Reutk
Active member
לללללללללאאאאאאאאארצוי להרפות מהעבר ולהתקדם לעתיד
לללללללללאאאאאאאאארצוי להרפות מהעבר ולהתקדם לעתיד
הם באמת חמודים.: המוכר והמוכרת הצעירים מ "החנות"
מחזמר של הנוקמים עם אורחת מיוחדת טיילור סוויפט.
מה המנה הראשונה שלך? צ'יפס? אם כבר ענית אל תעני שוב כי אני כבר הגיע לזה מתישהו.מה המנה השנייה הכי אהובה עליכן?
פיצה
אני ראיתי רק את הפרק הראשון בינתיים.אנשים נורמלים
יש! משהו שאני ידעתי ואת לאבירצפת - חם/קר/קפוא ולמה?מה?
![]()
בתקופה של שומר חומות ראיתי את זה בממד בלופ השבועי של ערוץ 24. איפה את רואה את זה? באותו השבוע הייתה גם כתבה עם נועה תשבי ושהזכירו לה את הסדרה אז היא אמרה שהם כבר אז לא לקחו את הטקסטים ברצינות, הם היו קוראים את התסריטים ונשפכים מצחוק אבל אנשים מבחוץ לא הבינו את זה ולקחו את זה בשיא הרצינות.רמת אביב גימל,
חחח, אני לא יכולה להגיד שזה לא עבר גם לי בראש לפעמים.מכבה את האור ומעמידה פני ישנה כדי שלא יפריעו לי
איזה סוג הם? ציינת את זה כבר פעם?חיית החודש: הכלבים שלי כמובן
כאילו בכלל לא, או שלא היה משהו מיוחד שאהבת?שיר החודש: לא שמעתי
מה יעזור לך? קראת כבר את כולם![]()
יש לי רועה גרמני ורודזיאן רידג'בקית מעורבת.איזה סוג הם? ציינת את זה כבר פעם?
אני לא שומעת כ"כ מוזיקה בשביל הכיף, אם אני צריכה משהו ברקע אני מעדיפה איזה קשקשן מיוטיוב או פודקאסט. בד"כ אם אני אשמע מוזיקה זה שאני עם אנשים במכונית ואין שם אף פעם דברים שאני ממש אוהבת.כאילו בכלל לא, או שלא היה משהו מיוחד שאהבת?
אני יודע. אני בונה אומץ לעשות את זה.וגם ניק - אולי הגיע הזמן לשחרר את השרשורים של החודשים הקודמים?![]()
זה לא בדיוק שיש סרטים קודמים. יש את סרט האנימציה הקלאסי משנות ה60 ויש את הרימייק הלייב אקשן משנות ה90. אני לא זוכר באמת אף אחד מהם.בשעה טובה ראיתי אותו [הסרט קרואלה] אתמול, בתור אחת שלא צפתה באף אחד מהסרטים הקודמים לא היה לי למה להשוות אז די נהנתי. אמה סטון די משובחת![]()
כדאי לך לראות את Inside של בו בורנהאם בנטפליקסמרגיש רלוונטי יותר מתמיד.
בשלב הזה זה היה מוזר אם לא הייתיאתה כזה ניק![]()
יופי ניק, נעלת בפנים את השליח פיצה![]()
או אולי ההפך. אולי אני אנעץ מחדש גם את ינואר, פברואר ומרץלמה אפריל-מאי-יוני עדיין נעוצים?
רצוי להרפות מהעבר ולהתקדם לעתיד.
זוכרים שפעם הייתה לנו חברת פורום בשם רעות. לפני שחסמנו אותה על רשעות.אל תחסמו אותי אבל, גם הם כל הזמן חוזרים על עצמם ואני לא מבינה איך לאנשים לא נמאס מהם.
מאיפה הגיעו השאלות החדשות? מרגישה שפספסתי משהו בשרשור.שירי מימון בכוכב נולד או בכוכב הבא? בכוכב נולד, למרות שאז העדפתי את נינט, כשעוד היתה לא פוצית
מיהו הפאווריינג'רס האהוב עליך ולמה זאת קרון? הורודה כי היא היחידה שאני זוכרת כנקבה, ונראה לי גם שתמיד חשבתי שזאת הילארי סוונק (או שאולי זאת באמת היא)
מה חשבתם על קרב אינדגו 2000?לא יודעת מה זה, אבל אני מקבלת את דעתך
מי מתהפך בקברו ולמה זה שייקספיר? כי נמאס לו ששואלים אותו אם להיות או לא להיות
אם הייתם יכולים לבחור כל בן אדם בעולם להיות הבסטי שלכם, במי הייתם בוחרים? דיוויד טננט (אבל אולי הוא יהיה קטנוני), ג'יי' פרלטה כי הוא חבר טוב, לסלי נופ כי היא החברה הכי מתחשבת וקונה מתנות טובות, קפטן הולט כי הוא הולט
תאר מקרה שביצעת פעולה שידעת שתפגע במישהו אחר. מה עשית לפני שביצעת את הפעולה? למה ביצעת? איך ההוא הרגיש? מה אתה הרגשת? פתחתי חזית עם עחו"ס לגבי הסדרה לוקי. היא הרגישה שהיא כבר לא אוהבת אותי. אני הרגשתי שהיא טועה
איזה דמות מבייבי שארק היא מודל להערצה? מה זה בייבי שארק?
