But that won't bring her back

But that won't bring her back

אוי. שימו לב איזה פינת יום שישי חוזרת
, אבל אל תשמחו יותר מדי. כי באופן חד פעמי אני מביאה אליכם את Bouncing Off Clouds, ואח"כ נחזור להיות שמחים
-איזו אהבה איבדתם? -מצאתם אהבות חדשות מאז, אילו? (לאו דוקא כלפי אנשים). -מה הייתם רוצים שיהיה יותר קל? -מה נראה לכם שבחיים לא תצליחו לעשות? -איך הייתם מתארים את העטיפה החיצונית שלכם? -מתי אתם לא מצליחים להגיב? -מי מקשיב לכם? -מעדיפים לעשות דברים או לחכות שיגיעו לבד? -מה הייתם רוצים להחזיר אליכם? -מה אתם מחכים שיקרה? -מאמינים בגורל? -כמה השאלון הזה היה אידיוטי בסולם של SLG-ADP? שבת שלום
עוצב באמצעות תפוז-פד

../images/Emo13.gif

-איזו אהבה איבדתם? לא מדברים על זה יותר מדיי
-מצאתם אהבות חדשות מאז, אילו? (לאו דוקא כלפי אנשים). התיאטרון... -מה הייתם רוצים שיהיה יותר קל?ההחלטות של אלוהים... -מה נראה לכם שבחיים לא תצליחו לעשות?לשכוח אדם כלשהו -איך הייתם מתארים את העטיפה החיצונית שלכם?קשה ומקושקשת מבחוץ... ריקה ורכה מבפנים -מתי אתם לא מצליחים להגיב?כשאני שומעת שיר מרגש בפעם הראשונה[והשנייה, והשלישית...] -מי מקשיב לכם? הדפים והבמה -מעדיפים לעשות דברים או לחכות שיגיעו לבד? עשייה -מה הייתם רוצים להחזיר אליכם?אנשים יקרים לי -מה אתם מחכים שיקרה? גיוס -מאמינים בגורל? זה ניתן לשינוי... -כמה השאלון הזה היה אידיוטי בסולם של SLG-ADP? דווקא היה בסדר
לא?

Arel Frank

New member
:)

-איזו אהבה איבדתם? לא יודע אם איבדתי כמו שויתרתי. ושמח שויתרתי כי קיבלתי יותר טוב. -מצאתם אהבות חדשות מאז, אילו? דוקא כן כלפי אנשים, ובהחלט אהבה חדשה. -מה הייתם רוצים שיהיה יותר קל? הייתי רוצה שיהיה לי יותר קל לקבל את המורכבות שבמערכות יחסים. תמיד נורא קשה לי להתמודד. -מה נראה לכם שבחיים לא תצליחו לעשות? אמממממ.. אני לא בטוח שאני חושב ככה בכלל. -איך הייתם מתארים את העטיפה החיצונית שלכם? אני מנסה עכשיו לחשוב על איזה פרי כלשהו שהוא קצת מחוספס בחוץ ונורא רך בפנים ולא זוכר איזה פרי זה ..:) -מתי אתם לא מצליחים להגיב? אני מניח שכשזורקים לי תאמת בפנים. -מי מקשיב לכם? קבוצה מדהימה של אנשים שאני מכנה "עוגנים". בלעדיהם הייתי אבוד. -מעדיפים לעשות דברים או לחכות שיגיעו לבד? לעשות. העולם הזה לא מחכה לאף אחד. -מה הייתם רוצים להחזיר אליכם? את ההתרגשות הזאת מבני אדם שהיתה לי פעם, יש לי תתחושה שהרגשות שלי התקהו קצת. -מה אתם מחכים שיקרה? לא מעט דברים, הכי חשוב לי כרגע זה לפרוץ מבחינת הקריירה. -מאמינים בגורל? גם בגורל, לא רק בגורל. -כמה השאלון הזה היה אידיוטי בסולם של SLG-ADP? דוקא ממש נהנתי :)

