוציא מעצמו את הכי טוב. אולי נתקלת בדברים הפחות טובים (והיותר מביכים) שלו, אבל בסה"כ הוא הוציא בקריירת הסולו לא מעט יצירות אמנות. חוצמזה... הוא מנגן על מס' בלתי נתפס של כלים, הוא יודע להשתמש בקול שלו בכ"כ הרבה צורות, יש לו שירים מסגנונות מאוד מגוונים, וגם אם הוא ייכתוב משהו אדיוטי כמו יילו סאבמרין - זה עדיין יהיה מקסים להפליא. לא יודעת, אני נורא מעריכה אותו בתור מוזיקאי וחושבת שהוא באמת אחד המוזיקאים הגדולים שהיו אי פעם. אבל זכותך לחשוב ככה ולא לאהוב את המוזיקה שלו

honey pie1

New member
../images/Emo45.gif

בכ"מ, גם אם את לא אוהבת את המוסיקה שלו, אי אפשר להגיד שאין לו מושג קלוש במוסיקה. הוא בערך בנה אותה

Drorchiklil

New member
../images/Emo45.gif

לא לאהוב את המוזיקה שלו זה דבר אחד, אבל אני לא חושבת שאפשר להתווכח בקשר למה שהוא יודע או לא יודע על מוזיקה.

למעלה