מבין שלושת שירי הגאווה שיצאו, איזה הכי אהבתם? יצאו שירי גאווה?
איזה בורקס אתם הכי אוהבים? בורקס תרד
האם זה לגיטימי לאכול שניצל ב-10בבוקר? לא
#טים_פרמנועה או #טים_פלמנועה? טים פלמהדה
תאר מקרה שאמרת למישהו את האמת בפנים? אני אומרת לחתולים שלי שהם סתומים
האם נראה לכם? לא יודעת, לפעמים נראה לי שכן
מי לעזאזל מחבר את השאלונים האלה?! אתה
ברור כי אז 3 דקות לא לקחו שעתיים.זה מזכיר לי שאחרי שקובי בראיינט נהרג אז כדי להנציח את זכרו עשו שינוי בפורמט של משחק האולסטאר (זה סוג של משחק צדקה שלניצחון בו אין שום משמעות מלבד כבוד למנצחים ותרומות). את הרבע האחרון באותה השנה שיחקו ללא שעון ,והקבוצה הראשונה שהגיע ל24 נק' באותו הרבע (מספר החולצה של קובי) ניצחה. הרבה אנשים באמת אהבו את השינוי הזה.
אבל את בכלל לא ראיתם אותם מאיפה לך?אל תחסמו אותי אבל, גם הם כל הזמן חוזרים על עצמם ואני לא מבינה איך לאנשים לא נמאס מהם.
זוכרים שפעם הייתה לנו חברת פורום בשם רעות. לפני שחסמנו אותה על רשעות.
אני גם תוהה כשאני מכינה עוגה למה אני בכלל שמה אותה בתנור.נכון! אין כרגע תותים אבל בדיוק הכנתי עכשיו בראוניז שוקולד מריר ודובדבנים, שזה גם אחלה שילוב, ולרגע תהיתי לעצמי למה בעצם אני טורחת בכלל להכין את הבראוניז, גם רק השוקולד המומס עם הדובדבנים היה מספיק טעים.
פפףף זאת יצירת מופת שכולם ירצו לראות. שכחתי לציין שלין מנואל מירנדה יכתוב את השירים.יפה! זה נשמע לי כמו משהו שיהיה ממש נורא לצפייה לכל עולם חוץ ממך.
ואהבת?אני ראיתי רק את הפרק הראשון בינתיים.
סהר המציא שאלות בין לבין התשובות שלו.מאיפה הגיעו השאלות החדשות? מרגישה שפספסתי משהו בשרשור.
לפני שנים רבות השאלון הראשון שלי היה שאלון שעשיתי לעצמי יחד עם תשובות - ואז כולם החליטו על דעת עצמם לענות גם.סהר המציא שאלות בין לבין התשובות שלו.
גם אני הבנתי את זה ככה.אה זה הכוונה? חשבתי המאכל השני האהוב עלי![]()
בדיוק!בפורום טלוויזיה כל חודש הוא חודש הגאווה![]()
זה משעשע אבל זה בעיקר הזכיר לי את החנויות לגו עם התצוגות המטורפות שלהן.
האמת שלאחרונה הוא ממש בלתי נסבללמדנו לחיות עם הדברים המוזרים של האתר הזה, השאר קטן עלינו.
אני באמת לא מצליחה להבין מתי אתה צוחק ומתי אתה סתם ניק.אוקי, זה ממש לא נראה כמו כריס אוונס. אני לא בטוח שזאת תמונה אמיתית שלו.
לא, את לא.אני אמורה לדעת מה זה?
איך אני אמורה להיות גאה בך כשאת אומרת על הסרט האהוב עליי "ככה ככה"סרט החודש: אז ראיתי רק סרט אחד החודש (כלומר ממש מהתחלה ועד הסוף ולא סתם בזפזופ) וזה היה סרט ככה ככה אבל דילן תהיה גאה בי זה היה blended של דרו ברימור ואדם סנדלר
בעע, גם אם נגיד והייתי גאה בך איכשהו על השאלה הקודמת, הגאווה שלי מתה עם התשובה הזאתחיית החודש: גוקים.... כי הקיץ הגיע ואיתו הגוקים
הצלת את הכבוד שלך במקצת.האם את\ה מצפה כמוני ל "יום השוקולד הבינלאומי" ביולי? כל עוד יהיה שוקולד לבן אז כן
לא חזקה בנדל"ן אבל איכשהו יש לי תחושה שזה בקושי יספיק לך לדאון פיימנט.זכיתן ב50 מיליון ש"ח, מה הדבר ההזוי הראשון שתרכשו? את מוזיאון הלובר
סהר המציא שאלות בין לבין התשובות שלו.
