By Popular Demand - סיבוב 3

Wonder goat

New member
אה אכשיו אני מבין למה זה מתחיל ליהי

ות קשה כי מי מכיר שירים של ג'ורג' הריסון הכי מפורמים

Wonder goat

New member
יש לא אוסף להיטים של התקופת "סולו"

שלו אבל אני מזה לא אוהב אותו

giba70

New member
מדובר בשירים שהוא כתב לביטלס

ולא בשירים שלו מתקופת הסולו.

Miss CB

New member
...ובגלל זה זה חסר תועלת

אם אנחנו מדברים על אותו אוסף (סביר להניח שכן, כמה "בסט אוף" כבר יש לו? מזה פה פוליס?), אז הוא מורכב מ95% שירים שהוא כתב בביטלס פלוס אולי שניים או שלושה בסולו. אבל מי שמתחיל להתעניין במוסיקה שלו זה כמעט תמיד מישהו שאוהב או לפחות מכיר דברים של הביטלס כי הוא מפורסם בעיקר בתור אקס-ביטל; אבל מי שאוהב את הביטלס מן הסתם יש לו כבר את רוב אם לא כל השירים שבאוסף על אלבומים שונים... צריך פשוט להוציא אוסף שלו של תקופת הסולו בלבד, זה דווקא רעיון טוב. בעצם יש כזה לא? "בסט אוף דארק הורס"?

אתה צוחק נכון?

הריסון אחראי על אחד האלבומים הכי טובים שאני מכיר: all things must pass אלבום שמוכיח למה לדעתי ולדעת עוד כמה הריסון היה הכישרון הכי מבוזבז של הסיקסטיס, חוץ מזה הריסון לא הוציא הרבה אלבומים אבל כל מה שהוציא היה טוב

Miss CB

New member
את... לא אתה... ו-

מצטערת, אין לי מושג איך פירשת את מה שכתבתי (סורי אם הסתבכתי במילים...) אבל זה מזה לא מה שהתכוונתי! אני מודעת מאוד לאיכות של המוזיקה של הבנאדם הזה, ואוהבת את הדברי םשלו מאוד, ויש לי את "אול ת'ינגז" וזה בהחלט אלבום מצוין שעבר אין ספור פעמים במערכת שלי, וגם את בריינוושד (השאר כרגע לא, זה בתהליכים). לא אמרתי שהוא רע, מה שאמרתי זה שלעשות אוסף של השירים שלו בביטלז זה רעיון רע: לא שהם רעים (שאני אגיד דבר כזה?! על הגיטרה המיבבת?!) אלא שלאוהבי ביטלז בד"כ יש את כל השירים שלו על אלבומים נפרדים שלהם אז... בשביל מה צריך גם אוסף.

Miss CB

New member
את, לא אתה... וגם:

מצטערת, אין לי מושג איך פירשת את מה שכתבתי (סורי אם הסתבכתי במילים...) אבל זה מזה לא מה שהתכוונתי! אני מודעת מאוד לאיכות של המוזיקה של הבנאדם הזה, ואוהבת את הדברי םשלו מאוד, ויש לי את "אול ת'ינגז" וזה בהחלט אלבום מצוין שעבר אין ספור פעמים במערכת שלי, וגם את בריינוושד (השאר כרגע לא, זה בתהליכים). לא אמרתי שהוא רע, מה שאמרתי זה שלעשות אוסף של השירים שלו בביטלז זה רעיון רע: לא שהם רעים (שאני אגיד דבר כזה?! על הגיטרה המיבבת?!) אלא שלאוהבי ביטלז בד"כ יש את כל השירים שלו על אלבומים נפרדים שלהם אז... בשביל מה צריך גם אוסף.

למעלה