But that won't bring her back

boy for pele

New member
ברור!

יאללה, עשית לי חשק לשמוע את השיר הזה. וזה הזמן לעשות את Now listening vol.1.1

killerit1

New member
שוב נדחפת לכם לפורום!!!

-איזו אהבה איבדתם? שני בחורים מנייאקים ששברו לי את הלב זו תשובה הולמת? -מצאתם אהבות חדשות מאז, אילו? (לאו דוקא כלפי אנשים), בעניין הבחורים-לא. ואהבות אחרות שתמיד היו לי הם כנראה מחול, מוזיקה וכתיבה... -מה הייתם רוצים שיהיה יותר קל? להתקבל לבת-שבע
-מה נראה לכם שבחיים לא תצליחו לעשות? 5 פירואטים! -איך הייתם מתארים את העטיפה החיצונית שלכם? עטיפה לבנה וקטנטונת
-מתי אתם לא מצליחים להגיב? כשנותנים לי מחמאה בד"כ... -מי מקשיב לכם? מי שצריך להקשיב לי יודע! -מעדיפים לעשות דברים או לחכות שיגיעו לבד? ברור שלעשות! -מה הייתם רוצים להחזיר אליכם? את שני החתולים שלי שנעלמו
-מה אתם מחכים שיקרה? שיהיה כבר ספטמבר ואני אעבור לדירה החדשה שלי ואתחיל את שנת הלימודים... -מאמינים בגורל? להה.. -כמה השאלון הזה היה אידיוטי בסולם של SLG-ADP? איזה סולם?!?..

חחח../images/Emo6.gif לבנה וקטנטונת שלי ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

איזה בובית את שאת כותבת פה, בחיי. תדחפי בכייף. ועמבת על, תקשיבי. SLG זה גאונות, ADP זה עליבות נפש. זה לא מסובך מדי. מבינה??
כאילו, SLG זה סטריינג' ליטל גרלס... ADP זה פוסיי...
בקיצור, תתפללי בשבילי לרבעוש, אני צריכה להתקשר למפקדת שלי עכשיו, אני פוחדת

היתולית

New member
עונה../images/Emo22.gif

איזו אהבה איבדתם? -מצאתם אהבות חדשות מאז, אילו? (לאו דוקא כלפי אנשים). - אוהבת קצת יותר את עצמי
כי הוכחתי שאפשר להגשים חלומות אם ממש רוצים שהם יקרו
-מה הייתם רוצים שיהיה יותר קל? - להרוויח כסף
-מה נראה לכם שבחיים לא תצליחו לעשות? - להגיע לירח?... -איך הייתם מתארים את העטיפה החיצונית שלכם? - עטופה, דביקה ונדבקת
-מתי אתם לא מצליחים להגיב? - ראה ערך "מפגש עם טורי איימוס".... -מי מקשיב לכם? - הכלבה שלי -מעדיפים לעשות דברים או לחכות שיגיעו לבד? - לעשות לעשות, נגיד ולא הייתי קונה כרטיסים למופע - איך הם היו מגיעים אלי? (כנראה דרך השומר הגדול והמקסים
) -מה הייתם רוצים להחזיר אליכם? - לא מוצאת דיסק אחד מTVAB וזה מאוד מטריד... -מה אתם מחכים שיקרה? - שהיא תחזור... או שאני אסע לראות אותה שוב... -מאמינים בגורל? - תמיד -כמה השאלון הזה היה אידיוטי בסולם של SLG-ADP? - לגמרי SW

rfranko

New member
זה קיצור של SCARLET'S WALK

אמ... אלבום של טורי כן?! מכנים אותם בקיצורים לפי האותיות הראשונות וכאלה utp le bfp וכו

TomeRatz

New member
יאללה, שיהיה. לא עניתי על שאלון כזה מימיי.

-איזו אהבה איבדתם? את האהבה הראשונה כשעברה לצרפת ללמוד ארכיטקטורה. -מצאתם אהבות חדשות מאז, אילו? (לאו דוקא כלפי אנשים). מוצא אחת חדשה כל סופו של לילה, בדמות יום חדש. -מה הייתם רוצים שיהיה יותר קל? לתחזק מכונית ספורט. -מה נראה לכם שבחיים לא תצליחו לעשות? כל דבר שאיני רוצה ואיני מתכוון לעשות. -איך הייתם מתארים את העטיפה החיצונית שלכם? ארטיק רולר - ארוך ומתוק. -מתי אתם לא מצליחים להגיב? כשאני עומד 3 מטרים מהבמה של טורי עם פה פעור חסר מילים. -מי מקשיב לכם? כל מי שחשוב לי שיקשיב. -מעדיפים לעשות דברים או לחכות שיגיעו לבד? לעשות. תמיד. בכל מצב. -מה הייתם רוצים להחזיר אליכם? את התמימות. -מה אתם מחכים שיקרה? השתלת S16 במקום KFX. (מי שלא מבין, עדיף שלא ינסה
) -מאמינים בגורל? לא. מאמין רק בעצמי. -כמה השאלון הזה היה אידיוטי בסולם של SLG-ADP? כמה? SW.

למעלה