מה יש לשנוא שיעורי ספורט? שיעור שבו לא צריך לכתוב על להקשיב לחפירות של המורה או לעשות סיכומים. אז בסדר רצים כמו טמבלים במעגל סביב האולם ספורט פעמיים בשביל מתיחות (שזה בתאכלס כזה בולשיט, לאיזה ילד בן 9 נתפסים השרירים אם הוא משחק כדורגל בלי להימתח לפני?לא היה דבר שנוא עלי בבית ספר כמו שיעורי ספורט
אם כבר שוקולד ממבחר ארצות שונות, בואו תיישבו לי סכסוך עתיק יומין - איזו ארץ מייצרת את השוקולד הכי טעים?כל יום את אוכלת שוקלדים ממבחר ארצות שונות מרחבי העולם?
מה אתה משחק אותה אנין טעם, בטח אכלת לחם בלי כלום עם כוס מים(שיט אני נעשה רעב עכשיו)(ואני בכלל לא יודע מה יוצרים לי לארוחת ערב)
יש מצב שאני אצטער על מה שאני אומר עכשיו אבל בתאכלס אני חשובת שאני מעיפה את השאלות המוזרות שלך כי למרות שלמי יש כוח לחשוב בשאלון החודשי, לפחות זה משהו שניתן לענות עליו. את מרבית השאלות של ליון בכלל לא הבנתי(השאלות הנוראיות בשאלונים שלי היו יותר נוראיים כי הן היו מורכבות נורא)
יו אני דווקא מנצלת את הקורונה לטובתי עדין וכל פעם שמישהו מושיט לי יד ללחיצה (אחד הדברים הכי שנואים עליי אבר כי ידיים של אנשים זה בעע) אני מושיטה מרפק ולא מרגישה רע עם עצמי.חוץ מזה, מישהו השבוע לחץ לי את היד. ונזכרתי איזה כיף זה היה כשהיה אסור לאנשים ללחוץ לי את היד.
לא יודעת האמת, קראתי את זה בבוקר כשהייתי בערך על 60% עירנות ואולי קראתי שם איזה מילה לא כמו שצריך וזה שיבש לי את כל ההיגיון של המשפטואני לא יודע למה לא הצלח לענות על מזנון החלומות - כולם ענו על זה.
תדע לך שאתה הבן אדם הכי סכסן בהיסטוריה של העולם (ואני רוצה שתזכור שאני צופה עכשיו בשידורים חוזרים של רמת אביב גימל).וואו, לוקי מקום אחרון...
רק שתדעי שיצרת לעצמך אויבים חזקים
כנ"ל. וגם האמת היא שאף פעם לא ראיתי אותו מכין משהו שהיה נראה לי מעורר תיאבון.אוי. אני לא ממש סובל את אייל שני עם ההתפלספויות מזון שלו
נכתב ע"י LeAnnDylan:
כי את יודעת מה טוב בשבילך. אני האמת כיוונתי את זה לאיזה מישהו כתום. סתם עשיתי הכללה כי אין לדעת מתי הוא יחליט להתעורר בבוקר איזה דמי לאבטו או משהו.
התייחסתי אליך. הרפרנס לדמי היה כי היא החליטה שמעכשיו היא מעוניינת שיתייחסו אליה בלשון רבים. ורציתי לכתוב את המשפט הזה בצורה הנכונה אבל חשבתי שזה יבלבל אותך עוד יותר.עכשיו אני לא מבין למי את מתייחסת.
עכשיו אני או שותפה לעבירה או כשיעצרו אותה אשתמש בסרטון הזה לקבל עסקה.
מבטיחה ללכת לראות את זה בקולנוע כדי לפצות על הכרטיס האבוד של מיליבוואת פוגעת בהכנסות של נטשה ובגלל אנשים כמוך יגידו שסרטים עם גיבורה אישה לא מצליחים
![]()
אני אוהבת שאת מתבגרת בשנתיים מידי סיכום.שם: מילי
מילי אני רוצה גט.חיית החודש: חזירי בר. עושים להם רצח אופי בארץ. זה שהם לא אמורים להסתובב חופשי ברחובות זה דבר אחד, אבל להפוך אותם ליצורים אלימים זה פשוט חטא למציאות. אז כשאתם קוראים בעיתון על חזיר שתקף ילד/ה, תיקחו בחשבון ש- או שהילד/ה הציקו לו; או - יותר סביר, החזיר ברח מהם והם רצו אחריו ואיכשהו נפגעו (סיפורים אמיתיים). יש מקומות בעולם שמסתובבים בהם דובים חופשיים ואליגטורים ועדיין אין את אותה היסטריה מטורפת כמו שאנחנו יודעים לייצר. בקיצור, מהיכרות מאוד אישית (פגשתי עשרות מהם בטיולים עם כלבתי ז"ל ולבד), הם לא תוקפנים ואפילו חמודים.
