By Popular Demand - סיבוב 3

Grimble Grumble

New member
By Popular Demand - סיבוב 3

חג פועלים שמח לכולם (1 במאי, אהם...) ולכבוד החג סיבוב חדש של המשחק יוצא לדרך. בשבוע שעבר עלה משמעותית מספר המשתתפים במשחק ו25 אנשים שלחו בחירות... מה שאומר בין השאר שהניקוד של כמה מהמשתתפים היה גבוה במיוחד. בקטגורית הזמרים לא הופתעתי שרובכם בחרתם או בסיד בארט (10 אנשים) או באלוהים (ג'ים מוריסון)... קטגורית הגיטריסטים הישראליים כמעט כל גיטריסט אפשרי היה שם, ובכל זאת מי שבחר בקלפטר השיג מעט יותר נקודות מכולם... במתופפים היו הפערים הכי גדולים... כל מי שבחר בג'ון בונהאם השיג כמות גבוהה במיוחד של נקודות, 28 נק' לכל מי שבחר במובי דיק. בבאסיסטים לא הופתעתי שרובכם בחרתם בג'ון פול ג'ונס מלד זפ או בג'ון אנטוויסל מה"מי"... הבחירות האישיות שלי, אגב, היו ג'ון דיקון מקווין וסיד ווישז (שם אמיתי ג'ון סיימון ריצ'י) מהפיסטולס... אבל לא ציפיתי שאף אחד מכם יצביע לסיד... בקלידנים רוב הבחירות הסתכמו בריק ווייקמן וקית' אמרסון. והנה הבחירות המלאות שלכם, אני מזכיר: הבחירות שלי (שמכפילות את הניקוד) רשומות כGrimble וGrumble... 1. זמר פסיכדלי: Jim Morrison (Grimble, גדי שבת, country joe, CaerBannog, Sith Master, SickAgain, noosh, קיר קמט) Syd Barrett (Grumble, הניבלונגים, hells bells, LadyG, ThE RhythM, meandmeandme, godsdice, comfortably pink, TheFly, ThePiper, zook0) Grace Slick (הולדן קולפילד בשדה, Wonder Goat) Captain Beefheart (yon2k) Jimi Hendrix (John LennonS) John Lennon (RogerW) Robert Plant (WhiteSnake 85) Roger McGween (yoavsc) 2. גיטריסט ישראלי יצחק קלפטר (Grimble, הולדן קולפילד בשדה, גדי שבת, הניבלונגים, Wonder Goat, RogerW, yoavsc, hells bells) שלומי ברכה (Grumble, וינסטון סמית) דני סנדרסון (country joe, comfortably pink, TheFly, ThePiper) ברי סחרוף (CaerBannog, WhiteSnake 85, קיר קמט) ארז נץ (Sith Master, LadyG) אבי סינגולדה (ThE RhythM) אריק איינשטיין (John LennonS) דודו טסה (yon2k) חיים רומנו (SickAgain) יהודה פוליקר (godsdice) יזהר אשדות (meandmeandme) שלמה ידוב (noosh) שלמה מזרחי (zook0) 3. מתופף רוק כבד Billy Ward (Grimble, קיר קמט) John Bonham (Grumble, yoavsc, הניבלונגים, hells bells, country joe, comfortably pink, ThePiper, CaerBannog, Sith Master, LadyG, ThE RhythM, SickAgain, godsdice, meandmeandme, zook0) Ian Paice (גדי שבת, WhiteSnake 85, noosh, TheFly) Keith Moon (הולדן קולפילד בשדה, John LennonS) Phil Rudd (WonderGoat, RogerW) Lars Ulrich (וינסטון סמית) Terry Bozio (yon2k) 4. באסיסט בשם ג'ון John Deacon (Grimble, גדי שבת, RogerW) Sid Vicious (John Simon Ritchie) (Grumble) John Paul Jones (TheFly, WhiteSnake 85, noosh, yoavsc, country joe, ThePiper, CaerBannog, Sith Master, LadyG, godsdice, וינסטון סמית) John Entwistle (קיר קמט, הניבלונגים, hells bells, ThE RhythM, meandmeandme, הולדן קולפילד בשדה, John LennonS) John Wetton (comfortably pink, SickAgain, zook0) John Cowan (yon2k) 5. קלידן פרוגרסיבי Rick Wakeman (Grimble, גדי שבת, country joe, TheFly, CaerBannog, godsdice, comfortably pink, zook0) John Evan (Grumble, קיר קמט) Keith Emerson (הניבלונגים, הולדן קולפילד בשדה, hells bells, ThE RhythM, noosh, yoavsc, LadyG, SickAgain) Richard Wright (RogerW, The Piper, Sith Master) Ian McDonald (WhiteSnake 85, Wonder Goat) Brian Jelliman (yon2k) Ray Manzark (John LennonS) Tony Banks (meandmeandme) אלה הבחירות, הטבלה תגיע בהודעה הבאה...

