BUZZER BEAT

Doe7

New member
מצטרפת להמלצה

נכנסתי לכאן לקרוא קצת על המלצות לדרמות קוריאניות (שהמון זמן לא ראיתי..) ומה אני רואה? המלצה לסדרה יפנית דווקא. ובחרת את אחת המתוקות של התקופה האחרונה! הא! יאמאפי המתוק לא ידוע בזכות כישורי המשחק המשכנעים שלו דווקא, אבל כאן הוא בהחלט הפתיע לטובה
השחקנית הראשית Keiko Kitegawa היא שחקנית מצויינת דווקא ומאוד משכנעת וגם מאוד יפה (הממ.. אבל לא הייתי אומרת מאיה בוסקילה
) אני חושבת שהכימיה המצויינת של שניהם גרמה לו להיפתח ולהראות יותר רגש מבד"כ.. וכן, הסדרות היפניות לא ידועות לרוב באובר הרומנטיקה וזו בהחלט היתה שונה בלוח המשדרים בקיץ האחרון.. לגבי הסצינות הרומנטיות.. בואי נגיד שסצינת הנשיקה כאן היא אנטי-אסייתית בעליל וגרמה ללא מעט היסטריה ברחבי המעריצות באינטרנט
כששודרה אם מתחשק לך לראות דרמות נוספות שלו - יש לו עוד כמה וכמה, אבל אני ממליצה על kurosagi - ששם הוא משחק בחור שמשפחתו נהרסה בידי נוכלים, אבל זה לא מונע ממנו להפוך לנוכל בעצמו שמרמה רמאים רק בשביל להחזיר את הכסף חזרה לקורבנות. איתו משחקת Horikita Maki כסטודנטית למשפטים שלא מרוצה מהמקצוע שבחר לעצמו
. גם איתה יש לו כימיה מופלאה. אם בא לך לראות יאמאפי במגוון זהויות ותחפושות זו סדרה מתוקה שזכתה אגב גם לסרט.

Gitana

New member
היי איילה!../images/Emo13.gif

איזה יופי לראות אותך פה!
כבר חלפה למעלה משנה מאז שעברנו מפורום הטלנובלות בנענע
תודה על ההמלצות!
שמחה לשמוע שעד שהחלטתי לצפות באיזו סדרה יפנית אז בחרתי באחת הסדרות הטובות של התקופה האחרונה. הופתעתי מאוד לטובה מהסדרה, כך שאני תמיד שמחה לקרוא המלצות לסדרות יפניות נוספות.

Rebeccan

New member
אוף - האם יכול להיות שהסירו את הסדרה ?

או שיש תקלה ? זו ההודעה שאני רואה - אבל הוידאו לא עולה. NOTICE: Videos are not uploaded nor hosted on Mysoju.com למישהו יש פתרון ? תודה מראש

Bartal j

New member
בזכותך צפיתי בסדרה ונהניתי!

דרך הלינק השני שנתת כי משום מה זה לא עבד לי באתר הראשון. דווקא מאוד אהבתי את הדרמה היא ממש חמודה כזאתי. (צפיתי בכל הפרקים ביום אחד מרוב שהיא מעניינת, והשיר פתיחה הקצבי היה באמת מגניב) גם הנשיקות שם, נראות נשיקות. זה גורם לי לתהות למה כבר ב2 דרמות טייואניות ראיתי סצנות נשיקה משכנעות וכנ"ל בסדרה הנוכחית.. ומשום מה חוץ מבין כלב לזאב לא ראיתי ממש סצנות נשיקה משכנעות במיוחד בדרמות הקוריאניות. אגב אני מכירה את השחקנית ששיחקה את החברה של נאוקי עוד מAbsolute\Boyfriend (絶対彼氏., Zettai Kareshi היא משחקת באמת מצוין, למרות שאהבתי אותה יותר כשהיא גילמה את הדמות של ריקו מאבסולוט בויפרינד. וגם השחקנית הראשית ששיחקה את ריקו משחקת מעולה. בדקתי עליה מידע בויקי כי אני לא מכירה את השחקנית הזו, ורציתי לראות באילו סדרות היא עוד שיחקה. למרות שיצא לי לראות כמה סדרות יפניות כבר. וראיתי שהיא ואני נולדנו באותו תאריך ב22 באוגוסט חח אז זה מגניב. לגבי נאוקי (יאמפי) אהבתי אותו מאוד, הוא משחק ממש טוב וגם נראה טוב חחח עכשיו יש לי עוד שחקן פייבוריט יפני חח מאוגורי שון ( Oguri Shun) שראיתי כבר בהאנה קימי ובהאנה יורי דנגו הגרסה היפנית boys befor flowers

Gitana

New member
שמחה לקרוא שנהנית!

