CHAOS PATCH

btekx

New member
יש שיקוי שמקבלים 4000 HP ל120 דקות!?

יש שם שיקויים שמקבלים 60 DEX/STR/INT/LUK ל120 דקות!!?? יש שיקויים שיהפוך אותך להמון מפלצות לבחירה: כולל פאפ, מלך אריה בוס, ברלוג מעופף... ?? יש לי דחף לבחור מקצוע אלכימיה הזה!!!...!...!..

MomerS

New member
זה משהו שאני לא מבין......

המקצועות זה פתיחת שחקן חדש שהוא אלכימאי (לדוגמא) או לפתוח על השקן הראשי תוספת של אלכימאי? למה התכוונת בלהחליף גוב בתמורה לכסף? זה אותם סקילים? תודה ומצטער על השאלות הרבות אני פשוט רוצה להיות מוכן.........

Don Nirtin

New member
אלה מיני ג'ובס../images/Emo267.gif

כל אחד יכול לבחור מה הוא רוצה לייצר, ואז הופך לסוג העבודה שהוא רוצה. לא צריך לפתוח שחקנם חדשים. אפשר להחליף את הג'ובס שאתה מייצר איתם דברים בתמורה לכסף. זה לא קשור לסקילים/שחקנים חדשים.

btekx

New member
לקבל סקילים חדשים לאותו דמות שיש לך

תגיד יש לך קוסם קרח, תוכל להקבל סקילים ייחודי סקילים של אלכימיה שבהם אפשר ליצור שיקויי וגם לקטוף צמחים ופרחים ברחבי העולם המייפל או סקילים של נפח שמאפשר לך להפוך את החפצים לבגדים/נשק, ואפילו יכול להחליף את הכלי נשק לכלי נשק שונה (לדוגמא להפוך את האקדח של פיראט לשרביט של קוסם...) או סקילים של מילוט שמאפשר לייצור אבנים, וגם בהם אפשר ליצור אבנים שמביאים סטטים (STR, INT, DEF...) ולשים בהם על בגדים אם קיבלת את אחד מהמקצוע (נפח/מילוט/אלכימיה) עדיין נשאר אותו דמות קוסם קרח (ועוד סקילים חדשים...)... בלהחליף גוב בתמורה לכסף, זה אומר להחליף את המקצוע (בין זה נפח, אלכימיה או מילוט...)

מ י ל ר

New member
כול הפרטים שקשורים לקוסם קרח (לא הבנתי)

פשוט לא הבנתי מה השיניים שהם רשמו מישהו יכול לעזור לי במקצת? רק הבנתי שרשרשת ברקים מ-740% הופכת להיות 850%

Don Nirtin

New member
4 חלקים../images/Emo267.gif

בחלק האחרון יוציאו תוכן בלעדי רק לGMS.

Don Nirtin

New member
ממש בקצרה../images/Emo267.gif

חלק ראשון זה שיפור סקילים (ורציחת המכניק באופן סופי) חלק שני זה העבודות החדשות חלק שלישי PVP חלק רביעי- משהו בלעדי לGMS שהם לא מספרים כלום עליה. אני מהמר שזה שוב PQ החייזרים המשעמם.

מ י ל ר

New member
אני מת שיהיה PQ חייזרים שוב!

בא לי חייזרים PQ חח ואולי לעשות את המשימות החופרות של המדליה האגדית.

מ י ל ר

New member
טיים טרבל - 10 אטטק ו-10 מגיק אטטק

ואני דיי בטוח שכולם מרמה 30 יכולים להשיג. זה קווסטים חופים אשששש אבל לא צריכים להיות חזקים בשביל זה.

למעלה