Canada-Goose

Inna4ka10

New member
Canada-Goose

אז ככה, כבר הרבה זמן אני מתלבטת אם לקנות מעיל של קנדה גוס או לא.. אני סובלת ורגישה מאוד לקשור (בטח כמו רובנו מהארץ..) אשמח לשמוע דעה מאנשים שקנו ואיפה (והכי חשוב- האם המחיר שווה את זה).. ממה שהבנתי עכשיו קשה למצוא (לפחות בטורונטו).. מישהו ניסה להזמין באינטרנט? תודה! ושיהיה חורף חמים!

בהחלט אפשר לחיות בקנדה גם בלי הגוס

ישנם מעילים שונים, קלים, חמים וטובים וגם פחות יקרים. אבל זה הטרנד בימינו -- קנדה גוס...

The ofer

New member
תזמיני

חיקוי מסין... תשלמי ממש פחות ולא תרגישי בהבדל... < גם החברות שלך לא ירגישו > < פרטים אצל רינה.. סתם סתם... רוצה לינק?? >

Inna4ka10

New member
מהחברות ממש לא אכפת לי.. חח

אכפת לי מעצמי ועד כמה זה יהיה מחמם.. אני אשמח לקבל את הלינד ולחשוב על זה.. ואתה הזמנת? וקיבלת מעיל טוב?

rinam

New member
למה סתם קניתי לילדה חיקוי באי ביי כי היא

שיגעה אותי ונחשב מה השנה זה קדחת הג'ושוע פרס. החיקוי בארון והיא לובשת את הקדחת החדשה. ההסבר שלה היה שהגוס יותר מידי חם איתו ואני מסכימה איתה.

drz400e

New member
שווה את המחיר

וזה ממשיהו שמבלה הרבה זמן בחוץ בחורף. המעיל סנובורד שלי מרגיש כמו מעיל רוח לידו. אם זה מיועד לבילוי בחוץ שהוא לא ספורטיבי - מעיל מדהים. משרה בטחון וחום
. הרבה זמן הסתכלתי על המעיל הזה כטרנד , כמו שאמרו כאן , אבל כשניסיתי הבנתי , ואני לא מתחרט שקניתי אותו (בעצם , האישה קנתה קודם , והודיעה לי שאני חייב גם
) איפה לקנות? רק באחת החנויות שברשימה של האתר הרשמי. כל דבר אחר הוא חיקוי. יש שם רשימה של חנויות רגילות , וכאלה שברשת. ויש הרבה יותר זיופים ממעילים אמיתיים , אז לא הייתי קונה משום מקום שהוא לא ברשימה. המעילים האלה גם אף פעם לא נימכרים בהנחה , אז אם את רואה כזה , סביר להניח שהוא זיוף. וכן , הזמן הנכון לקנות אותם הוא בקייץ. רק אז יש סטוק בחנויות.....בכל אופן , תנסי את ספורטינג-לייף. לרוב להם יהיה את המבחר הכי גדול.

TamarToronto

New member
אני מאוד ממליצה על הפארקה

הארוכה שלהם מיסטיק ( לא להתפשר על אחת באמצע כמו ויסטלר או קנסיגטון) ללכת על הארוך ארוך. שאני הולכת להביא את הילדים ועומדת מחוץ לבית הספר זה שווה כל דולר

rinam

New member
אני 9 שנים בקנדה ואין לי ולא צריכה יש לי מעיל

ארוך מחמם שעלה לי פחות מ-$100.

למעלה