בשבילי הסדרה הזאת הייתה הפתעה נעימה! אני צופה בדר"כ בסדרות קוריאניות והיפניות היחידות שצפיתי היא זו ו"מיי בוס מיי הירו" כך שכל השחקנים היו אנונמיים בשבילי והופתעתי לטובה מהעלילה ומהמשחק. קראתי שעושים גרסה קוריאנית ל"Absolute Boyfriend" אז בינתיים נראה לי שאני אחכה לגרסה הקוריאנית ואולי בהמשך אני אצפה גם ביפנית. את אהבת את הגרסה היפנית? על אילו סדרות יפניות את ממליצה? (מעדיפה רומנטיות ולא קומיות)

Bartal j

New member
אממ אני אהבתי את הגירסה היפנית

השחקן היאמי מוקומיצ'י Hayami Mokomichi ששיחק את הרובוט נייט משחק ממש יפה ומגניב.. אני אהבתי את הדמות שלו מאוד. השחקנית הראשית איבו סאקי שמשחקת את ריקו (ראית אותה בתור החברה של נאוקי) משחקת גם מצוין ומשכנע , אהבתי את הדמות שלה יותר בדרמה הזו, כמובן שיש סצנות מצחיקות לא מעטות וגם לא מעט סצנות רומנטיות משעשעות. אני אהבתי את הגירסה היפנית, הם משוגעים על כל הראש בדרמות שלהם הורגים אותי מצחוק עם השילוב של ההומור הקורע מצחוק ביחד עם רומנטיקה שנוגעת בלב. ראיתי עד כה רק 2 דרמות יפניות "האנה יורי דנגו" הגרסה של בנים לפני פרחים. והאנה קימי שזו סדרה שרק צחקתי בגללה (למרות שבגלל שהרוב מבוסס על מנגות, הסוף די פתוח ואני לא אוהבת סוף פתוח ממש). יצא לי לראות יותר דרמות טיוואניות, הם ממש טובים ברומנטיקה אגב.

Bartal j

New member
ואם בא לך לראות דרמה מרגשת

אני אמליץ לך על דרמה טיוואנית בשם fated to love you מסופר שם על בחורה בשם צ'אן קסין יי שמתכננת לאבד את הבתולים שלה לחבר החתיך שלה כדי שיהיה שלה ושרשרת של טעויות גורלית (וקצת סם במשקה) מובילה אותה בטעות לחדר הלא נכון היישר למיטתו של דירקטור ג.'.י. היורש הזכר היחיד לחברת המשפחה שלו והיה מאוהב בחברה שלו, אנה, לזמן רב. הוא מתכנן באותו הלילה בשיט הרומנטי להציע נישואים לחברתו רקדנית הבלט אנה, אבל ברגע האחרון היא מבטלת ולא מגיעה אלא נשארת בניו יורק צ'אן קסין יי בטעות נכנסת לחדר של ג.'.י. והם מבלים את הלילה ביחד כשג.'.י. חושב שהוא עם אנה וצ'אן קסין חושבת שהיא עם החבר שלה... בבוקר הם מגלים שהם לא מכירים אחד תשני צ'אן קסין נכנסת להריון מאותו לילה ומכאן הכול מתחיל להסתבך .... אני עדיין צופה בסדרה, ואני ממש מכורה כבר חח (יש 24 פרקים) השחקנית של צ'אן קסין יי משחקת ממש יפה ומרגש. היא ממש יפה גם בלי המשקפיים חח אני אוהבת את השחקן הראשי.

Gitana

New member
תודה על ההמלצה!../images/Emo13.gif

קראתי הרבה ביקורות טובות על הסדרה הזאת. אני גם מתכננת לצפות ב"השטן לצידך" שיש לו כתוביות בעברית. עד כה לא יצא לי לצפות בסדרה מטיואן ושמעתי שהשפה לא כל כך נעימה לאוזן אבל אם התרגלתי לקוריאנית (ואני מאוד אוהבת לשמוע את השפה) וליפנית אני בטוחה שאתרגל גם לטיואנית.

