But that won't bring her back

noosh

New member
גם אני לא ידועת אפילו שחיית כלב

וניסיתי ללמוד במשך איזה 10 שנים, אני חושבת, זה פשוט לא עבד. הידרופוביה...

FooK MI

New member
אני יודע לשחות, תיאורטית,

אבל לא הייתי בים 7 שנים, אם לא יותר, אז נראה לי ששכחתי.
זה באמת מפחיד
.

רעוּת

New member
אבל לשחות זה מוי כיף ../images/Emo7.gif

אפילו הילדים שאני ושמרת עליהם כבר למדו לשחות
לא אצטרך לחפש אותם בקרקעית הבריכה יותר

Shame in you

New member
אני מתה על השיר הזה מאז ההופעה

- איזו אהבה איבדתם? של אחרים. -מצאתם אהבות חדשות מאז, אילו? (לאו דוקא כלפי אנשים). מוסיקה, כל פעם מחדש. וספרים. וממממממממממממ, זהו -מה הייתם רוצים שיהיה יותר קל? החיים -מה נראה לכם שבחיים לא תצליחו לעשות? שני הדברים הבסיסיים ביותר. אבל אני לא רוצה לפרט -איך הייתם מתארים את העטיפה החיצונית שלכם? יפה
-מתי אתם לא מצליחים להגיב? תמיד. -מי מקשיב לכם? נווואן -מעדיפים לעשות דברים או לחכות שיגיעו לבד? לעשות, אבל זה לא הכי הולך -מה הייתם רוצים להחזיר אליכם? אנשים. -מה אתם מחכים שיקרה? אוףףףףףף. בא לי למות -מאמינים בגורל? כן -כמה השאלון הזה היה אידיוטי בסולם של SLG-ADP? למה אידיוטי, התגעגעתי לזה!!

noosh

New member
we are ugly, but we have the music

-איזו אהבה איבדתם? כזאת -מצאתם אהבות חדשות מאז, אילו? (לאו דוקא כלפי אנשים). אה, כן, הרבה. גוד בלס אמנות. -מה הייתם רוצים שיהיה יותר קל? לנשום, עכישו, כי אינ בהיפר ונטילציה כבר יותר מדי זמן ואין לי אוויר
. ולהפסיק להתגעגע. -מה נראה לכם שבחיים לא תצליחו לעשות? לנשום, או להפסיק להתגעגע?
. סתם, לא יודעת, להרפות, לפעמים. -איך הייתם מתארים את העטיפה החיצונית שלכם?
. אני כאילו, אמורה לענות על זה?
. -מתי אתם לא מצליחים להגיב? כשאני יותר מדי בשוק בשביל לעכל מה אמרו לי. או כשאני מפחדת שאני אתפרש לא נכון ואפגע. -מי מקשיב לכם? מי שחשוב לו. -מעדיפים לעשות דברים או לחכות שיגיעו לבד? לעשות, אני לא מסוגלת לחכות שיגיעו לבד, זה משגע אותי. -מה הייתם רוצים להחזיר אליכם? מוזיקה, וריקוד. ואולי איזה מישהו או שניים. ואת יום שבת לפני שבוע ולחיות אותו שוב ושוב
-מה אתם מחכים שיקרה? שאני אצליח לנשום. ואממ, שטורי תחזור לכאן שוב
. ושאני אהיה סופר-חכמה בעבודה ואדע לתפעל דברים. -מאמינים בגורל? לא -כמה השאלון הזה היה אידיוטי בסולם של SLG-ADP?
האמת שקראתי יותר מדי שאלוני-עבר היום, אז הוא היה פחות חותך. אבל בהחלט הצלחת להפוך את באונסינג לשיר עמוק, וזה קשה. אני אפילו אהבתי אותו בהופעה, כמה נורא. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Will you still be around?

-איזו אהבה איבדתם? לעצמי וכל השיט הזה. -מצאתם אהבות חדשות מאז, אילו? (לאו דוקא כלפי אנשים). לציורים של המסנג'ר, ללחץ, לחיפושים אחרי jelly beans. -מה הייתם רוצים שיהיה יותר קל? לעמוד בסטנדרט. -מה נראה לכם שבחיים לא תצליחו לעשות? לעבור שלב אחרי שלב כמו שצריך. -איך הייתם מתארים את העטיפה החיצונית שלכם? יש לי אופי טוב
. -מתי אתם לא מצליחים להגיב? כשעושים בשבילי משהו יפה במיוחד. -מי מקשיב לכם? מי שרוצה. -מעדיפים לעשות דברים או לחכות שיגיעו לבד? לחכות. לא כי אני מעדיפה, פשוט זה מה שאני יודעת. -מה הייתם רוצים להחזיר אליכם? חיוך. -מה אתם מחכים שיקרה? למצוא. -מאמינים בגורל? כל כך (המקל הזה לא נשבר
). -כמה השאלון הזה היה אידיוטי בסולם של SLG-ADP? המ. TBK- מטומטם עד כאב.
עוצב באמצעות תפוז-פד

../images/Emo23.gif

השאלון הזה מזה מיותר. היית יכולה לפתוח הודעה ולהגיד שאת אוהבת אותי
עשיני תחת כנפך

שבת שלום כולם!

