Burn... יולי 2021 – סיכום חודשי 🔥🐘🍀⚽🚀🗾🏁♠️🚗🍉

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הבחירה הנכונה. לא כמו לונה שבוחרת בליצ'י |פנים|. עוגה זו תמיד הבחירה הנכונה
עוגה היא באמת תמיד התשובה הנכונה
אוי. נשמע לא טוב. כל סוגי השוקולד (חלב/ מריר)?
אני מניח שיותר שוקולד מריר כי זה יותר שוקולד.
בכל מקרה בנתיים זה פחות ופחות משפיע עלי. או לפחות זה משפיע עלי רק ברמה שכדור אחד (או 3) מספיקים כדי להעלים א כאב הראש לחלוטין והוא לא חוזר.
חח, נראה לי שאתה היחיד שהתייחס לזה במובן של חלומות ולא במובן של מזנון
לרוע המזל...:cautious:
אוף כן.. החיים האלה שמפריעים לנו לעשות דברים אחרים
הקטע הוא שאפילו אם אני מפנה לעצמי זמן חופש עדיין לי לי זמן לעות דברים אחרים (אולי כי אני לא בטוח מה הדברים האחרים האלו)
יפה, אתה מתקדם ברמת הסטוקריות שלך על טום [בעניין זה שכתבתי משהו על סאם הולנד, אחיו של טום הולנד]
באופן יחסי למעריץ של טום אני ממש לא סטוקר. מלבד טום אני עוקב רק אחרי אחיו הארי (שלו יש 1.4 מיליון עוקבים) וחברו הטוב האריסון (שלו 1 מיליון עוקבים).
בעוד בעוד מאות אלפים עוקבים אחרי אחיו הנוספים, הוריו וחבריו הנוספים.
אבל תכלס אני יכול להפסיק לעקוב אחרי כולם כי כל עוד אני עוקב אחרי אפילו fan account אחד של טום אני באמת מרגיש כמו סטוקר כי כולם ממש מדווחים איפה טום נמצא כמעט כל יום - זה בגלל שבכל מקום שטום הולך אליו הוא עוצר להצטלם עם מעריצים, הם מעלים את זה לאינטרנט ואז דפי המעריצים מעלים את זה.
*השבוע למשל הוא היה שוב בספרד בשביל צילומים נוספים לסרט Uncharted.
סליחה, אתה הדוד המבוגר יותר. הם אלה שצריכים לטרוח ולבוא לבקר אותך! הנוער של היום זה משהו. אין כבוד
אבל לרוב אחיינים שלי יותר עסוקים ממני.
חוץ מזה אני אף פעם לא טרחתי לבקר את דודים ודודות שלי אז אני לא מצפה את זה מאחיינים שלי.
מזמן לא כתבת לנו תסריט באמת
אני צריך באמת לאתגר את עצמי בלכתוב משהו - לפחות איזה סיפור קצר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שתדעו לכם שלא עשיתי שאלון כבר יותר מחצי שנה ואני מתחילה להתגעגע לתפקיד שלי.
פחות מחצי שנה.
אני בדקתי ועשית שאלון במרץ.
וואו, איך זה קרה??
ניק פתח בשעות מוזרות שרק דילן ערה בהן, או הכריז מראש על אחרים שיעשו וכך עברה לה יותר מחצי שנה.
נשמע כמו תירוצים.
דילן עשתה רק פעמיים מאז שאת עשית (מאי ויוני)
אני עשיתי פעם אחת (אפריל)
אז מאז שאת עשית היחיד שאני קבעתי ועשה בנתיים זה רק ליון. ובחודש הקרוב לונה.

בכל מקרה בגלל שאני גם רוצה שאת תעשי שוב את השאלון אני קבעתי אותך לספטמבר,
כי את אומנם לא תבקשי שאני אקבע אותך, אבל את גם לא תמנעי מדילן להכניס שאלון לפני שאת שמה לב.

