Canon EOS300D, הביקורת המלאה

ted

New member
קודם כל תהיה בריא. אתה רואה, אומרים

את השם ניקון אתה מזנק כמו פר מול סמרטוט אדום. אתה בדרך להבריא! א. D100 עולה לייצר יותר מהמצלמות של קנון כי ניקון יותר קטנה ועלויות הייצור יותר גבוהות. על זה בונה קנון את רווחיה - מישהו הביא כאן ציטטה מהוול סטריט ג'ורנל - לא אני אמרתי. ב. ניקון הורידה קצת את המחיר - מה שיכלה בלי להפסיד. הD100 ישנה? ה F5 יותר ישנה. גם לייקה R8. גם אני! אז מה לזרוק? ג. למה צריך למהר להוציא תחליף למשהו טוב? קילקלו לכם את הדיסק בראש. טוב או לא, צריך להחליף? תחרות היא דבר מצויין - עד גבול מסויים. קנון עשתה צעד שיווקי מבריק עם ה 300D, ללקוחות שלא רוצים להבין או לשאול שאלות, מילאה את כיסה בכסף ואת הקנוניסטים בתסכול. אחלה הברקה. לגבי התחליף ל 300D - אתה צודק - ה D100 יותר יקרה. ה D70 שאוטוטו בחוץ תהיה באותו סדר הגודל. ואם קפצת - הצלחתי! יש!!! חוצמזה, אני הניקוניסט היחידי בפורום שמצליח להרגיז את הקנוניסטים, ואנחנו במיעוט. אני צריך לעשות את העבודה שלי ולהעלות חיוך על פני הקוראים בקטטה הזו... תהיה לי בריא ותחזור מהר לקו החזית מהצד השני שיהיה לי עם מי לריב כל יום...

קצת פרופורציות:הקנון 300D היא

התשובה של קנון לכל מי שרצה עד כה מצלמה קומפקטית והיה מוכן לשלם בעבורה כמה אלפי שקלים - ובסוף יצא מתוסכל ומאוכזב. אז כעת:בתוספת קטנה בלבד - מקבלים הרבה יותר. התשובה למי שחיפש תחליף מוצלח יותר למצלמה קומפקטית ותהיה הכי Hi End והכי יקרה!וקנון הקדימה את ניקון בכך.לחברות האחרות בכלל אין תשובה-רק הוצאת סכומי עתק - על קומפקטית נוספת,בוריאציה אחרת. וזה - מנסיון אישי,ומהיכרות קרובה עם מצלמות הקנון.עד כדי כך קרובה - שמעולם לא עלה בי הרצון לנסות משהו של המתחרים כי הייתי\ועדיין מרוצה - וזה אומר הכל - וכשכבר הגעתי למצבים כאלו - תמיד חזרתי לקנון. הרגל?אולי אבל גם לא היתה לי המוטיבציה להתמיד ולנסות לראות מה הקטע! חיפשתי ומצאתי את 'שביל הזהב' המתאים לי,התאמתי את הארסנל הכי טוב מבחינתי-שילוב איכות-משקל-מחיר ,זה לקח זמן כמובן,ו....זהו.מתקדמים הלאה - ואפשר להתרכז בצילום,סוף סוף! לעומת זאת, ממש לא תחליף לרפלקס,לא חצי מקצועית ובטח שלא מקצועית. ומי שחיפש אותו - וחשב שהוא 'מסדר את המערכת' משקיע כלום כדי לקבל אותה התמורה - בודאי שהתאכזב,כי זה פשוט לא זה! ולגבי ה'מלחמה' ניקון-קנון:זה מזכיר לי דווקא את מגרשי הכדורגל והסיבה שלא אוהבת אותם והאוירה המתלהמת שבהם - יאללה ביתר יאללה ! אז לוקחים בפרופורציות הנכונות - וכמו בעיתונים - קוראים בין השורות - וכל אחד ייקח מה שמתאים לו. אני - מתייחסת לכך בחיוך....סתם משעשע! לגבי זו התמורה שמקבלת מהמצלמה וכמה אני מרוצה ממנה - וממש לא משנה מה השם שרשום עליה - אלא רק במקרה שאני רוצה להתאים לה אביזר נוסף - כאן,זה בהחלט חיוני. כך גם מציעה להתייחס. ומי שעדיין נשאר עם דברים לא ברורים - שימשיך וישאל - לכן אנחנו כאן,בעצם