Grimble Grumble

New member
סיבוב 2 - התוצאות

ועכשיו לתוצאות... שני המנצחים של השבוע הם לא אחרים ממנהל הפורום הנערץ הניבלונגים ומלך הרוק הכבד הנערץ לא פחות hells bells. שניהם השיגו 77 נקודות (שבוע שעבר המקום הראשון היה "רק" 30 נק' העליה היא בעקבות כמות המשתתפים הגדולה). לא במרחק גדול אחריהם נמצא godsdice עם 74 נקודות. ראוי לציון yon2k שהצליח לחכות באופן מושלם את המשחק By UNpopular Demand ובכל קטגוריה הוא קיבל נקודה אחת על תשובה יחודית... בגלל שחוקי המשחק אומרים שהמקום האחרון לא יכול להיות יותר מ5 נקודות מאחורי זה שלפניו הוא מקבל 7 במקום 5... כנ"ל לגבי כל המשתתפים שהשתתפו בסיבוב הראשון ולא בשני, גם הם מקבלים 7... התוצאות האלה מעלות את הניבלונגים גם למקום הראשון בניקוד הכללי עם 105 נקודות כאשר hells bells צמוד אליו עם 104... את המקום השלישי תופסת מלכת הפורום LadyG. כל מי שלא השתתף בסיבוב הקודם התחיל את הסיבוב הנוכחים עם 5 נקודות (כאילו שקיבל נקודה על כל שאלה בסיבוב הקודם...) החל מהסיבוב הבא כל משתתף חדש שיצטרף יקבל 5 נק' פחות מהמקום האחרון. ולהלן הטבלאות, קודם כל טבלת הסיבוב: 20+14+28+7+8=77 הניבלונגים hells bells 20+14+28+7+8=77 godsdice 20+1+28+11+14=74 country joe 14+4+28+11+14=71 CaerBannog 14+3+28+11+14=70 LadyG 20+2+28+11+8=69 comfortably pink 20+4+28+3+14=69 ThePiper 20+4+28+11+3=66 zook0 20+1+28+3+14=66 The RhythM 20+1+28+7+8=64 yoavsc 1+14+28+11+8=62 Sith Master 14+2+28+11+3=58 meandmeandme 20+1+28+7+1=57 SickAgain 14+1+28+3+8=54 TheFly 20+4+4+11+14=53 14+14+4+4+14=50 גדי שבת noosh 14+1+4+11+8=38 2+14+2+7+8=33 הולדן קולפילד בשדה 14+3+2+7+2=28 קיר קמט RogerW 1+14+2+4+3=24 WhiteSnake 85 1+3+4+11+2=21 Wonder Goat 2+14+2+1+2=21 1+2+1+11+1=16 וינסטון סמית John LennonS 1+1+2+7+1=12 yon2k 1+1+1+1+1=(5)+2=7 ולטבלה הכללית: הניבלונגים 28+77=105 hells bells 27+77=104 LadyG 27+69=96 ThE RhythM 23+64=87 meandmeandme 30+57=87 godsdice 11+74=85 comfortably pink 15+69=84 TheFly 28+53=81 גדי שבת 27+50=77 country joe 5+71=76 CaerBannog 5+70=75 ThePiper 8+66=74 zook0 5+66=71 yoavsc 5+62=67 Sith Master 5+58=63 SickAgain 5+54=59 noosh 5+38=43 הולדן קולפילד בשדה 5+33=38 John LennonS 22+12=34 Jude 17 27+7=34 קיר קמט 5+28=33 RogerW 5+24=29 WhiteSnake 85 5+21=26 Wonder Goat 3+21=24 וינסטון סמית 5+16=21 yon2k 10+7=17 הגדות לשבוע הבא עוד כמה דקות...

hells bells

New member
יש יש יש אני תותח !!!

תפרוש נבלונגים תפרוש אני נוגס בישבנך כי טעים.......

כמו שאמר אריה דרעי לפני שהלך לכלא

אני לא פורש, אני לא פורש אני מניח שבשבוע הבא אהיה מספיק רחוק בשביל שלא תראי את גבי, כדאי שתסתכל טוב טוב אחורה כי הליידי מאחוריך

Wonder goat

New member
אוף איזה באסה שהצתרפתי רק אכשיו לא

הייתי בבית בסיבוב הראשון אכשיו אין לי סיוכי לגמור בטופ 10 אבל אני ילחם על החירות שלי לא לדאוג בסיבוב ההזה הנחטי פצצה מסוג חיפושית

ThE RhythM

New member
אוו אם רק הייתי בוחר קלפטר

הייתי ראשון :) ידעתי שהגיטריסט הישראלי ידפוק אותי!

yon2k

New member
קטעים

לא הבנתי את המשחק נכון, הייתי בטוח שעל תשובה ייחודית מקבלים יותר נקודות קצת טיפשי מצידי לא חשוב, מעכשיו אני אשחק כמו שצריך.

noosh

New member
יוו בדיוק מה שקרה לי!!

