cat track למה הכוונה?

cat track למה הכוונה?

מדובר בתיאור של דרכים - הבנתי שמדובר בדרך כלשהי - דרך החתולים???

א י ל ה

New member
לדעתי

מדובר בעקבות של חתול שנראות על הדרך. יכול להיות, מבחינת ההקשר?

לא../images/Emo4.gif

כי מדובר בתיאור של דרך - הוא מגיע לצומת דרכים ו: one leg was a cat track dead-ending up

Milochka1

New member
אולי אלו הם "עיני החתול"

עליהם דיברה הייזלנט לפני מספר שבועות?

ST

New member
זה מה שגם אני חשבתי,

אבל לא מצאתי לזה שום אישוש, ועכשיו זה נראה לי עוד פחות קשור.

לא ממש קשור לסקי

אבל אני חושבת ש-cat track במסלולי סקי זה מסלול צר שקשה לתמרן בו. הספר לא מתרחש באתר סקי, אבל אולי זאת דרך לתאר את הדרך. מה דעתכם?

נשדידאן

New member
כן. ראיתי את השאלה הזאת רק לאחר

ששלחתי את ההודעה השניה. זה נראה לי מתאים. אולי משהו כמו: משעול צר.

נשדידאן

New member
ובמחשבה שניה, ייתכן שהכוונה לשביל/

דרך/נתיב שאינם משמשים לסקי, אבל שצורתם/רוחבם/גודלם דומים לאלה של cat track מתחום הסקי. אין לי מושג בסקי. גיגלתי "as narrow as a cat track" ולא מצאתי כלום. גיגלתי "as wide as a cat track" ומצאתי את זה:
The run wasn't so great, the snow was so thick and heavy it was like pushing a wheel barrow - the further you went the more snow you were pushing. Call the groomers - oh we're the groomers
. That's what we did - After a few runs, climbing back outside the previous tracks we had it groomed out as wide as a cat track and proceeded to make multiple runs.​
בקישור: http://www.nwsr.com/reports/BackcountryWashington.shtml ועלה בדעתי, מכיוון שאצלך לא מוזכר שלג, שייתכן ומדובר בשביל שממדיו כאלה של cat track.

א י ל ה

New member
אולי

זה ישפוך לך עוד קצת אור על סוג הדרך שזו יכולה להיות. ואם לא, אז תקראו את ההגדרה שם. היא משעשעת ביותר... :))

למעלה