cbd יודעים מה זה? משתמשים?

boriska1

Well-known member

היה לי חבר במה שקוראים אוקראינה. היה איש טוב, מת. סבל מפרקינסון. שם לא נותנים CBD, כאן זה טיפול שגרתי אחרי שלב מסויים. היינו שולחים לו. היה מקל עליו.
ניסיתי. לא הרגשתי השפעה של ממש.
אומרים עוזר להרבה דברים. קונים?

משתפרת1

Well-known member

היה לי חבר במה שקוראים אוקראינה. היה איש טוב, מת. סבל מפרקינסון. שם לא נותנים CBD, כאן זה טיפול שגרתי אחרי שלב מסויים. היינו שולחים לו. היה מקל עליו.
ניסיתי. לא הרגשתי השפעה של ממש.
אומרים עוזר להרבה דברים. קונים?
לא הכרתי, מהמאמר אני מבינה שמדובר בשמן קנביס. אם זה סוג של מוצר קנביס רפואי הרי שיש לו פוטנציאל. יודעת על ילדים חולי אפילפסיה קשה שקנביס רפואי ייצב את מצבם. כך גם אצל חולי פיברומיאלגיה וכאלה שסובלים מכאבים כרוניים. מסוגלת להבין שאם יש לו השפעה על מערכת העצבים הוא יכול להשפיע לטובה גם על חולי פרקינסון או חלק מהם.

boriska1

Well-known member
לא הכרתי, מהמאמר אני מבינה שמדובר בשמן קנביס. אם זה סוג של מוצר קנביס רפואי הרי שיש לו פוטנציאל. יודעת על ילדים חולי אפילפסיה קשה שקנביס רפואי ייצב את מצבם. כך גם אצל חולי פיברומיאלגיה וכאלה שסובלים מכאבים כרוניים. מסוגלת להבין שאם יש לו השפעה על מערכת העצבים הוא יכול להשפיע לטובה גם על חולי פרקינסון או חלק מהם.
קנביס רפואי זה משהו אחר. למרות שלפעמים נותנים רק CBD. CBD זה מיצוי מהקנביס שלא ממסטל, לא מתמכרים אליו. כיום משמש כמין תוסף מזון. עוזר לשינה, עוזר לא לקבל ג"ננה , עוזר לדלקות למי שיש. אני לא מדבר על שימוש רפואי. בכמויות סבירות לא משפיע לרע על הבריאות.לוקחים?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
קנביס רפואי זה משהו אחר. למרות שלפעמים נותנים רק CBD. CBD זה מיצוי מהקנביס שלא ממסטל, לא מתמכרים אליו. כיום משמש כמין תוסף מזון. עוזר לשינה, עוזר לא לקבל ג"ננה , עוזר לדלקות למי שיש. אני לא מדבר על שימוש רפואי. בכמויות סבירות לא משפיע לרע על הבריאות.לוקחים?
קנביס רפואי.
חברה שלי משתמשת בזה, ישנה כל הלילה שינה עמוקה, ( חלקנו חדר בלונדון), ובבוקר כמה עייפה עייפה, המשתמשמים בקנביס רפואי, לא נהנים משינה ערבה .

boriska1

Well-known member
קנביס רפואי.
חברה שלי משתמשת בזה, ישנה כל הלילה שינה עמוקה, ( חלקנו חדר בלונדון), ובבוקר כמה עייפה עייפה, המשתמשמים בקנביס רפואי, לא נהנים משינה ערבה .
לא רפואי . מי שחולה, הולך לרופא והרופא נותן תרופה. אז לא לזאת הכוונה. מדוברעל כאילו תוסף מזון. או אולי אחרת, לפעמים כתרופה ללא מרשם.
יש לפעמים נדודי שינה, כפי שהבאת דוגמה מחברתך, משתמשים פעם אחת וישנים טוב.

ai27

Well-known member
קנביס רפואי זה משהו אחר. למרות שלפעמים נותנים רק CBD. CBD זה מיצוי מהקנביס שלא ממסטל, לא מתמכרים אליו.
אין בו את המרכיב מעורר ההזיות (thc)
אבל הוא כן מרגיע. והאפקט שלו בהפחתת כאב כרוני, משמעותי
לכן הוא נחשב מומלץ.

Thc מעורר הזיות, בדומה לזנים המוכרים של הקנבס
ובמקרים כרוניים של כאב חזק, נותנים אליו מרשם
בשימוש קבוע גורם לנזק מוחי ופלשבקים מסוכנים (אבל לגוססים, זה כמעט לא משמעותי. גם כאב כרוני חזק גורם נזק מוחי)
כיום משמש כמין תוסף מזון. עוזר לשינה, עוזר לא לקבל ג"ננה , עוזר לדלקות למי שיש. אני לא מדבר על שימוש רפואי. בכמויות סבירות לא משפיע לרע על הבריאות.לוקחים?
הייתה תקופה שמכרו cbd בבית מרקחת בלי מרשם ובלי לדבר עם רוקח. פשוט מונח על המדף ליד הויטמינים
ניסיתי בקבוקון קטן. כמה טיפות מתחת ללשון נראה שזה עובד, אבל בארץ יקר רצח.
מאז ראיתי שזה נעלם.

למעלה