חוץ מזה את יודעת שגם כולם יכולים תמיד להכניס שאלון סתם או לכבוד אירוע מסוים בלי קשר לשאלון של שרשור פתיחת החודש.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בד"כ אני כבר מעגלת ל-30 אבל רק כי אני נראית בקושי 20 וזה משעשע התגובות של האנשים |פנים|(במיוחד שאני הולכת לקנות אלכוהול או תרופות). ניק העיר לי על זה שאני לא כותבת גיל מדויק אז הפעם רשמתי.
אני לא זוכר שאני עשיתי את זה,
אבל זה כן נשמע מתאים לי להיות מעצבן כזה.
תמיד:-] אבל בזמן האחרון אנחנו שותים רק ישראלי, אז זה פחות "בין לאומי".
נכנסתי עכשיו לחור קטן ומוזר שבו ניסיתי להבין האם יום היין הבינלאומי הוא ה25 למאי או ה18 לפברואר
אני מפוחדת ומורשמת בו זמנית:-0. [לגבי כיצד אני יודע כמה הודעות נכתבו כל חודש]
זאת התגובה שקיוויתי לה

didalf

Well-known member
פחות מחצי שנה.
אני בדקתי ועשית שאלון במרץ.
כן נכון בדקתי אח"כ וראיתי שעשיתי במרץ ולא זכרתי, חשבתי שהאחרון היה בינואר:-]

בכל מקרה בגלל שאני גם רוצה שאת תעשי שוב את השאלון אני קבעתי אותך לספטמבר,
כי את אומנם לא תבקשי שאני אקבע אותך, אבל את גם לא תמנעי מדילן להכניס שאלון לפני שאת שמה לב.
תודה:-D
אבל ספטמבר זה החודש של דילן אז אני אוותר לה אם היא תרצה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הרבה אנשים שאני אוהבת נולדו בחודש הזה. מגניב שדניאל רדקליף, AKA הארי פוטר, גם נולד ביולי.
גם הארי פוטר נולד ביולי. למעשה היום יש לו יום הולדת.
קפיצה לגבוה או למרחק? קפיצה כזאת
הכי טוב!
אולי באמת צריך להוסיף קפיצת dunking לאולימפיאדה שבה גם מקבלים ניקוד לפי רמת ביצוע. כמו קפיצה למים.
סדרת החודש: משחקי השף, שולחן לחמישה, פרויקט מסלול, משפחת סימפסון.
איפה משדרים משפחת סימפסון?
🌊שיר החודש: Some Might Say - Oasis
משולחן לחמישה גריפין שובר לי את הלב.
"You're right, I don't have a life. I had a life with you, but I gave that up so that you could have what you want. So how do you think it makes me feel, jule? To find out that you wanted this, to know that you rather be with some guy that hits you than to be with
me?"
אוי, נשמע עצוב
🦁האם את\ה מצפה כמוני ל "יום השוקולד הבינלאומי" ביולי? אני יכולה להיות בקבוצת הנמנעים משוקולד ביחד עם ניק. אני מכורה לשוקולד ברמה מטורפת שזה אומר שאם אני מתחילה אין לי שום שליטה עצמית להפסיק ואני יכולה בקלות לפרק כמה חבילות שוקולד, אז פעם בכמה זמן, שזאת במקרה התקופה הנוכחית כרגע, ייסוריי המצפון מכמה שזה לא בריא מתגברים ואז אני לחלוטין נמנעת ולא נוגעת בזה בכלל.
אני מבין את הבעיה. לרוע המזל אני צריך כאב פיזי כדי להפסיק.
🦁מזנון החלומות מוצג בפניך, מה הדבר הראשון שלוקחים? תותים.
עמדתי לשים שיר אחר וברור יותר, אבל החלטתי לשנות.
🦁מה יגרום לך לנסות dungeons and dragons? (משהו חיובי) טים דאנקן הוא שחקן עבר בNBA, והוא אחד האנשים הכי אהובים עלי בעולם, והוא מת על DND ובכלל על כל הדברים האלה שליון אוהב. אז אם אני יכולה לשחק עם טימי אני מצטרפת בכיף.
אבל אולי הוא לא יסכים לשחק איתך אם את רק מתחילה. כלומר את צריכה להתחיל לשחק עכשיו ורק בעוד 10 שנים תהיי מספיק טובה והוא יסכים לשחק איתך. האם עדיין תשקיעי את הזמן עכשיו?
🦁Knock knock?מי שם? בנאדם שלא מוכן להשתתף בבדיחות כאלה.
בנאדם שלא מוכן להשתתף בבדיחות כאלה who?
🏅האם נראה לכם שבקרוב מגפת הקורונה תחלוף שוב מחיינו? ואם לא, האם מתישהו נראה לכם שיהיה כאן ס-ג-ר? לא.
אוקי, זה שתי שאלות ויותר מידי אנשים נתנו רק תשובה אחת לזה ככה שלא ברור לי לאיזו הם עונים.