רק שאני יותר טפשה, שמתי לב לזה אחרי שנתתי את התשובות שלי עכשיו....

noosh

New member
חח אני אפילו עוד יותר טפשה!!!!

איך לא שמתי לב לכותרת של המשחק?! חחחחחחחחחחחחחחח

Grimble Grumble

New member
דרך אגב...

הולך להיות במהלך המשחק (מתישהו באמצע, בסביבות הסיבוב 5-7) סיבוב אחד של By UNpopular Demand... כשזה יגיע אני אסביר בדיוק איך זה מתנהל

יש לי כאב ראש רק מי לחשוב על זה..

צריך לחשוב האם לעשות הכי לא ידוע.. או הכי כן ידוע כי זה הפוך על הפוך.. או שמא הכי לא ידוע כי כולם כבר חשבו על הפוך על הפוך, לכן זה יהיה הפוך על הפוך על הפוך.. מישהו ראה: the princess bride? הסצינה עם המשקאות? אותו דבר.

noosh

New member
חחח סרט ענק!!

ותחשוב שזה מה שעשיתי עד עכשיו, כשלא הייתי צריכה לעשות את זה

Miss CB

New member
חחחח סרט טוב

עם הרעל, כן... איך הוא בסוף מבלבל אותו ומחליף כוסות חחחח

nute kram

New member
הוא לא החליף את הכוסות../images/Emo4.gif

הוא שם בשתיהן רעל...

Miss CB

New member
...לא אליו התכוונתי

ווסטלי שם בשתיהן רעל, כן, אבל השני (בדרך כלל אני זוכרת איך קוראים לו... אוף) אמר לו להסתכל הצידה ואז החליף את הכוסות - את המיקום שלהן ז"א.

Grimble Grumble

New member
../images/Emo70.gifBy Popular Demand - סיבוב 3../images/Emo70.gif

לפני ההגדות לשבוע הקרוב, הנה תזכורת קצרה על החוקים: המשחק נקרא By Popular Demand (החלטתי להשאר בשם המקור שלו ולא לתרגם את זה)... והוא יתנהל ככה... כל שבוע אני אפרסם 5 הגדרות, (קשורות כמובן למוסיקה) מה שאתם צריכים לעשות זה בהודעה פרטית בלבד! (אם זה יהיה בפורום עצמו זה יהרוס את המשחק) לשלוח לי תשובות להגדרות האלה. הניקוד יהיה ככה: כל אחד מקבל נקודה על כל משתתף שענה תשובה זהה לשלו... ואני אסביר... נגיד ההגדרה היתה "חבר בלהקת הביטלס": אם לדוגמא 6 משתתפים ענו "רינגו סטאר" אז כל אחד מהם יקבל 6 נקודות. בנוסף, לכל הגדרה אני בוחר 2 תשובות (לפני שאני מציג אותן לכם), כאשר לתשובות הספציפיות האלה, הניקוד מוכפל... בסוף כל שבוע אני אפרסם טבלת ניקוד עדכנית... המשחק פתוח לכל חברי הפורום ואני מקווה שהוא יתפוס ושתהנו. אני מזכיר, אין דבר כזה במשחק "תשובה לא נכונה" על כל תשובה מקבלים נקודות. שוב אני מבקש, לא לענות בפורום, כל הרעיון זה שאף אחד לא יודע מה אחרים ענו, ובנוסף, היות שהמשחק הוא בשביל הכיף, לא להתחיל לתאם תשובות אחד עם השני... פשוט לשלוח את התשובות אלי בהודעה פרטית וזהו. ועכשיו להגדרות הסיבוב השלישי, והפעם, כמו בסיבוב הקודם גם הפעם יש נושא מסויים שקשור בכל ההגדרות, והפעם - לא קשה לנחש... 1. שיר של הביטלס אותו כתב ג'ורג' האריסון: 2. שיר של ג'ון לנון - חוץ מImagine (יותר מדי ברור): 3. אלבום של הביטלס: 4. שיר של הביטלס שבשם שלו יש את המלה Love: 5. שיר של הביטלס שבשמו יש חיה כלשהי: אני מזכיר, לשלוח לי תשובות בפרטי... בסיבוב הראשון היו לנו 13 משתתפים, בשני 25... הפעם אני מקווה לפחות ל30
בהצלחה!

למעלה