בא לי גם ../images/Emo3.gif

איזו אהבה איבדתם? את ד', את י' אבל בקטנה. -מצאתם אהבות חדשות מאז, אילו? (לאו דוקא כלפי אנשים). לא, זה היה ממש לא מזמן
ר -מה הייתם רוצים שיהיה יותר קל? החיים, המשקל... -מה נראה לכם שבחיים לא תצליחו לעשות? לבלות יום שלם עם טורי
-איך הייתם מתארים את העטיפה החיצונית שלכם? סבירה וחיננית -מתי אתם לא מצליחים להגיב? כשמפתיעים אותי מאד / כשמביכים אותי -מי מקשיב לכם? במיוחד דידי, אבל גם שאר החברים ברשת התמיכה שלי -מעדיפים לעשות דברים או לחכות שיגיעו לבד? לחכות -מה הייתם רוצים להחזיר אליכם? את ההורים שלי. לפחות את אמא. -מה אתם מחכים שיקרה? שטורי תבוא שוב לארץ ותופיע בהיכל התרבות או משו כזה והפעם אני כן אהיה בהופעה... -מאמינים בגורל? כן, מאד -כמה השאלון הזה היה אידיוטי בסולם של SLG-ADP? בכלל לא אידיוטי. חביב ועצבצב כזה...

רעוּת

New member
........

עד היום חשבתי שזה שיר שמח
הרסת לי ת'תמימות. איך הוצאת את השיר הזה מהקשרו. ואני עוד אמרתי שADP לא חותך
-איזו אהבה איבדתם? את הראשונה, אני חושבת
-מצאתם אהבות חדשות מאז, אילו? (לאו דוקא כלפי אנשים). טורי, כפרהעליה
מי צריך אנשים אחרים כשיש את טורי
-מה הייתם רוצים שיהיה יותר קל? הימים שבאמצע -מה נראה לכם שבחיים לא תצליחו לעשות? לצאת מזה -איך הייתם מתארים את העטיפה החיצונית שלכם? אני אכנס שנייה לראש של יוני: "רעות לזבית עם ציצים גדולים!!"
-מתי אתם לא מצליחים להגיב? כשאומרים לי דברים שמשאירים אותי בלי מילים?
נו, לא יודעת
-מי מקשיב לכם? בדר"כ אני זאת שמקשיבה. וזה טוב ככה. וכן, גם להקשיב לקולות שבראש זה נחשב
-מעדיפים לעשות דברים או לחכות שיגיעו לבד? אני עצלנית. שיגיעו לבד. אבל לפעמים אין ברירה. -מה הייתם רוצים להחזיר אליכם? הוו זה מתבקש פה- give me life give me pain give me myself again.... את עצמי, את מי שהייתי יכולה להיות......את מה שכבר לא. -מה אתם מחכים שיקרה? כבר אין לי למה לחכות יותר
טורי הלכה, ועמה האור. זהו, אין טעם לחיי. נועה תזמיני ניידת
-מאמינים בגורל? לא. אבל מרינה מכוכב נולד לקחה את כל השמלות של סבתא עם הנקודות והפסים שתרמנו לצדקה
-כמה השאלון הזה היה אידיוטי בסולם של SLG-ADP? ועד כמה התשובות שלי אידיוטיות?! סתם גל, כפרהעלייך

rfranko

New member
i almost ran over an angel

-איזו אהבה איבדתם? אחת גדולה מאד אבל ממש מזמן -מצאתם אהבות חדשות מאז, אילו? (לאו דוקא כלפי אנשים). כל יום מחדש משהו או מישהו חדש -מה הייתם רוצים שיהיה יותר קל? בתור פולניה כלום לא קל לי -מה נראה לכם שבחיים לא תצליחו לעשות? לנגן על פסנתר (ידים דפוקות) -איך הייתם מתארים את העטיפה החיצונית שלכם? זיקוקי דינור שקטים -מתי אתם לא מצליחים להגיב? ברגעי עצבנות גדולים באמת -מי מקשיב לכם? אנשים חכמים....
-מעדיפים לעשות דברים או לחכות שיגיעו לבד? ודאי שלעשות אינני רפונזל -מה הייתם רוצים להחזיר אליכם? מ....נאיביות -מה אתם מחכים שיקרה? החיים -מאמינים בגורל? מאמינה בו ודואגת ליצור לי אותו -כמה השאלון הזה היה אידיוטי בסולם של SLG-ADP? מ... 17.5