מילי08

Well-known member
אני לא יודעת למה אבל אחרי קייט האדסון כל הבלבול הזה שלך עם רוב לאו פשוט גרם לי לצחוק בקול:-D:-D
כבר הכרזתי הרי שאני דחליל :-D |טמבל|. האמת שבתמונה של רוב לאו בכלל לא הסתכלתי לעומק על הגיף. פשוט משהו במראה הכללי הזכיר לי את ווסלי וככה יצאתי סתומה
השאלה היא האם אנחנו רוצים שכלים שונים בבית יהיו מאונשים?
אישית, הייתי מעדיפה כלים מאונשים חמודים מאנשים שהם כלים לא חמודים (יצא לא מוצלח :-P:...)
זאת כנראה הסיבה [חתיכים] הכי טובה שאי פעם שמעתי לאהוד קבוצת כדורגל
אני מסכימה B-|
אני מקווה שכבר יש שולחן טוב לפחות
לא :-( יש תקלות אחרות שדורשות תיקון וזה גומר לי את הכסף. אבל נראה לי שאני אחפש את הדבר הזה שנראה כמו מגש/ שולחן קטן למחשב נייד שאפשר להניח על הספה
אני מצטער, אבל אסור לכתוב דברים כאלו על סרטים של טום הולנד בפורום מעריצים של טום הולנד (וזה מה שזה)
טום הולנד שיחק בסרט הזה? :-0 (onward)
אבל למה בכלל לריב כלבים וחתולים חמודים באותה מידה ואנחנו צריכים לחגוג את שניהם.
בדיוק. אף פעם לא הבנתי למה צריך לבחור צד
בכל מקרה אני לא בטוח אם מישהו שעובד בתפוז כיום יודע כיצד להוריד אותי מניהול.
:-D לא חושבת שהם יודעים באופן כללי איך לנהל את האתר
בכל מקרה בנתיים זה פחות ופחות משפיע עלי. או לפחות זה משפיע עלי רק ברמה שכדור אחד (או 3) מספיקים כדי להעלים א כאב הראש לחלוטין והוא לא חוזר.
ממש מבאס |נחמה|
אבל תכלס אני יכול להפסיק לעקוב אחרי כולם כי כל עוד אני עוקב אחרי אפילו fan account אחד של טום אני באמת מרגיש כמו סטוקר כי כולם ממש מדווחים איפה טום נמצא כמעט כל יום - זה בגלל שבכל מקום שטום הולך אליו הוא עוצר להצטלם עם מעריצים, הם מעלים את זה לאינטרנט ואז דפי המעריצים מעלים את זה.
חמוד שהוא |מאוהב|
חוץ מזה אני אף פעם לא טרחתי לבקר את דודים ודודות שלי אז אני לא מצפה את זה מאחיינים שלי.
תכלס :-D אבל תמיד יותר כיף לבוא בטענות למישהו אחר
אני צריך באמת לאתגר את עצמי בלכתוב משהו - לפחות איזה סיפור קצר.
|מאוהב|!
אבל זה כן נשמע מתאים לי להיות מעצבן כזה.
נכנסתי עכשיו לחור קטן ומוזר שבו ניסיתי להבין האם יום היין הבינלאומי הוא ה25 למאי או ה18 לפברואר
:-D. צריך סדרה שנקראת - להבין את ניק.
היא תעלה מיד אחרי הסדרה שתעקוב אחרי מה שקורה במוח של דילן
גם הארי פוטר נולד ביולי. למעשה היום יש לו יום הולדת.
וואלה. מעניין מתי אני אחזור שוב לספרים
שתדעי שזה מה שאני אוכלת כרגע כי עשית לי חשק.
זה הנשנוש המושלם מול הטלוויזיה
לי תמיד היה טעים (בחורף, לא יכולה לשתות תה בקיץ) לטבול בתה גריסינים (יצאתי עילגת. משהו לא עובד אצלי היום :-D)
1627818228362.png