DY1119

New member
יופי של סקירה

לדעתי עולה במספר פרקים על אתרי הביקורת המרכזיים בעולם. תודה על ההשקעה. דרור

dafyi

New member
סקירה מעולה

מקיפה ומפורטת. כל הכבוד מקסוס! הערה אחת- לא ניתן לדלג בין הדפים,אם ברצוני לשוב ולעיין בעמוד 10 עלי לעבור דף דף 10 פעמים מההתחלה. ?????

ת ו מ ס1

New member
פספת, ובגדול את היכולת לעבור

בין דפים. שיטה הכי טובה, יותר טובה מאשר ב dpreview ! בכל דף למעלה, איפה שכתוב Canon 300D Digital, יש תמונות של דפים מתחת. תנועת העכבר מזיזה אותם ימינה ושמאלה ואתה יכול להחור כל דף כרצונך. מעולה ! תומס

idohal

New member
מקס, עשית עבודה יסודית כרגיל אצלך

זהו ללא ספק אחד האתרים הטובים ביותר והכי חשוב בעברית (וזאת ההוכחה שגם אצלנו אפשר לכתוב ביקורת עניינית)

אני מלא הערכה לביקורות שלך

ומוצא לנכון לפרגן. עשית עבודה נהדרת, נעזרתי לא מעט בביקורת שלך על ה D-100 כתוב ברמה גבוההף ונהדר. יישר כח.

maxos

New member
תודה רבה לכולם!!!!!!!! דפי,

אם את לא רואה את התפריט הגרפי למעלה סימן שאין לך פלאג פלאש בדפדפן. כשאת נכנסת לביקורת האתר אמור להצביע לך שחסר לך פלאג ואז להציע לך להוריד אותו. את יכולה להוריד אותו במיוחד מהקישור למטה. שוב, תודה רבה לכולם!!! כיף לשמוע זאת.

יוסי®

New member
סקירה מעולה ומקצועית, שהוסיפה

לי הרבה מידע לגבי המצלמה - שהיא כרגע המועמדת העיקרית להחליף בבוא היום את ה-G5 שלי (אבל עוד מוקדם לדבר על זה - אני קודם צריך למצות את ה-G5 ואני עוד רחוק מזה...) תודה

מצטרפת לכולם../images/Emo24.gifתורם ומועיל

מאוד.ואפילו אובייקטיבי (נרשם ע"י משתמש ניקון,לא?)

maxos

New member
אני בגישה מאוד היפית

(או מחבקת עצים כפי שאני קורא לזה
) כאשר זה מגיע לצילום. כל דבר איכותי יתקבל בברכה.

j o y 1

New member
סקירה מדהימה - כל הכבוד

וראוי שעוד אנשים יקבלו הזדמנות לקרוא

verti

New member
מדהים!

אני קורא את הביקורת ונדהם. גם מאיכות התמונות וגם בגלל שאתה נוגע בדיוק בנקודות הבעיתיות של המצלמה, כאלה שאתרי הביקורות באנגלית די מתעלמים מהם. המשך בעבודה הטובה!

verti

New member
הערה קטנה

בעמוד http://www.d-spot.co.il/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=86&page=14 מריחת פיקסלים חמים לא נגרמת בגלל אינטרפולציה(?) אלא בגלל דחיסת JPG.

שי ז.

New member
כל הכבוד

נהנתי לקרוא את הביקורת. כתבת בצורה עיניינית ומאוד נוחה לקריאה והתמצאות. אישית מצאתי עניין רב בתמונות שצילמת (שייכות לתחום העיסוק שלי
).

צלמניה

New member
ישר כח ../images/Emo45.gif

הסקירה הוסיפה לי המון לגבי המצלמה קראתי אותה בעיון רב. אין ספק שהיא בעדיפות גבוהה לגבי המצלמה הבאה שלי

למעלה