מצטרפת להמלצה
נכנסתי לכאן לקרוא קצת על המלצות לדרמות קוריאניות (שהמון זמן לא ראיתי..) ומה אני רואה? המלצה לסדרה יפנית דווקא. ובחרת את אחת המתוקות של התקופה האחרונה! הא! יאמאפי המתוק לא ידוע בזכות כישורי המשחק המשכנעים שלו דווקא, אבל כאן הוא בהחלט הפתיע לטובה
השחקנית הראשית Keiko Kitegawa היא שחקנית מצויינת דווקא ומאוד משכנעת וגם מאוד יפה (הממ.. אבל לא הייתי אומרת מאיה בוסקילה
) אני חושבת שהכימיה המצויינת של שניהם גרמה לו להיפתח ולהראות יותר רגש מבד"כ.. וכן, הסדרות היפניות לא ידועות לרוב באובר הרומנטיקה וזו בהחלט היתה שונה בלוח המשדרים בקיץ האחרון.. לגבי הסצינות הרומנטיות.. בואי נגיד שסצינת הנשיקה כאן היא אנטי-אסייתית בעליל וגרמה ללא מעט היסטריה ברחבי המעריצות באינטרנט
כששודרה אם מתחשק לך לראות דרמות נוספות שלו - יש לו עוד כמה וכמה, אבל אני ממליצה על kurosagi - ששם הוא משחק בחור שמשפחתו נהרסה בידי נוכלים, אבל זה לא מונע ממנו להפוך לנוכל בעצמו שמרמה רמאים רק בשביל להחזיר את הכסף חזרה לקורבנות. איתו משחקת Horikita Maki כסטודנטית למשפטים שלא מרוצה מהמקצוע שבחר לעצמו
. גם איתה יש לו כימיה מופלאה. אם בא לך לראות יאמאפי במגוון זהויות ותחפושות זו סדרה מתוקה שזכתה אגב גם לסרט.