CHAOS PATCH

מ י ל ר

New member
ואו הנשקים של רמה 140 נראים מעולים

אבל כמו הנשקים של האריה, גם הנשקים האלה יהיו כמעט בלתי אפשריים להשגה... פעם נשקי ריברס היו של עשירים בלבד, עכשיו הנשקים האלה של עשירים בלבד.

צ ל י ל 8

New member
שים לה שיש להם 8 סלוטים!!

ולא כתוב בכלל איך משיגים אותם. הם מהבוסית החדשה?

מ י ל ר

New member
הרבה שולדרים

והכובעים עם 25 לסטטים!!! איזה אדיר! וזה עוד כובע יפה D: איך בא לי כזה :|

אני לא רואה כלום../images/Emo122.gif

מישהו יכול לכוון אותי איפה נמצאים הדברים המעניינים? נשקים וכו'?

אתה צריך לעשות SHOW בשביל שיהיה HIDE../images/Emo3.gif

סתם לא ראיתי את הכפתורים של השואו.

Don Nirtin

New member
אנחנו מקבלים פנדות מאוהבות?../images/Emo267.gif

אני פשוט שונא את מה שנהיה מהמשחק הזה.

btekx

New member
אולי

זה היה אירוע החג באהבה, של יפני, באמצע הפאץ הכאוס שלהם... ייתכן שאני טועה האירוע שמגיע לאצלנו בפאץ ביום האהבה (בפברואר...), ולכן לא חושב שישלב עם פאץ הכאוס...

Don Nirtin

New member
הפכו את איפריט למפלצת במשחק.../images/Emo267.gif

כמה מטופש. כמה עלוב. כמה חסר אחריות. קיבלנו 4-5 מפלצות חדשות שחלשות לברקים. מצד שני, אני לא אראה את התחת שלהם לעוד הרבה מאוד זמן.

btekx

New member
את האיפריט הפכו למפלצות- הסבר

במפה חדש שבו מגיע לעתיד, אזור לרמה 160+ 2 מפות שונות הנסיס וארב (ereb של סיגנוס) בתוך מפה של ארב ישנם מפלצות ציפורים ואנשי הסיגנוס הפכו לאנשי צללים, והם הזמנו כול זימונים שלהם כולל איפריט של קוסם אש סיגנוס, כלומר יש להם לאנשי סיגנוס הצללים אותו כול התקפה שיש לסיגנוס המקורי, (זימונים נשמות, התקפה כריש של פיראטים חשמל, חרבים אור של לוחמים אור) הכול קורה בגלל אותו סיפור של קוסם אפל שהפכו את ההנסיס וארב למחבלים...

Guid

New member
הקדמת אותי... ../images/Emo3.gif

אני בדיוק עובד על קובץ וורד מסודר שיכיל את השינויים, אבל אני רואה שכבר אין צורך...
תודה שרון!

Don Nirtin

New member
וכאן תמצאו מידע על העבודות החדשות../images/Emo267.gif

אני אסביר את זה בקצרה- אתם הולכים לייצר דברים בדרך חדשה. המיקרו התאבד והלך לעולמו שכולו טוב. תוכלו לבחור בין 5 מיני ג'ובס ותוכלו להחליף ביניהם בתמורה לסכום קטן של כסף. יותר מזה אין לי כוח להסביר. הכל כאן. http://www.southperry.net/showthread.php?t=39664

btekx

New member
5 מקצועות, איזה מהם?

מה שאני יודע ישנם מילוט - ליצור אבנים נפח - ליצור בגדים ונשק אלכימיה - ליצור שיקויים ומהם עוד 2 השאר?

למעלה