אנשים מוכנים לעשות את זה מידי שנה כי הם מקבלים הטבת חתימה על חוזה לשנה של חודש/חודשיים מתנה ואז הרנט מתקזז משמעותית אם פורסים את החודשים האלה על פני כל השנה. (לפחות זה מה שעושים פה. לא יודעת למה אנשים עושים את זה בארץ)ציטוט החודש: "לעבור דירה זה סיוט, ואיך יש אנשים שמוכנים לעשות את זה מידי שנה?" - מילי08, יוני 2020
זה הדבר הכי עצוב שקראתי בשרשור הזה והיה פה הרבה עצב.זומנת ל"אי הפנטזיות"(לא הסרט, הסדרה), מה הפנטזיה שלך? להיות מוקפת בבע"ח, בלי בני אדם, אבל להתקיים בתוך הציוויליזציה האנושית
בתאכלס מאוד הגיוני לשים אותו שםאיפה מצאתן לאחרונה דבר שהלך לאיבוד? השלט של הטלוויזיה היה בשקית של החגורות
![]()
אם רוטב העגבניות הגיע מצנצנת מוכנה אז זו לא יצירה. אם טרחת להוסיף לו תבלינים בעצמך אז אני גאה בך!מה הדבר האחרון שיצרת? ספגטי ברוטב עגבניות בסיסי. מה.... זה סוג של יצירה
הופעה פרטית לא בהכרח אומר שזה רק שתיהן בחדר (למרות שגם בזה אני לא רואה משהו רע) הרבה אמנים עושים הופעות פרטיות לחברות הייטק וצוותים רפואיים וכאלה, אז אפשר גם הופעה פרטית בהשתתפות של חברים ובני משפחה (תלוי את מי עדי סובלת).אבל למה זה כיף? כאילו... נראה לי שחלק מהעניין בהופעה זה שאפשר להתפרע ביחד עם כולם. בהופעה פרטית רמת השיגעון לא תגיע לאותו מקום. אבל תוכלי לנשום את האוויר שלה אז אולי זה שווה
אכן לינוביץ'. והיא איומה ונהדרת כאחד.הדבר היחידה שאני מכירה משם זה את עידית ... לרגע רפרף לי השם משפחה של הדמות ואז ברח לי. אה, לינוביץ'! (נכון...?)
ספר של דרו ברימור.שמעתי על זה אבל לא מצליחה להיזכר על מה הוא
זו מיטה מושלמת עם המזרון הכי נוח ששכבתי עליו. היא מתחברת לאפליקציה שעוקבת אחר השינה שלך ומכוונת את המיטה אוטומטית בזמן השינה כדי להתאים את הנוחות שלה אליך (נגיד אם שכבת על הגב ומתוך שינה הסתובבת על הצד, המזרון מתאים את עצמו לתנוחה שלך- נותן תמיכה באיזור המותן ורך יותר באיזור הכתף/חזה). את גם יכולה לכוון את מידת הרכות/קשיחות שאת רוצה במזרון בצורה אוטומטית, ואם את לא יודעת מה את מעדיפה זה יתכוון לבד בזמן שאת ישנה. ויש לה גם אופציה של לחמם בעדינות את האיזר של כפות הרגליים כדי לעזור לך להירדם מהר יותר.מה זה? [מיטה של סליפ נאמבר]
אוף, איזה עצביםאיזו מזליסטית. אני איבדתי כרטיס שי של יותר מ 200 שקל![]()
גם אני ובדיוק מאותה סיבה.בשנות העשרה המאוחרות שלי אהדתי את הנבחרת הדנית אם אני זוכרת נכון, כי כולם היו ממש ממש חתיכים
וואו, מרשים ביותר. כל הכבוד לך!הלוואי שתפוז היו נותנים לי.
אני עושה צילום מסך בתחילת החודש (בדיוק בחצות) ואז סופר:
בשביל לספור כמה הודעות נכתבו בחודש יוני בשרשורים שהתחילו לפני יוני אני צריך להשוות למה שהיה חודש לפני:
*אני יודע שבטח לאף אחד לא אכפת לדעת את הנתונים האלו. וזה אפילו לא כל כך שלי אכפת, כמו שזה מספק צורך מסוים לסדר.
אני וסהר היינו אמורים להתחיל לצפות בזה מההתחלה אבל איכשהו נשאבנו לראות דברים אחרים וזו הפכה לסתם עוד סדרה שמתישהו נגיע אליה. אבל כל פעם שאת שמה אותה כסדרת החודש שלך זה מזכיר לי שאנחנו צריכים לצפות בה. אז אולי בקרוב זה יקרה כי הסדרה התורנית שהחלטנו לראות במקום היא פחות מעשרה פרקים!סדרת החודש: שולחן לחמישה
אני אוהבת את רוח היצירתיות שלכםהדמות השנואה של החודש: נד משולחן לחמישה
.