LeAnnDylan

Well-known member
גם אני תוהה מתי?????? לי יש עוד 24 שנה למניאק (מעלים את גיל הפרישה ל 65 |בוכה|)
עוד 24 שנים גורם לך להישמע ממש צעירה. סתם שתדעי.
אם זה היה רק אילן פלד אז הייתי מנסה לשמוע את השיר (למרות שמוזר לי שהוא מפרסם את השיר על שמו ולא על שם אלטר אגו כלשהו), אבל נועה קירל עושה לי בחילה אז אני אוותר.
דווקא אם את אוהבת את אילן פלד אז נראה לי שתאהבי את השיר (טרילילי טרללה) או לפחות את הקליפ שלו, כי זה בתאכלס לא נשמע כמו איזה שיר נועה קירל טיפוסי. הוא גיי אייטיז בטירוף ואילן פלד שם מטורלל כהרגלו. והוא מזכיר לי מישהו שעובד איתנו אז הקליפ הזה תמיד מצחיק אותי.
אגב אם כבר הקליפ אז רציתי לספר לכם שהייתה לנו פה איזה מישהי באחת מארוחות השישי שעשינו וכשניגנו את הישר היא כזה "יואו, זו הפעם הראשונה שאני רואה את אחותי בקליפ הזה" קיצר מסתבר שצילמו את הקליפ באיזה מועדון גייז (שפגאט) ואחותה של הבחורה הזאת והבת זוג שלה מופיעות שם בקליפ (לאיזה כמה שניות, לא משהו רציני) ואז אחרי שהיא הצביעה לנו על אחותה, היא מצביעה על עוד איזה מישהו אחר וכזה "זאת הבת זוג שלה" ואז אחת העובדות שלנו כזה "מה בת זוג, זה גבר8-*" ובחיי שזה באמת היה נראה כמו גבר ואז כולם סתם ישבו בשקט בחוסר נעימות. ואז העובדת הזאת כאילו מנסה להמשיך להפוך את הכל למביך מוסיפה "אני לא מבינה, אם היא רוצה מישהו שנראה כמו גבר, למה פשוט לא ללכת עם גבר?"|פנים|:-D אולי זה די מרושע אבל זה הצחיק אותי. הילדה קצת סתומה אז אף אחד לא התייחס אליה יותר מידי.
וואי וואי, הלך עלי בפורום הזה ;-( ליון נזף בי כשניסיתי לעזור לו, עחו"ס אחת (ענחו"ס..?) התבאסה עלי על כל מיני דברים, עחו"ס שנייה כבר לא אוהבת אותי בגלל לוקי, ניק לא מקבל עצות טלוויזיוניות שלי ועכשיו דילן מתגרשת ממני.