Bartal j

New member
גם לי היה מוזר בהתחלה לשמוע טיואנית אבל

מתרגלים.. ולומדים אפילו לחבב את זה
כמובן שבלי כתוביות אני אשתגע ולא אבין מילה בודדה (שמתי לב שאומנם אני לא מבינה קוריאנית בלי תרגום אבל מרוב ששמעתי את המילים אז אני מזהה מילה שתיים במשפט) את השטן לצידך ראיתי עם כתוביות באנגלית.. דרמה נהדרת כמובן. מייק אה חתיך ברמות מטורפות! ומשחק נהדר כמובן, סצנת הנשיקה של עם רייני מעולה ומשכנעת. השחקנית הראשית רייני יאנג לטעמי, משחקת קצת צולע בסצנות הבכי אני לא התלהבתי מהמשחק שלה ממש, נראה מאולץ במקצת. אבל מייק מחפה על הכל במשחק הנהדר שלו! הוא כזה סקסי שמה. הלוואי והשטן היה נראה ככה גם אני הייתי הולכת איתו חחח (ואהבתי את שיר הפתיחה הקצבי כמו בכל דרמה טיואנית מכובדת שראיתי עד כה). ואם כבר שחקניות אני חולה על אריאל לין היא שחקנית מדהימה בזה התחיל בנשיקה ובהם התנשקו שוב הייתי המומה מכישורי המשחק שלה, בא לה כל כך טבעי ויפה ואני רוצה לראות עוד דרמות בכיכובה. (היא שיחקה גם לצד מיק אה השחקן של "השטן לצידך" בדרמה משנת 2004 נראה לי בשם Love Contract ) עוד דרמה משעשעת ברמות מטורפות וחמודה רומנטית טיואנית בסגנון "full house" הקוריאני ) לפחות זה מה שנאמר עליה. היא "Smiling Pasta" עם ניקולאס טאו וזה שוב אותו סיפור מוכר, על בחורה ממוצעת בשם קסיאו שי בחורה שעברה הרבה מאוד מערכות יחסים ,למען האמת 17 כאלו , בעוד אף אחת מהן לא נמשכת יותר משלושה חודשים . לאחר שחברה ה- 17 ניפרד ממנה , עולמה נראה קודר ואכזר מתמיד. באותו פרק זמן, דמות נערצת מפורסמת , הא קוון בורח מצלמי הפפראצ'י במהלך בריחתו הוא דוחף בטעות ברחוב את קסיאו שי, והם נופלים בלי כוונה בתנוחה הנראת כאילו הם מתנשקים, .צלמי הפפראצ'י ממהרים לצלמם והתמונות מתפרסמות בעיתון לעיני כל. כך מתחילה מערכת היחסים בין הא קוון, זמר מפורסם ואהוב לבין קסיאו שי,"ארוסתו" שהסכימה להתחזות לכזאת בתנאי שהא קוון יתנהג ככזה גם הוא בפני משפחתה אותה לא רוצה לאכזב בעוד מערכת יחסים כושלת. האם קסיאו שי תצליח להחזיק מעמד עם מערכת היחסים החדשה שלה יותר משלושה חודשים ?!

Bartal j

New member
צפיתי בשטן לצידך עם כתוביות באנגלית

אכן סדרה טובה, מאוד אהבתי את השחקן הראשי מיק אה הוא שחקן מוכשר, וחתיך! יש לו סצנות נשיקה נהדרות עם רייני יאנג, למרות שאת המשחק שלה פחות אהבתי, בעיקר בסצנות הבכי שלה שנראות קצת מאולצות ולא טבעיות כל כך.. אבל מיק חיפה על הכל במשחק שלו
יש גם את why why love שזה אותה גירסה מאוחרת משנת 2007 של השטן לצידך עם אותם שחקנים רק במתכונת משפחתית הפעם הסיפור הפעם על שני אחים שרבים על אותה בחורה(השחקנית רייני יאנג) אחד "שטן" בכיכובו של מיק אה כמובן חח והשני "נסיך-מלאך" קינגון וואנג (ששיחק בשטן לצידך את יואן הי קפטן נבחרת הכדורסל האהבה הראשונה של רייני ) אני ממליצה לך גם על smiling pasta עם השחקן ניקולאס טאו. זוהי גרסה טיואנית דומה לfull house הקוריאני, באותו סיפור ידוע. קסיאו שי היא בחורה שעברה הרבה מאוד מערכות יחסים , למען האמת 17 כאלו , בעוד אף אחת מהן לא נמשכת יותר משלושה חודשים . לאחר שחברה ה- 17 ניפרד ממנה , עולמה נראה אכזר מתמיד. באותו פרק זמן, דמות נערצת מפורסמת , הא קוון בורחמצלמי הפפראצ'י דוחף בטעות את קסיאו שי, והם נופלים בלי כוונה בתנוחה הנראת כאילו הם מתנשקים .צלמי הפפראצ'י ממהרים לצלמם והתמונות מתפרסמות בעיתון לעיני כל כך מתחילה מערכת היחסים בין הא קוון, זמר מפורסם ואהוב לבין קסיאו שי, "ארוסתו" שהסכימה להתחזות לכזאת בתנאי שהא קוון יתנהג ככזה גם הוא בפני משפחתה אותה לא רוצה לאכזב בעוד מערכת יחסים כושלת. האם קסיאו שי תצליח להחזיק מעמד עם מערכת היחסים החדשה שלה יותר משלושה חודשים ?! ולגבי השפה, נכון בהתחלה זה נשמע מוזר לאוזן, ואבל אחרי שמתרגלים מתחילים לחבב את השפה אפילו, פעם ממש התקשיתי לצפות בדרמות טיואניות, זה היה ממש מוזר לי אבל עכשיו אני כבר למדתי לחבב את השפה ולהתרגל אליה...זה מרחיב לך אופקים ללמוד עוד שפה או לפחות לזהות אותה בדיבור חחח

