Caroline Trentini Allure January 2009

dostein

New member
היא ללא ספק יודעת להעמד

כצלם אני מעריך את זה מאוד או בואי נגיד הפוך - אני מבין כמה דם צריך לירוק אל מול מישהו שלא יודעת לתת מעצמה ולגבי הצלם - הוא גם הביא ביצוע טוב, למרות שהאפקט העקרי הוא המראות

elina002

New member
זה אמיתי?

זה נראה כאילו מישהו הוסיף את המראה או את הבחורה בפוטושופ...

dostein

New member
אני צילמתי - כך במקור

הבעיה היא לא רק המראה - גם האור המשתנה זה היה חלק מסדרה של "ואריאציות על הלמוט ניוטון"

elina002

New member
אה

המסגרת של המראה לא מתאימה לתמונה, היא בולטת מידי ומסיחת דעת, היא צריך צבע שמתמזג יותר עם הרקע כי כל מה שרואים זה את המסגרת ולא מה שבתוכה דווקא. אני חייבת להגיד שהתמונה השניה ששמת ממש מטרידה, אני אומנם מציירת דברים מטרידים אבל כשזה מגיע לצילומים עדיף נראה לי ללכת על דברים מרגיעים שאנשים מתחברים אליהם. לא בהכרח כל תמונות השקיעה הבלתי נגמרות. אבל היה נחמד לראות מישהו עושה הפקת פרחים למשל. ולא רק לבוש פרחוני.

dostein

New member
הבנתי אותך בענין המסגרת

פשוט היו אילוצים לא ירדתי אבל לסוף דעתך בנוגע לתמונה השניה האם את מכירה את הלמוט ניוטוון? התמונה השניה מהווה שיחזור של תמונה דומה שהוא צילם ובכל - גם - ערכה

elina002

New member
לא אני לא מכירה

זאת תמונה יפה למשל. רק הדוגמנית הימנית הייתה צריכה להכניס יותר פרופיל ולא להסתכל כ"כ הצידה, כמו זאת שמשאמל, זה היה מוסיף הרבה.

yulka303

New member
לדעתי קרולין היא

אחת ה-יפות בתחום,אין ספק שהגובה שלה תורם לתמונות.. אחת ההפקות האהובות עליי נכון לעכשיו:)

elina002

New member
ה1.80 שלה מאוד תורם

היא כ"כ מוכשרת אין פלא שווג ברזיל הקדיש לה גיליון שלם. היא לא הכי יפה היא פשוט מצטלמת יפיפיה, הפוזות שלה והמבטים פשוט מעלפים. למשל גוף יפה אין לה ממש היא העלתה משקל מאז תחילת הקריירה שלה אבל היא כבר יכולה להרשות לעצמה ונראת מדהים. לא התכוונתי לזה שהיא שמנה אלא שלגוף שלה אין לה צורת גוף ממש יפה ומעוצבת אבל זה לא מנע מויקטוריה'ס סיקרט לשים אותה בקטלוג השנה, רק חבל שלא בתצוגה.

לפי מה שזכור לי אלינה תתקני אותי אם לא

היא לא מתיימרת להיות דוגמנית לא כל מי שנמצא בפורום הזה מנסה להיות דוגמן

elina002

New member
אני לא דוגמנית ואני לא דוגמנית בשאיפה

אני מתעניינת באופנה ודוגמניות על בלי שום רצון להיות אחת....

זה לא פר לשים פה סט כזה מושלם

מציב לכולנו רף גבוה! קרולין היא אחת הדוגמניות שמצטלמות הכי יפה! ויש לה פנים מלאכיות ועיניים ברזילאיות מדהימות!

עמי1986

New member
את אשכרההה 'המדריך דוגמניות המלא'

יש דוגמנית שאת לא מכירהההההההה???

prezik

New member
אני לא חושבת שיש דוגמנית שאלינה לא מכירה../images/Emo12.gif

למעלה