מה זה יהיה?
כ כפית במצב כפית New member 30/3/12 #24 הזמנתי עדשות אדומות בתקווה שיספיקו להגיע <: (עדשות צבע פעם ראשונה! אם כי זה אומר שאני אצטרך משקפיים אז.. באסה XD)
הזמנתי עדשות אדומות בתקווה שיספיקו להגיע <: (עדשות צבע פעם ראשונה! אם כי זה אומר שאני אצטרך משקפיים אז.. באסה XD)
S Serf SaN New member 30/3/12 #26 אעאעא למה לא אמרת שאת צריכה עם מספר? מכיר אתר שמוכר אדומות עם מספר במחיר זול.. (מצאתי אותן אחרי הכנס והתבאסתי שלא הזמנתי משם >: כי מקומות אחרים שמצאתי עלו 250 שקל לזוג X_O )
אעאעא למה לא אמרת שאת צריכה עם מספר? מכיר אתר שמוכר אדומות עם מספר במחיר זול.. (מצאתי אותן אחרי הכנס והתבאסתי שלא הזמנתי משם >: כי מקומות אחרים שמצאתי עלו 250 שקל לזוג X_O )
כ כפית במצב כפית New member 30/3/12 #28 אין מצב שיש מספר שמתאים לי יש לי צילינדר 2.5 באחת העיניים, בזווית של 30 מעלות מהסטנדרט. אני ממש בספק שיש עדשות כאלה עם צבע...
אין מצב שיש מספר שמתאים לי יש לי צילינדר 2.5 באחת העיניים, בזווית של 30 מעלות מהסטנדרט. אני ממש בספק שיש עדשות כאלה עם צבע...
C Cheshire Fool New member 30/3/12 #25 קניתי טי שירט לבנה צווארונים סגורים על טי שירט קצרה זה מצרך נדיר בימינו [בפחות מ30 שקל] ועכשיו ברשותכם הלכתי להמשיך לצבוע עד שאני אפסיק לשנוא את זה :}
קניתי טי שירט לבנה צווארונים סגורים על טי שירט קצרה זה מצרך נדיר בימינו [בפחות מ30 שקל] ועכשיו ברשותכם הלכתי להמשיך לצבוע עד שאני אפסיק לשנוא את זה :}
J juliChan New member 30/3/12 #29 אני מיתפאנגרלללללללללללללללללל #$%#%@$% סילחו לי על ההיתפאנגרלות שלי , אבלללללללללל זה פשוט לראות דיוויס כל כך מעולה , גורם לי לשמוח
אני מיתפאנגרלללללללללללללללללל #$%#%@$% סילחו לי על ההיתפאנגרלות שלי , אבלללללללללל זה פשוט לראות דיוויס כל כך מעולה , גורם לי לשמוח
S suika New member 31/3/12 #34 קופצת על ההזדמנות לוויפ סיימתי הרגע את הבלומרס של סתיו והם ממש נוחים. נראה לי שאני פשוט אשאר איתם. (נא להתעלם מפיג'מת דובוני-אכפת-לי שלי) ואם כבר אני פה, למישהו יש טיפים לגבי איך עובדים עם כותנה לייקרה? בחיים לא עבדתי עם סטרץ' ואני מפחדת ם3ם"
קופצת על ההזדמנות לוויפ סיימתי הרגע את הבלומרס של סתיו והם ממש נוחים. נראה לי שאני פשוט אשאר איתם. (נא להתעלם מפיג'מת דובוני-אכפת-לי שלי) ואם כבר אני פה, למישהו יש טיפים לגבי איך עובדים עם כותנה לייקרה? בחיים לא עבדתי עם סטרץ' ואני מפחדת ם3ם"
H happy berry New member 31/3/12 #37 כותנה לייקרה זה לא בדיוק סטרץ'D: בהנחה שאת מתכוונת לבד כותנה רגיל עם מתיחה קלה, ולא לטריקו למשל. התפירה לא אמורה להיות שונה, רק אל תמתחי את הבד בזמן שאת תופרת. זה בעצם בד מאוד נוח לעבודה.
כותנה לייקרה זה לא בדיוק סטרץ'D: בהנחה שאת מתכוונת לבד כותנה רגיל עם מתיחה קלה, ולא לטריקו למשל. התפירה לא אמורה להיות שונה, רק אל תמתחי את הבד בזמן שאת תופרת. זה בעצם בד מאוד נוח לעבודה.
S Stuchi New member 1/4/12 #39 וויפ לדברים לא חשובים כמו פונפון. כבר שכחתי כמה מתסכל להכין דברים כאלה... אבל כמה חמודה התוצאה 3> תראו! הזנב של מישה!
וויפ לדברים לא חשובים כמו פונפון. כבר שכחתי כמה מתסכל להכין דברים כאלה... אבל כמה חמודה התוצאה 3> תראו! הזנב של מישה!