(ועל הדרך גם הגיף הכי מביך וגרוע שראיתי ever)
האמת שזה מצחיק ממש:-D
את לא צריכה לאהוב אותי, אני אוהבת אותך אפילו יותר

יאאא איזה סוג היא?? איזה כיף עם השמות|מאוהב|
יש לי כלב בורדר קולי והוא זכר וגם אצלנו מליון שנה אבל אני כל הזמן חושבת שאם הייתי מביאה כלבה חדשה נקבה מהסוג הזה הייתי קוראת לה לקסה כי הם גם רקונים:
1626362655572.png
(זה כלב מגוגל לא הכלב שלי)
אה, האמת שהיא לא דומה ללקסה (כאילו, היא לא שחור לבן) היא סתם מלטיפו. אבל יש לה מבט נבזי בעיניים כמו של לקסה כשהיא לא ליד קלארק. היא קצת ביצ'ית וסנובית וזה נראה לי מתאים. וגם כי השם הקודם שלה היה במבי וזה ממש לא שם שהסכמתי להשאיר.
הייתי שמה תמונה אבל אין לי כוח ונראה לי שכבר ראית אותה בסטורי שלי אז זה מספיק טוב. חוץ מזה שגם את לא טרחת עם תמונה אמיתית אז אין לי בשביל מה.
וגם מדהים שגם לי וגם לעדי|נחש| הוספנו מלא שמות ועדיין הראשי תיבות הם אותו דבר:-D (לכן היא צריכה להיות ענחו"ס).
לא לא. היא עדי חו"ס ואת עח"ו.
תפסיקו לערבב בשר עם חלב.
אבל זה באמת די מצחיק שבארץ לפעמים עושים סיפור מחית בר אחת שמגיעה לאזור של אנשים בעוד באמת באזורים רבים בעולם חיים מאוד קרוב אליהם.
זה מזכיר לי שיש לנו קבוצת וואטאספ של המשפחה מצד אבא שלי ובת דודה שלי שגרה בקונטיקט כל הזמן מעלה תמונות של החצר שלה עם איזה דוב גריזלי שיושב לו שם בסבבה שלו:oops: והיא עוד מתלוצצת על זה ורושמת "תראו מי בא לשתות איתנו בירה"

נכתב ע"י מילי08:
🌊ריקוד החודש: ריקוד אריזה ופריקת הארגזים
אחד הריקודים הידועים ביותר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:-D:-D:-D:-D
קראתי את זה בבוקר וכמעט השפרצתי את הקפה ששתיתי:-D
אני קראתי את זה אתמול בבוקר רגע לפני שהדלקתי את המחשב בעבודה וזה לגמרי שיפר לי את הבוקר
די חיפפתו החודש בקריאה שרשור הסיכום.
נכנסתי היום וראיתי שיש תגובות על הסיפור ההזוי שלך. הייתי חייבת לקרוא אותו
דילן, תודה רבה עשית לי את יום (למרות שאנחנו בסיום שלו) אבל הסיפור כל כך טוב שהתנוג ימשיך גם עד מחר.
את פשוט מלכה
מאה נקודות על סיפור דילן נהדר :-D
לא כל כך ברור לי איך לא הגיע אליכן הסיפור האמיתי אם לאחת משתי הבנות הייתה אחות בכיתה שלך. כלומר נשמע מוזר שהיא לא תשאל את אחותה מה באמת קרה שם.
אבל לפעמים סיפור בדיה הוא כל כך טוב ששום אמת לא יכולה להרוס אותו.

האמת עכשיו כשגרמת לי לחשוב על זה, אני חושבת שיש מצב שהשמועה הזאת לא באה מצוות המורים אלא מהתלמידים עצמם. ואתה יודע איך זה שמועות של תלמידים, אחד אומר משהו ועד שזה מגיע לתלמיד האחרון הסיפור עבר כבר מיליון שידרוגים. אני זוכרת בוודאות שהייתה ישביה חירום בכל הכיתות, אבל אולי המורות רק סיפרו שהבנות הבריזו לים ונמע איזה אסון ואת שאר הפרטים שמענו בהתלחששויות בהפסקה. איך לא הגיע אלינו הסיפור האמיתי מהאחות של הילדה זו שאלה טובה, אבל מכיוון שבסיפור היא זאת שנשכה, אולי היא אהבה את הרעיון שהיא נשמעת באסאס ולא תיקנה אף אחד? לא יודעת|תוהה|
:-D תשמעי, זה סוג של חיי מין לפחות.... אצלי הם מסורסים/ מעוקרים. מיובשים וקמלים כמוני :-P:
:-D:-D
noted
השבוע התכוונתי להכין שוב, אבל כמעט נגמר לי הרסק עגבניות... מה לעשות, אני לא צריכה סטוקים של מוצרים שאני לא משתמשת בהם הרבה.. אז פשוט טיגנתי בצל בהמון שמן זית, גירדתי את השאריות שנשארו מהרסק וכרגיל עגבניות, זיתים ותבלינים. יצא די סבבה |טמבל|
לפחות בארץ מוכרים רסק עגבניות בכמויות נורמליות שמתאימות לבישול יחידני. פה הכל ענק ואין מה לעשות עם הקופסת שימורים אחרי שפותחים אותה אלא אם כן את מתכוונת להשתמש בה שוב תוך יומיים (מה שאני לרוב לא עושה, ואז אני מוצאת את עצמי זורקת יותר מחצי מהקופסה לפח:-/
זה ספר שדילן קוראת. זה אומר שזה ספר שנכתב על ידי דרו ברימור (או נעה תשבי)