Player of the month: כריס פול.
ג'וין דה קלאבאיזה class ו race היית בחור לדמות החדשה שלך? אני לא יודעת מה זה אומר.
זכיתן ב50 מיליון ש"ח, מה הדבר ההזוי הראשון שתרכשו? את כל הכרטיסים למשחקי הבית של הפניקס סאנס בגמר ה-NBA. רק כדי להתנקם באוהדים המעצבנים שלהם.
מה הדבר האחרון שיצרת? עוגת גבינה.
קליט בסך הכל.שם: סהר מון הדה איז קאמינג רקון קנדל קלאון פייס אוראלי ריצ'ראונד דילן אני לא יודע מה אני רוצה.
תפסיק לזלזל ברמת הכתיבה של רא"ג יא חתיכת דרעקסדרת החודש: חומריו האפלים שאין לי שמץ של מושג מה אנשים התלהבו ממנו כי רמת הכתיבה בו זה כמו הרמה של רמת אביב גימל
תפסיק לגנוב לי דברים יא חצוף, אין לכם את זה בכלל בארץמאכל החודש:
ענבים בטעם צמר גפן מתוק
התשובה היחידה שמתקבלת על הדעת!חיית החודש:
רקון
שנינו יודעים מה את רוצה אבל זה לא ראוי לפורום, אז בוא רק נגיד שהוא דו מימדישיר החודש: דילן אני לא יודע מה אני רוצה
אין אפילו קרדיט לבסטי המהממת שמכינה לך גיפים שמתארים אותך... אחח הזלזולציטוט החודש:
![]()
תשובה לא נכונה. התשובה הראויה היחידה זה התינוק של נועה מת והכל בגלל נינט!שירי מימון בכוכב נולד או בכוכב הבא? הו דון קיחוטה נסיך החלומוווווווווות
הפעם היחידה בחיים האלה שאני אסכים איתך על משהומיהו הפאווריינג'רס האהוב עליך ולמה זאת קרון? כי אסטרונומה. דה.
רג'ינהאיזה שף סלבריטאי הייתם שוכרים להכין ארוחה לכל המשפחה והחברים (עם תקציב בלתי מוגבל) האמא החורגת של שלגיה.
בדיוק! כל זה היה יכול להימנע אם החמור הזה רק היה קונה לה חזיה! עכשיו בילי שנאר בטח גרוש בלי ילדיםמי מתהפך בקברו ולמה זה שייקספיר? הו, שאלה טובה, כל זה התחיל בגלל שאבא של בוורלי לא קנה לה חזיה ובגלל זה בילי שנאר התחתן עם מליסה אפילו שאין לה באמת בובז והיא סתם דחפה את השומנים שלה לחזיה כדי שיראה כאילו יש לה . וכולנו יודעים שזה way too tragic
תראו את החצוף הזהאם הייתם יכולים לבחור כל בן אדם בעולם להיות הבסטי שלכם, במי הייתם בוחרים? בג'יימס מרסדן
איפה מצאתן לאחרונה דבר שהלך לאיבוד? אני עדין מחפש את הברבי שדילן גנבה לי.
זכיתן ב50 מיליון ש"ח, מה הדבר ההזוי הראשון שתרכשו? קונה את תפוז ומעיף את ניק מניהול
שיואו יא פאתט, אפילו אלה לי לא הייתה בוחרת בשיר הלוזר הזהמבין שלושת שירי הגאווה שיצאו, איזה הכי אהבתם?
שימי פס
כל שעה ביממה זו שעה לגיטימית לאכול שניצל או עוגת גבינה.האם זה לגיטימי לאכול שניצל ב-10בבוקר? בוודאי כי אצל דילן זה 12 בלילה.
מסכימה שפרמנועה היא אכן הנועה העילאית מבין השתים, אבל בוא, פלמנועה היא אגדה בפני עצמה אז אני מבקשת לקרוא אותך לסדר לפני שאני אאלץ לתת לפלמנועה לטפל בך#טים_פרמנועה או #טים_פלמנועה? פרמנועה כמובן. את נועה דריין נועה דאון צריך להשמיד.
תאר מקרה שאמרת למישהו את האמת בפנים? אני כל הזמן אומר לדילן שהיא מכבה את כל מה שבער בי, לוקחת לי ת'ברבי
![]()
את האלה המעפנים ליוןמי לעזאזל מחבר את השאלונים האלה?!
כולם הבינו את זה ככה חוץ מניק והראש המוזר שלו.גם אני הבנתי את זה ככה.
מה אתה משחק אותה אנין טעם, בטח אכלת לחם בלי כלום עם כוס מים![]()
חחח ממש!תדע לך שאתה הבן אדם הכי סכסן בהיסטוריה של העולם (ואני רוצה שתזכור שאני צופה עכשיו בשידורים חוזרים של רמת אביב גימל).