7han

New member
חחחחחחחחחחחגם אני אוהבת טיאוניות

זה התחיל בנשיקה שני העונות גם מעולה בכלל כול מה שממייקי משחק מעולה תראי את בול פיאנטינג עם עוד לא ראית

Bartal j

New member
לא יצא לי לצפות בזה איך קוראים לזה באנגלית?

אפשר תקציר על מה מסופר?

7han

New member
Bartal j לדרמות קוראים

It Started With A Kiss לדרמה הזאת יש שני עונות אבל תראי כמו סידרה של חמשים פרקים ממשיך מאיפה שהעונה הראשונה הסתיימה http://wiki.d-addicts.com/It_Started_With_A_Kiss לדרמה של מייקי http://wiki.d-addicts.com/Bull_Fighting דה מזכירה אותו מהשטן יש לו עוד דרמה שאני ממש לא האהבתי עם תרצי השלח לך מקווה שעזרתי כללי ממלץ לכלם לנסות טיאוניות הן יפות גם נועזות יחסית לאסיתיות

Bartal j

New member
אויits started with a kiss . דרמה מעולה

2 העונות בהחלט מעולות. אני ממש אוהבת את המשחק של אריאל לין היא משחקת כל כך יפה! וג'ו צ'אנג משחק מושלם כל כך מדהים וחתיך ברמות מטורפות! והנשיקות שלו יאמי!! אני אוהבת את אריאל אבל כמה קינאתי בה חח הלוואי ואותי הוא ינשק ככה כי נראה שהוא מנשק ממש ממש טוב, לא סתם הצמדת שפתיים
גם ממש התאהבתי בג'ירו (אה ג'ין) חח כל כך התלהבתי עד שהוספתי אותו בפייסבוק
בגלל שאני אוהבת מנגות ואנימות אני נהנית לראות את הדרמות שמבוססות עליהם. לגבי הדרמה השנייה לא ראיתי אבל תודה על ההמלצה אני מתכננת לראות בהחלט. אני כרגע צופה גם בwhy why love אני אוהבת לראות דרמות של מייקי הוא משחק משכנע, מנשק בצורה לוהטת כמו בשטן לצידך! והוא נראה ממש ממש טוב!

Bartal j

New member
אה ואני חייבת לציין שאריאל לין משחקת נהדר

בתור דמות כל כך טיפשה, אלוהים בכלל בעונה השניה זה כבר מטורף הטמטום שלה. והאימא בסדרה .. חח OMG היא גורמת לאימא שלי להראות שפויה

ARayOfLight

New member
Fated To Love You דרמה מרגשת! ../images/Emo91.gif

בנות יקרות, כל פעם אתן ממליצות על סדרות (יפנית ואפילו טיוואנית) שבדרך כלל אני לא צופה בהן, ואני נהנית כל פעם מחדש! היה קשה להתרגל לשפה, אפילו יותר מהיפנית, אבל בסופו של דבר זה השתלם!!! במהלך הסדרה Fated To Love You ולמרות שלפי דעתי, יש כמה קטעים מעט מיותרים, עדיין נהניתי מאוד! צחקתי
, התעצבתי
, התרגשתי
, ובכיתי
תודה רבה על ההמלצה הנהדרת הזו!

7han

New member
אחת הדרמות הטיאונית המעולות ביךותר שגם צברה

רייטנג לא רע בכלל

Bartal j

New member
אני אוהבת את fated to love

אבל בהחלט היו שמה קטעים שהם משכו קצת, למרות שבכללי סדרה מעולה מרגשת מצחיקה ומדהימה!

למעלה