Build ל- CB....

icy woman

New member
אני אחת הדודות

ואני בת 48 !!! ויש לי קוסמת קרח בברה רמה 75

deisy

New member
יש לך קוסם! קרח חתיך ....

בעלי...

IceFairy

New member
ואני חברה של שלושת הדורות חחחח והבן שלי לומד

בכיתה של אחת הדורות חחחחחחחחחחחח. אני אמא לשלושה ילדים בת 41 =] שני הילדים שלי על מייפל, לבן יש פייטר כמעט רמה 60 לבת שלי קוסמת קרח רמה ארבעים ומשהו.

ווינגז

New member
ואיפה הם, אם מותר לי לשאול? ../images/Emo8.gif

זה כ"כ מעולה, באמת, אני לגמרי מהתלהבת פה.

IceFairy

New member
הילדים שלי? שניהם בברה, הבן שלי אמר לי

לפתוח את הדמות שלי בברה, לכן כולנו שם =]

ווינגז

New member
לא לא לא, למה הם לא פה? ../images/Emo8.gif

אתם עושים לי חשק לעבור לברה גם, אבל אני אוהבת את הדמות שלי!

icy woman

New member
בני הגדול (10) גם בפורום= הקשת 5

ויש לו בברה האנטר רמה 31. בני הקטן- בן 7 משוגע ל PQ, במיוחד אם הוא הלידר, יש לו ספירמנית רמה 45 (חוצמזה שהוא פותח כמעט כל שבוע שחקן חדש ויש לו איזה 10 שחקנים שונים) הספירמנית בברה , השאר בשרתים שונים

sachar123

New member
פשוט מדהיםםםםםםםםםםםםםםםם.............

אפשר לפתוח guild של משתתפי תפוז

miss_t

New member
אני אשמח לפתוח גילדה תפוזית../images/Emo45.gif

[אה ואני האחות של האח של הדודה של החבר של השכן של התפוז
] יש לי פריסט רמה 74 בBERA...

Hasselblad

New member
פעם רצית לפתוח גילדה

ולקרוא לה family guild - על מישור שם הסדרה family gay שאני חולה עלייה ובאמת לצרף את כל המשפחה (יש לי בנוסף 4 בני דודים שמשחקים) אבל בגלל שאני אוהבת את הגילדה הנוכחית שלי וויתרתי, אבל עדיין הרעיון של לפתוח גילדה בשם family guild מאוד משעשעת אותי עד היום.

miss_t

New member
../images/Emo6.gif TapuzFamily גם שם טוב, לא?

בעז"ה בפעם הבאה שייצא לי להכנס אני נוסעת לאורביס, עושה סמג'ה ויוצרת גילד, אחרי זה אפשר לצרף את כל התפוזיים שמעוניינים (ויש די הרבה)

sapir aloud555

New member
יש גילד,

והוא מאוד נטוש. כ"כ נטוש עד ש.. הא, רוב האנשים פרשו ממנו. (או ש90% משם Mule). אני מציעה, אם פותחים עוד גילד, לחשוב באיזה שרת זה יהיה - ועד כמה ל משתתף מהפורום רוצה לעזוב את הגילד האורגינלי שלו להצטרף לגילד תפוזי. כי תכלס, הגילד הנוכחי של תפוז נטוש - כי דווקא האנשים שמשחקים על הMain שלהם מתעצבנים שהוא כ"כ שקט, והשאר - בקושי מתחברים. אז.. כן.

למעלה