אני גם חשבתי ככה (עדיין חושבת) אבל מודה שיום אחד הלכתי לאיזה מקום חדש שלו שהמליצו לי עליו ולא ידעתי שזה שלו עד שהייתי שם והוא מוכר המבורגר בחלה שזה פלצני ומגוחך (וגם התפריט - קציצה של 201 גרם בדיוקכנ"ל. וגם האמת היא שאף פעם לא ראיתי אותו מכין משהו שהיה נראה לי מעורר תיאבון. [איל שני]
כל הכבוד!מבטיחה ללכת לראות את זה בקולנוע כדי לפצות על הכרטיס האבוד של מילי![]()
כן אבל החברים ומשפחה שלי מעפנים בקטע הזה לא מכירים שירים שלה בכלל. אני אזמין את שירי בלוק וליאורההופעה פרטית לא בהכרח אומר שזה רק שתיהן בחדר (למרות שגם בזה אני לא רואה משהו רע) הרבה אמנים עושים הופעות פרטיות לחברות הייטק וצוותים רפואיים וכאלה, אז אפשר גם הופעה פרטית בהשתתפות של חברים ובני משפחה (תלוי את מי עדי סובלת).
לא מעניינים אותי סרטים על גיבורי על באופן כללי, אבל גיבורות על זה נחמד והבוסית שלי רוצה פופקורן עם חרדל אז זו פשרה לא רעה, איי גסכל הכבוד!באמת אבל?
את לא רואה את הסרטים האלה לא?
הכי אהוב עלי!יש לי רועה גרמני
אז בטח יש ממש מעט דברים שאת כן אוהבת, אם את בדרך כלל לא שומעת בשביל הכיף. אני גם יכולה להעביר איזה שבוע בלי שאני ביוזמתי אפעיל מוזיקה, אבל לא חודש.ואין שם אף פעם דברים שאני ממש אוהבת
משומה זה הזכיר לי את השיר החמוד שמיקי חיברה פעם (שהיינו צעירים ותמימים וחשבנו שהדבר הכי גרוע שתפוז יכולים לעשות זה להחליף את האייקוניים).זוכרים שפעם הייתה לנו חברת פורום בשם רעות. לפני שחסמנו אותה על רשעות.
הא? לא.ברור כי אז 3 דקות לא לקחו שעתיים
ראיתי סרט אחד. ואני גם לא צריכה לראות בכלל כדי לדעת שיש שם תמיד אנשים עם כוחות על, שחלקם טובים וחלקם רעים ושמתישהו יהיה קרב/מלחמה בניהם, ושיש גם את הצד השלישי שזה סתם אנשים רגילים.אבל את בכלל לא ראיתם אותם מאיפה לך?
מבינה אותך, אבל בעקרון אני בכלל לא טועמת בלילות של עוגות עם יש בהן ביצים (שזה רוב הזמן), כי מגעילה אותי המחשבה על ביצה חיה.אני גם תוהה כשאני מכינה עוגה למה אני בכלל שמה אותה בתנור
הא טוב, זה משהו אחר. אבל חשבתי שתרצי שטיילור תכתוב, או שהם יעשו שיתוף פעולה?שכחתי לציין שלין מנואל מירנדה יכתוב את השירים
זה היה בסדר פשוט כרגע המוח שלי רוצה רק ג'אנק פוד כמו רמת אביב ג' ואוקוורד ופרויקט מסלול ומשחקי השף. גם בהתחלה תכננו ואני ואפרת לראות ביחד ואז היא ראתה לבד והיא לא אהבה אז ירד לי החשק לצפות.ואהבת?
ואפשר גם להבריז חופשי.מה יש לשנוא שיעורי ספורט?
בזמן האחרון לא רק שהוא נותן לי הודעת שגיאה בגלל העלאת תמונות אלא גם על שימוש באייקוניים הישנים.האמת שלאחרונה הוא ממש בלתי נסבל
אני וסהר היינו אמורים להתחיל לצפות בזה מההתחלה אבל איכשהו נשאבנו לראות דברים אחרים וזו הפכה לסתם עוד סדרה שמתישהו נגיע אליה. אבל כל פעם שאת שמה אותה כסדרת החודש שלך זה מזכיר לי שאנחנו צריכים לצפות בה. אז אולי בקרוב זה יקרה כי הסדרה התורנית שהחלטנו לראות במקום היא פחות מעשרה פרקים!
אני אוהבת אותך על זה ששמת את הגיף הזה
בא לי גם. פעם שהייתי קטנה דוד שלי היה מביא לנו המון מהעבודה שלו, אני מתגעגעת לימים האלה.ליצ'י
זה מצחיק אותי לדמיין אותך רוכשת אותו.כריס המסוורת'?
החתול שמציץ ממש חמוד.ומצטערת על התמונות הענקיות, זה לא נותן לי לערוך.
