By Popular Demand - סיבוב 3

LadyG

New member
הלסי

השירים המשותפים הם של לנון ומקרטני. לא כולם צריכים לדעת מי כתב מה. אני מניחה שגרימבל (מה הוא בחיים?) התכוון לקריירת הסולו.

WhiteSnake 85

New member
לא נעים אבל

\את ממש ממש מכה מתחת לחגורה. אני מבין בלד מבין בפרפל מבין בכל מיני אבל כמה שאני לא מבין בהם אלו החיפושייות... אני פרשתי אין לי סיכוי: אני יודע רק שיוקו אונו פירקה אותם

Sith Master

New member
גם אני לא../images/Emo19.gif

אבל הלכתי לall music. ברשימת הדיסקים מצאתי כמה דיסקים ששמעתי את שמם. אז כתבתי את זה שהכי שמעתי עליו. נתתי שיר של לנון שהכרתי את השם. רשמתי שיר של האריסון שזכה לציון גבוה. שיר עם המילה love . מצאתי אחד שהוא די מוכר. והשיר הראשון שמצאתי עם החיה, כתבתי אותו.

noosh

New member
נוווו אז מה?

אז הולכים, מחפשים, מבררים ומגלים עוד פרטים חדשים
זה לוקח בדיוק שניה בגוגל או באול-מיוזיק.. אפילו במומה עוד דרך ללמוד משהו, לפחות בשבילי..

Grimble Grumble

New member
אפשר לחפש

את המשחק הזה, למי שלא יודע, העתקתי מאתר משחקים בריטי... באתר הזה (דרך אגב, שם יש בערך 15-20 משתתפים, השבוע כבר הגענו כמעט ל30...) עקב כך שזה כללי ולא רק נושא ספציפי כמו פה, מקובל מאד שמי שלא מכיר משהו יחפש ויענה... סה"כ זה לא חידון של ידע. לדוגמא בשבוע שעבר נאלצתי לחפש וללמוד מה זה סדרת סרטי ה Carry On הבריטים... בסופו של דבר, אני חושב שאם גרמתי למישהו לחפש באתר מוזיקה כלשהו איזה שירי ביטלס כתב ג'ורג' האריסון, או על קריירת הסולו של לנון אני מרוצה... בסופו של דבר לא יורדות נקודות על חוסר ידע, אין דבר כזה תשובה לא נכונה (שימו לב לדוגמא, ששבוע שעבר נתתי נקודות גם למי שרשם את ריי מאנזרק כ"קלידן פרוגרסיבי") אז עדיף מעט נקודות מבלי נקודות בכלל...

Grimble Grumble

New member
מסתבר שג'ון זה השם שצריך...

...לתת לילד שלך אם אתה רוצה שהוא יהיה באסיסט...

hells bells

New member
פינקו אל תתייאש אנחנו רק בהתחלה!

משחק קטלני,הבאת אותה גרימב'לה צריך אחד כמוך בהסתדרות, יא גמד.

CaerBannog

New member
ישך פה טעות מהותית

זה לא ל"להצביע" זה לבחור במה שנראה לך כתשובה הכי הגיונות שכמה שיותר יבחרו בה, בסקר הנ"ל ג'ון פול ג'ונס פשוט יהיה הבחירה הטבעית, למרו שאני אוהב את ווטון לא פחות (ואולי לפעמים יותר, אבל לפעמים גם ההפך) ממנו

Grimble Grumble

New member
../images/Emo70.gifעוד הודעה חשובה../images/Emo70.gif

כמו בחידונים, אני מבקש מי שיש לו רעיון להגדרות לסיבובים הבאים שישלח לי בהודעה פרטית.. אבל אני מבקש בלי להוסיף "תשובה" להגדרה, ככה שאני אוכל להשתמש בהגדרה ולבחור את 2 התשובות שלי שמכפילות בלי שאני אראה תשובה של אף אחד, וככה גם מי ששלח את ההגדרה יוכל להשתתף באותו סיבוב בלי שזה יפגע בו... תודה מראש

Grimble Grumble

New member
קישורים לטבלאות של המשחק

החלטתי להעביר את טבלאות האקסל שלי (איתן אני מחשב את התוצאות של המשחק וכו...) לאינטרנט, ככה יותר נוח לראות בדיוק מי הצביע למה ואיך הלך הניקוד...

Wonder goat

New member
רק בישביל לבדוק משהוא

מי שמביא את התשובה שהכי פחות אנשים אמרו אותה מקבל יותר נקודות נכון?

noosh

New member
לא, בדיקו ההפך ../images/Emo13.gif

זה גם מה שאינ חשבתי בהתחלה.. אבל שים לב לשם המשחק

למעלה