נראה לי שזה הרבה יותר זול מזה. אבל תכלס זה בטח פשוט משמש כדי להלבין כסף.
בכל מקרה אני לא בטוח אם מישהו שעובד בתפוז כיום יודע כיצד להוריד אותי מניהול.
אגב למקרה שתהית למה דחוף לו להעיף אותך מניהול כשהוא אפילו לא כותב בפורום יותר מידי זה כי התבכיינתי לו שאתה לא נותן לי לעשות שאלון ואז הוא ענה על שאלון (שאני שלחתי לו:-D) אבל חשב שזה אתה חיברת אותו:-D:-D
אם היא גנבה לך אז זה לא הלך לאיבוד
מה אם היא גנבה ואז איבדה את זה בעצמה?
אבל האם אתה אומר לה את זה בפנים או בטלפון?
פייסטיים נחשב בפנים? כי גם וגם.
ואני בכלל לא אוהבת ברביות|שפם|
אבל אני כן אוהבת להתעלל בסהר אז זה לגמרי נשמע כמו משהו שאני אעשה}-]

LeAnnDylan

Well-known member
תודה:-D
אבל ספטמבר זה החודש של דילן אז אני אוותר לה אם היא תרצה.
זה בסדר, אני מרשה לך לחבר שאלון|4U|
את יכולה רק להוסיף שאלה של "מה תקנו לדילן מתנה ליומולדת" ומי שאני הכי אוהב את התשובה שלו אעביר לו $5 בביט:-D
אוקטובר אני עושה ומי יודע כבר אם מישהו יבקש לאחרי זה
לא סיכמנו שאתה לא מחבר יותר שאלונים לעולם?!
שתדעי שזה מה שאני אוכלת כרגע כי עשית לי חשק.

tea.jpg
טוב את כבר מזמן באותה קטגוריה של ניק, שום דבר שתעשו לא יפתיע אותי יותר.
אבל בכל זאת אני צריכה להגיד איכס. גם על הבסקוויט הדוחה הזה וגם על התה החזק הזה. איכסה על כל תה שהוא לא תה ירוק.
זה הנשנוש המושלם מול הטלוויזיה
זהו, הפכנו לפורום אחוזת ראשונים.
אני מקווה שכולכם זוכרים לשים את השיניים בכוס ליד המיטה לפני שאתה נרדמים מול הטלוויזיה.
:-D. צריך סדרה שנקראת - להבין את ניק.
היא תעלה מיד אחרי הסדרה שתעקוב אחרי מה שקורה במוח של דילן
כן אבל חשוב לציין שהסדרה שלי תהיה ב-HBO
של ניק בטח באיזה CW או בראבו:-D