InBaR 85

New member
וואי זה כל פעם קורה לי../images/Emo6.gif

אני כל פעם באה לענות על השאלון,ואני מדלגת על השאלה הראשונה,השניה וכו' ואז אני קולטת שאני פשוט לא מצליחה לענות עליו
אני באמת לא יודעת למה
ולא בקטע של משהו רע,להפך..! שאלות מעולות

mormicha

New member
גם אני גם אני

-איזו אהבה איבדתם? ענקית, לא מזמן -מצאתם אהבות חדשות מאז, אילו? (לאו דוקא כלפי אנשים).לא...... -מה הייתם רוצים שיהיה יותר קל?הדברים הקשים -מה נראה לכם שבחיים לא תצליחו לעשות?לכתוב ספר -איך הייתם מתארים את העטיפה החיצונית שלכם?מקושקשת מדי -מתי אתם לא מצליחים להגיב?עכשיו -מי מקשיב לכם?האני השני של הפיצול אישיות -מעדיפים לעשות דברים או לחכות שיגיעו לבד?לא זה ולא זה -מה הייתם רוצים להחזיר אליכם?זכרונות ישנים שהולכים לאיבוד -מה אתם מחכים שיקרה?שהאוזון יתאחה מחדש -מאמינים בגורל?תלוי באיזה יום -כמה השאלון הזה היה אידיוטי בסולם של SLG-ADP?לא יותר ממני

אני אנסה....../images/Emo13.gif

איזו אהבה איבדתם?ילדותיות - נעשיתי רצינית עם השנים -מצאתם אהבות חדשות מאז, אילו? (לאו דוקא כלפי אנשים).לא יודעת. -מה הייתם רוצים שיהיה יותר קל?הלימודים בטכניון... -מה נראה לכם שבחיים לא תצליחו לעשות?ללמוד לשחות (לא שאני מנסה לאחרונה...) -איך הייתם מתארים את העטיפה החיצונית שלכם?חיננית ומטעה -מתי אתם לא מצליחים להגיב?כשאומרים לי משהו ממש מטופש ואני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל להגיב -מי מקשיב לכם?בעיקר חבר שלי ששומע ממני על ההופעה של טורי והפורום כבר שבוע שלם. -מעדיפים לעשות דברים או לחכות שיגיעו לבד?לעשות דברים -מה הייתם רוצים להחזיר אליכם?את החתול שלי ניאו שברח מהבית ולא חזר
-מה אתם מחכים שיקרה?שטורי תחזור לארץ שוב
-מאמינים בגורל?כן. -כמה השאלון הזה היה אידיוטי בסולם של SLG-ADP? פעם ראשונה שאני עונה על שאלון שכזה - אין לי מדד. שבת שלום, ליבי

רעוּת

New member
את לא יודעת לשחות ../images/Emo12.gif

אם הייתי יודעת את זה שבוע שעבר הייתי דוחפת אותך לאגם
לראות אותך טובעת זה בטח אפילו יותר מצחיק מלראות אותך בוכה

noosh

New member
תגיחדי, את פסיכית?

כשאמרתי שאני הידרופובית, לא הבנת מזה שאני לא יודעת לשחות?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אמג, רעות. אם לא היית סטרייטית הייתי אומר שאת כלכך מעולה

רעוּת

New member
תמות. זאת לא אשמתי שנולדתי סטרייטית ../images/Emo7.gif

זה בגלל בנים שווים כמוך

אפילו לא שחיית כלב....../images/Emo107.gif

כשהייתי ביסודי לקחו אותנו ללמוד שחייה בגיגית העירונית ומתוך ה-6 או 8 פגישות שהיו הפסדתי 2. ומאז אפילו לא ניסיתי ללמוד לשחות נראה לי. אני כל פעם אומרת לעצמי שאני צריכה ללמוד וזה לא קורה. יום טוב לכולם, ליבי

למעלה