אני מזדהה. אבל האחיינים שלי גרים הרבה יותר רחוק ממני מאשר שלך.בעצם בגלל שאני שונא לנסוע לבקר אותם במקומות. אחיינית שלי גרה ברחובות מעל שנה ואני כל הזמן אמרתי שאני אסע לבקר אותה, אבל לא עשיתי את זה
חחחכי אני חי עם מישהו שאוהב להניח דברים בכל מקום בלי לחשוב על התוצאות (זה אני, אבל אני מעדיף להתייחס לאספקטים מסויימים בי כישות נפרדת).
שקלתי את זה שוב, ואני כן אגיע לאייקון.תמיד חם באייקון.
גם התגובות שלך בפורום תמיד מעידות על פרץ של יצירתיות.היום. השרשור הזה הוא מבחינתי היצירה שלי. זה בעיקר ההודעה הראשית של השרשור, אבל היום גם עשיתי קצת עריכה לשאלון של ליון (אני חושב שראש האריה הוא הברקה נחמדה)
חחחבטח שלא נאה לשאול מישהו לגבי האפקט שיש למסה שלו.
אז ברד.אבל אם הייתי הולך על זה אז קר כמעט עד קפיאה.
העובדה שאתה קראת אותו שלוש פעמים גורמת לי לשקול בשנית את החלטה שלי לא לקרוא אותו.Carry On של Rainbow Rowell - אפילו בפעם השלישית שאני קורא הוא ממש טוב (עוזר שהזיכרון שלי לפעמים חרא)
ידעתי שתאהביאני אוהבת אותך על זה ששמת את הגיף הזה
וואי, מה זה כל הדברים הטעימים האלה שאת מכינה ולא משתפת. לא לעניין בכלל. אנחנו יושבים כאן מורעבים ואוכלים ראש של דג עם פסטה-לונהנכון! אין כרגע תותים אבל בדיוק הכנתי עכשיו בראוניז שוקולד מריר ודובדבנים, שזה גם אחלה שילוב, ולרגע תהיתי לעצמי למה בעצם אני טורחת בכלל להכין את הבראוניז, גם רק השוקולד המומס עם הדובדבנים היה מספיק טעים.
אני מודה שאני לא לגמרי זוכרת את מערכת היחסים שלהם, אבל נראה לי שתמיד העדפתי אותו בשבילהאני רוב הזמן יותר כעסתי עליו מאשר עליה. בקטע ששמתי גם לא כעסתי על ג'וליה אבל היה לי עצוב בשביל שניהם, ויש רגע שקול שלו נשבר שהוא קורא לה ג'ול וזה הרגע שריסק לי את הלב.
חחחיפה! זה נשמע לי כמו משהו שיהיה ממש נורא לצפייה לכל עולם חוץ ממך.
זוכרים שפעם הייתה לנו חברת פורום בשם רעות. לפני שחסמנו אותה על רשעות.
לרגע לא חשבתי אחרת.שכחתי לציין שלין מנואל מירנדה יכתוב את השירים.
ידוע שאתה מוביל דעהלפני שנים רבות השאלון הראשון שלי היה שאלון שעשיתי לעצמי יחד עם תשובות - ואז כולם החליטו על דעת עצמם לענות גם.
מהמם, אני אחפש בגוגלזה משעשע אבל זה בעיקר הזכיר לי את החנויות לגו עם התצוגות המטורפות שלהן.
יש אחת בדאונטאון דיסני וכל התצוגה שלה זה דמויות של דיסני (אובייסלי) מלגו וזה אחד הדברים הכי מרהיבים בכל העיר שלנו (ובאמת שיש לנו הרבה דברים מדהימים).
זה וגם הצורך לחבק ולנשק אנשים שלא בא לי לחבק ולנשק. אז הקורונה דווקא מועילה בדברים האלהיו אני דווקא מנצלת את הקורונה לטובתי עדין וכל פעם שמישהו מושיט לי יד ללחיצה (אחד הדברים הכי שנואים עליי אבר כי ידיים של אנשים זה בעע) אני מושיטה מרפק ולא מרגישה רע עם עצמי.
תדע לך שאתה הבן אדם הכי סכסן בהיסטוריה של העולם (ואני רוצה שתזכור שאני צופה עכשיו בשידורים חוזרים של רמת אביב גימל).
יא, חמודה. תודה בשם המין האנושימבטיחה ללכת לראות את זה בקולנוע כדי לפצות על הכרטיס האבוד של מילי![]()
אי אפשר להיתקע באותו גיל. בכל זאת עוברים עלי דבריםאני אוהבת שאת מתבגרת בשנתיים מידי סיכום.
תחלמי! לא סיפרתי לך שאני קתולית? אבוד לךמילי אני רוצה גט.