מילי08

Well-known member
עוד 24 שנים גורם לך להישמע ממש צעירה. סתם שתדעי.
יששששש! אני ידועה כצעירה ולא קשישה בנפש בכלל
אגב אם כבר הקליפ אז רציתי לספר לכם שהייתה לנו פה איזה מישהי באחת מארוחות השישי שעשינו וכשניגנו את הישר היא כזה "יואו, זו הפעם הראשונה שאני רואה את אחותי בקליפ הזה" קיצר מסתבר שצילמו את הקליפ באיזה מועדון גייז (שפגאט) ואחותה של הבחורה הזאת והבת זוג שלה מופיעות שם בקליפ (לאיזה כמה שניות, לא משהו רציני) ואז אחרי שהיא הצביעה לנו על אחותה, היא מצביעה על עוד איזה מישהו אחר וכזה "זאת הבת זוג שלה" ואז אחת העובדות שלנו כזה "מה בת זוג, זה גבר8-*" ובחיי שזה באמת היה נראה כמו גבר ואז כולם סתם ישבו בשקט בחוסר נעימות. ואז העובדת הזאת כאילו מנסה להמשיך להפוך את הכל למביך מוסיפה "אני לא מבינה, אם היא רוצה מישהו שנראה כמו גבר, למה פשוט לא ללכת עם גבר?"|פנים|:-D אולי זה די מרושע אבל זה הצחיק אותי. הילדה קצת סתומה אז אף אחד לא התייחס אליה יותר מידי.
חחחחחחחחחחחחץ לפעמים חוסר טאקט של אנשים זה אדיר
אבל עח"ו התחתנה וקיבלה את השם סטאן למשפחה שלה ולכן היא עחו"ס..
זה מזכיר לי שיש לנו קבוצת וואטאספ של המשפחה מצד אבא שלי ובת דודה שלי שגרה בקונטיקט כל הזמן מעלה תמונות של החצר שלה עם איזה דוב גריזלי שיושב לו שם בסבבה שלו:oops: והיא עוד מתלוצצת על זה ורושמת "תראו מי בא לשתות איתנו בירה"
:-0 :-0 טירוף
זהו, הפכנו לפורום אחוזת ראשונים.
אני מקווה שכולכם זוכרים לשים את השיניים בכוס ליד המיטה לפני שאתה נרדמים מול הטלוויזיה.
:-D בדיוק נפלו לי לתוך התה עם הביסקוויטים

didalf

Well-known member
זה חוקי להגיב אחרי שיש שרשור חודש חדש כבר?
:-D:-D

אה, האמת שהיא לא דומה ללקסה (כאילו, היא לא שחור לבן) היא סתם מלטיפו. אבל יש לה מבט נבזי בעיניים כמו של לקסה כשהיא לא ליד קלארק. היא קצת ביצ'ית וסנובית וזה נראה לי מתאים. וגם כי השם הקודם שלה היה במבי וזה ממש לא שם שהסכמתי להשאיר.
הייתי שמה תמונה אבל אין לי כוח ונראה לי שכבר ראית אותה בסטורי שלי אז זה מספיק טוב. חוץ מזה שגם את לא טרחת עם תמונה אמיתית אז אין לי בשביל מה.
כןןן ראיתי היא פשושה ממש! ולא נראית כמו לקסה בכלל. אבל גם לא קלטתי מבט נבזי בעיניים:-D

אבל עח"ו התחתנה וקיבלה את השם סטאן למשפחה שלה ולכן היא עחו"ס..
בדיוק|כן|

8-*:-0:-D

כן אבל חשוב לציין שהסדרה שלי תהיה ב-HBO
של ניק בטח באיזה CW או בראבו:-D
חחחח וואי ממש:-D

LeAnnDylan

Well-known member
את זאת שבחרת בHBO ולא בCW
אתה מאוד אופטימי אם אתה חושב שלסדרה שלך יהיה תקציב בשביל בלייר וולדורף.
במקסימום תשיג איזה דראג סוג ז' שיחליף תחפושות ויגלם 4 דמויות שונות עם אותו מבטא כי הוא לא מוכשר מספיק כדי להחליף דמויות.
חוץ מזה שהסדרה שלך תהיה מצונזרת ומשעממת כמו הפורום שלך.
בסדרה שלי יהיו תחתים של כל מיני אנשים שעדי מזילה עליהם ריר😤

למעלה