בוא נפריד לכמה חלקים.
ראשית, אתה לא צריך לכתוב "לא יודע OOD". אתה צריך לכתוב מה אתה כן יודע, ואתה אפילו יכול לעגל פינות. אבל אם שואלים אותך אם יש לך נסיון ב-OOD, אתה לא יכול לענות שכן. בגלל זה הלימוד המואץ שאתה מנסה לעשות ב-4 ימים הוא די חסר טעם. אם תתקבל לעבודה שדורשת ממך משהו שאתה לא יודע - אתה יכול לומר שאתה לומד את זה כרגע, או שתשמח ללמוד את זה, ולמרות חוסר הנסיון שלך בתחום - עדיין ייתכן שירצו אותך. שנית, לא בטוח ולא סביר שלא תתקבל לאף משרה ב-++C. ישנן משרות שלא דורשות ממך להיות ארכיטקט מערכת. ישנן ENTRY POSITIONS שדורשות ממך ידע ב-++C ונסיון מסוים, אבל לא מצפים ממך לתכנן לבד מודולים ענקיים במערכת. אף אחד לא צובר נסיון מ-OOD בבית. שכח מזה. גם המעסיקים והמנהלים שלך יודעים את זה, ולכן הם יחנכו אותך, ישקיעו יותר ב-DESIGN REVIEWS שלך וכן הלאה. שלישית, אנשים שקרנים תמיד היו ותמיד יהיו. אני אישית כשראיינתי שקרנים - ויצא לי לעשות את זה לא מעט - זיהיתי אותם מהר מאוד ומייד הפסקתי את הראיון. אנשים כאלו מבזבזים לי את הזמן, ואם יש לי שתי פוזיציות שהם מתאימים לאחת מהן אבל הם מרואיינים לשניה כי הם שיקרו - הם לא יתקבלו לכלום. בקיצור - תהיה אתה עצמך. תראה למראיינים מה אתה יודע, מה אתה שווה, ולמה אתה מסוגל. תהיה אמין, ואני בטוח שתמצא עבודה. השוק היום מלא בהצעות, מכל הסוגים והגוונים. יש לך שנה וחצי נסיון, ותוכל למצוא את מקומך.