אני רק חייבת להגיד שאנשים כתבו פה דברים כל-כך יפים ועצובים...... ולא יודעת מה אתכם- אבל אני עדין חווה את הפוסט טראומה- הסופ"ש הזה- ובעיקר אתמול עוברים אצלי דווקא בסימן UTP- אולי בגלל שהיא ביצעה לא מעט שירים מתוכו, יחסית? פשוט הנאה כאובה וצרופה של אלבום, כל-כך מתחברת אליו כרגע, בשלב זה של חיי..... ן-clouds- הייתי צריכה לשמוע את השיר הזה לפחות פעמיים כל יום השבוע- לא חושבת שהוא שטחי, ועכשיו יש לו גם ערך מוסף מכיוון שפתח את ההופעה- ואני עדיין מרגישה את אותה צמרמורת והתרגשות בבטן כמו לפני שבוע, כשהוא מתחיל להתנגן בהחלט מצטרפת לנועה על הרצון להחזיר את השבת שעברה ולחיות אותה מחדש שוב (אבל מצד שני, אם זה אומר לחיות מחדש את הימים שבאו אחר-כך- של למידה למבחן מזוויע תוך געגועים לטורי- אני צריכה לחשוב על זה....) ממני, הקוראת הסמויה

noosh

New member
את הסמויה שאמרתי לה

שאני לא רוצה שהיא תהיה סמויה?
(אוף, כל השבוע שאחרי היה כלכך קשה
)

יששששש

-איזו אהבה איבדתם? השאלה שצריכה להישאל היא איזו אהבה מצאתי
(כולם שונאים אותי
) -מצאתם אהבות חדשות מאז, אילו? (לאו דוקא כלפי אנשים). אני כל הזמן מוצאת אהבות חדשות, מה. -מה הייתם רוצים שיהיה יותר קל? מתמטיקה בדידה.
לא, סתם, אמ, לדבר עם אנשים. -מה נראה לכם שבחיים לא תצליחו לעשות? זה יותר חוששת שלא אצליח לעשות, להשתחרר. אבל אני ממש מקווה שכן -איך הייתם מתארים את העטיפה החיצונית שלכם? המ.
-מתי אתם לא מצליחים להגיב? מחמאות זה קשה. -מי מקשיב לכם? אמא, בעיקר -מעדיפים לעשות דברים או לחכות שיגיעו לבד? מעדיפה לעשות, אבל לא תמיד הולך... -מה הייתם רוצים להחזיר אליכם? את התשוקה לקריאה שהלכה לאיבוד בזמן האחרון, את חוסר הפחד להשתולל קצת -מה אתם מחכים שיקרה? הרבה דברים. -מאמינים בגורל? אמ, תלוי איך מגדירים אותו
-כמה השאלון הזה היה אידיוטי בסולם של SLG-ADP? לא אדיוטי, היה כיפי
תודה, גל

boy for pele

New member
לא הבנתי. זה שאלון לכבוד הט' באב או הט"ו באב?

אענה עם ציטוטים מתוך שירים -איזו אהבה איבדתם? Nothing's changed, I still love you, only slightly, only slightly less than I used to, my love - The Smiths -מצאתם אהבות חדשות מאז, אילו? (לאו דוקא כלפי אנשים). I love rock n roll - Joan Jett בנאלי מדי? כנראה. אז, אחליף אותו ב: When you gonna love you as much as I do (שזה כנראה בחירה עוד יותר מובנת מאליה, כשהיא נעשית על ידי מישהו שמגדיר את השיר הזה כאחד המשמעותיים ביותר בחייו) -מה הייתם רוצים שיהיה יותר קל? It's easy, it's so easy, I love you, you pay my rent - Pet Shop Boys -מה נראה לכם שבחיים לא תצליחו לעשות? Men of good fortune, often cause empires to fall/ While men of poor beginnings, often can't do anything at all - Lou Reed -איך הייתם מתארים את העטיפה החיצונית שלכם? נוש לקחה את השורה הכי טובה
לא רק מתאים כל כך לשאלה הזו, אלא גם אחד האון ליינרים המבריקים ביותר. מה אם אלך על שורה אחרת מתוך אותו השיר? You told me again you prefer handsome men, but for me you would make an exception. או שאלך על משהו מקורי: I'm a street walking cheetah with a heart full of napalm /I'm a runaway son of the nuclear A-bomb - The Stooges -מתי אתם לא מצליחים להגיב? I hate the big decisions/ that cause endless revisions in my mind - Velvet Underground... -מי מקשיב לכם? Nobody's really my friend, My Friend/Nobody wants to hold me back as I fall through the holes in life/I stumble blindfolded - המכשפות או No one is listening, my friend - Hole -מעדיפים לעשות דברים או לחכות שיגיעו לבד? I'm a lasy sod, I'm so lasy - Sex Pistols -מה הייתם רוצים להחזיר אליכם? רעות לקחה את השורה הכי טובה אז אלך על: Give me back my alcohol - Nirvana או יש לי עוד אחד Where is my mind - The Pixies ובדיוק לפני ששלחתי את זה, הבנתי שהייתי לגמרי לא בכיוון: And you run, and you run to catch up with the sun, but it's sinking/ Racing around to come up behind you again/ The sun is the same in a relative way, but you're older/ Shorter of breath and one day closer to death - Pink Floyd -מה אתם מחכים שיקרה? I've been waiting for a guide to come to take me by the hand - Joy Division -מאמינים בגורל? This is not my destiny, oh yeah/ A 20th century casualty - L-7 -כמה השאלון הזה היה אידיוטי בסולם של SLG-ADP? dumb, maybe just happy - Nirvana.... קראתי את התשובות, ובחלק מהמקרים זה בהחלט לא היה רחוק ממה שהייתי צריך לכתוב לו הייתי עונה על זה ברצינות...

למעלה