bye bye mostery books ???

bye bye mostery books ???

Spadow: Monsters in KMS no longer drop the masterybooks you want. Instead, they drop Secret Masterybooks. This was first introduced in the Return of the Hero patch where it applied to boss monsters. But after that patch, it changed to boss monsters and regular monsters. I’ve seen screenshots of people getting Maple Warrior 30 and Sharp Eyes 20 from it and they cost a lot in my server. Be prepared because this change will most likely happen in your version sooner or later.

Hasselblad

New member
ואוו

מתי זה קרה? וסמדר הערה קטנה אחת, במידה ואת לוקחת ציטוט מהודעה ברשת אנא ממך שימי קישור להודעה המקורית בנוסף לציטוט (זכויות יוצרים).

צ ל י ל 8

New member
מה זה אומר בעצם?

שלא יהיו ספרים ספציפיים, אלא ספרים עם פוטנציאל גלום בתוכם? את הספרים האלה יפילו רק בוסים או רק מפלצות רגילות? מתי בכלל הפאץ' הזה יגיע אלינו, עד כמה שידוע לי יש קודם את הכאוס ורק אחריו את זה, נכון? זה אומר שמומלץ לי לקנות את כל הספרים שאני יודעת שאצטרך בעתיד כבר עכשיו?

Hasselblad

New member
מה שאני הבנתי

שאכן לא יהיו יותר סיפרי סקילים ספציפים אלא באמת ספר סקיל חבוי כמו שאמרת. הספרים יפלו ממפלצות ובוסים. לא ממש ברור לי מתי זה יצא אצלנו.

צ ל י ל 8

New member
האמת? אני חושבת שזה עדיף ככה

זה כמו להפעיל זכוכית מגדלת על חפץ חבוי ולמצוא מה מסתתר. ככה אנשים לא ישתלטו על מפה מסויימת אחת כדי להשיג ספר מסויים. מצד שני, זה עלול לעצבן דווקא בגלל שאי אפשר יהיה לדעת איפה לחפש. ביננו, אני חושבת שהדרופ רייט של ספרים כאלה יעלו. היום זה סיוט! למצוא ספר מסויים.

Hasselblad

New member
אי אפשר לגמרי לדעת איך זה ישפיע על השוק

יתכן שזה רק יצור פערים יותר גדולים בין הספרים הזולים ליקרים. צריך לחכות ולראות.

צ ל י ל 8

New member
דרך אגב, מי זה Spadow?

כבר כמה פעמים אני נתקלת בשם הזה. מה מיוחד בו?

Hasselblad

New member
בחור שמשחק בקוראני

ומחזיק בלוג עם עידכונים מה קורה במייפל. קישור לבלוג שלו ששם אגב אפשר למצוא את הציטוט שסמדר העתיקה לפה בפוסט האחרון שלו http://spadow.wordpress.com/

למעלה