וואלה? אחלה דבר. בארץ אף אחד לא נותן הטבה על כלום. כי אנחנו לא פרייארים הריאנשים מוכנים לעשות את זה מידי שנה כי הם מקבלים הטבת חתימה על חוזה לשנה של חודש/חודשיים מתנה ואז הרנט מתקזז משמעותית אם פורסים את החודשים האלה על פני כל השנה. (לפחות זה מה שעושים פה. לא יודעת למה אנשים עושים את זה בארץ)
באמת?! זה נראה לי כל כך כיף. אף אחד לא יציק לי ויבקש ממני דברים, בחורף כשיהיה קר החיות יתכרבלו עלי ויחממו אותי, ואני עדיין אשאר בציוויליזציה אז תהיה לי טלוויזיה, מוזיקה ואינטרנט. אידיאלי!זה הדבר הכי עצוב שקראתי בשרשור הזה והיה פה הרבה עצב.
בדיוק! כי היו כל מיני דברים שכבר לא נכנסו בארגזים ואת השקית הייתי אמורה לפנות מהר כדי להכניס לארון (רק שאז נתקעתי בלי ארון והחגורות, השלט וכל מה שהיה בשקית נשאר שם)בתאכלס מאוד הגיוני לשים אותו שם[שלט בשקית של חגורות]
ברור שלא מצנצנת! טיגנתי שום (הבצל נגמר) פתחתי בכוחות עצמי רסק עגבניות של יכין, הוספתי מים, תבלינים, עגבניות שרי וזיתים ויצא סביר מינוס*! אבל בכוחות עצמיאם רוטב העגבניות הגיע מצנצנת מוכנה אז זו לא יצירה. אם טרחת להוסיף לו תבלינים בעצמך אז אני גאה בך!
אוי, אני זוכרת. יצא לי לראות כמה פרקים רק מהסקרנות של לראות את גלית דוטמן מדברת ולא רק מדגמנת. היה עלובכזה גילטי פלז'ר. למרות שעכשיו הגעתי כבר לפרקים שנועה תשבי עזבה לטובת ניסיון קריירת שירה בארה"ב והביאו במקומה את גלית גוטמן אז זה הפך לסתם גילטי בלי פלז'ר![]()
וואי זה מושלם!זו מיטה מושלמת עם המזרון הכי נוח ששכבתי עליו. היא מתחברת לאפליקציה שעוקבת אחר השינה שלך ומכוונת את המיטה אוטומטית בזמן השינה כדי להתאים את הנוחות שלה אליך (נגיד אם שכבת על הגב ומתוך שינה הסתובבת על הצד, המזרון מתאים את עצמו לתנוחה שלך- נותן תמיכה באיזור המותן ורך יותר באיזור הכתף/חזה). את גם יכולה לכוון את מידת הרכות/קשיחות שאת רוצה במזרון בצורה אוטומטית, ואם את לא יודעת מה את מעדיפה זה יתכוון לבד בזמן שאת ישנה. ויש לה גם אופציה של לחמם בעדינות את האיזר של כפות הרגליים כדי לעזור לך להירדם מהר יותר.
מעולה. ואת עוד רצית להתגרש. עם מי עוד תקני מיטה כזאת?! עם סהר?!במיטה זוגית יש גם אופציה לשנות כל צד- נגיד במקרה שלנו לך תמיד קר, אז את יכולה לחמם את הצד שלך ואני יכולה לקרר את הצד שלי מבלי שנריב על הטמפרטורה. כמובן שגם כל צד יכול לכוון לעצמו מידת רכות/קשיחות משלו.
אני רוצה לנצל את הבמה שניתנה לי כדי לעשות לסהר אאוטינג כי כשהחצוף הזה החליט (על דעת עצמו, מיינד יו!) להכין רשימת בסטים עבורי, הוא שם את עצמו במקום הראשון![]()
חוץ מזה שהוא הציע לג'יימס חברות אבל ג'יימס לא בקטע שלו אז הוא נתקע איתי
גם אני לא התלהבתי בהתחלה כשראיתי כמה סרטים אקראיים. אבל היום אני מאשרתראיתי סרט אחד. ואני גם לא צריכה לראות בכלל כדי לדעת שיש שם תמיד אנשים עם כוחות על, שחלקם טובים וחלקם רעים ושמתישהו יהיה קרב/מלחמה בניהם, ושיש גם את הצד השלישי שזה סתם אנשים רגילים.
ווסלי
גם התגובות שלך בפורום תמיד מעידות על פרץ של יצירתיות.
ספר חמוד.הפרוייקט של רוזי
עכשיו נזכרתי שזה היה בשלדון הצעירכשמשחקים מבוכים ודרקונים בוחרים בהתחלה דמות (או שמקבלים דמות, אני לא בטוח בעצם)
כל דמות שייכת לגזע שקיים בעולם הבדיוני של מבוכים ודרקונים. אז יש למשל גמדים, אלפים, בני אדם, ננסים ועוד
Class זה כמו מקצוע, אבל אולי יותר כמו אופי לפעמים. למשל: כהן, מכשף, גנב, לוחם, נזיר ברברי, סייר...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.