CallMeCavanaugh - במיוחד בשבילך

Wedgetail

New member
CallMeCavanaugh - במיוחד בשבילך

בית המשפט המחוזי בחיפה גזר הבוקר (ראשון) שני מאסרי עולם שירוצו במצטבר ושנתיים מאסר על תנאי למשך שלוש שנים על עדנאן סבעאנה, בן 52 משפרעם, שהורשע בשתי עבירות רצח בכוונה תחילה של בני הדודים פארס מוחסן וסאלם מוחסן וכן בעבירות בנשק. סבעאנה ירה מטווח קצר בשניים, לאחר שארב להם ברכבו בצומת היציאה מהכפר אעבלין, בעת שהם היו בדרכם למקום עבודתם. הרקע לרצח היה סכסוך בינו לבין פארס מוחסיין, על רקע חוב נטען של כ-500 שקלים

גזענות מה?

איך אתה קורא למסגרת שבה הרצח כל כך ופשוט? וקורה בו לעיתים כל כך קרובות?

CallMeCavanaugh

New member
גזענות, בהחלט

אתה נותן דוגמא אחת וממנה מסיק שמדובר במסגרת בה הרצח קל, פשוט וקורה לעתים קרובות.

האם אין רוצחים ישראלים? רק לפני חודש נרצח ברחובות נער בשל חוב של 100 ש"ח, והוא עוד הציע לרוצחים את ארנקו והתחנן על חייו. דקירות במקומות בילוי כבר הפכו כאן לשגרה.

כשאתה לוקח מקרה אחד, מסיק ממנו על אוכלוסיה שלמה ומתעלמם ממקרים דומים שקרו באוכלוסיה שאליה אתה שייך, אתה גזען.

Wedgetail

New member
ידידי היקר, או שאתה לא קורא עיתונים בשנים

האחרונות או שיש לך אבחנה בררנית.

מזה תקופה ארוכה אני מציף מידי יום מעשי פשע ניבזים המתבצעים השכם וערב בקרב האוכלוסיה הישראלית בעלת רקע תרבותי ערבי (אני מדגיש את זה: אוכלוסיה בעלת רקע תרבותי ערבי). אני מדגיש את זה מידי יום ביומו, אז לבוא ולהגיד לי שאני נותן דוגמא אחת? לך שנה אחורה ותבדוק את כלל מעשי הפשיעה שאני מציף כאן.

אל תתייחס לגופי שלי אלא לגופו של העניין. אגב, אני ממליץ לך, אם יש לך אפשרות, לערוך סיור בבתי הכלא בישראל ולראות מה מאפיים את מירב האסירים המאושמים בפשיעה כבדה. אתה יודע מה? למה שלא תבדוק בכל דרך אפשרית מיהם מירב מנהיגי וחברי כנופיות הפשע בישראל.

כל כך פשוט לזרוק את המילה גזען.

למעלה