Build ל- CB....

sachar123

New member
Build ל- CB....

חברים יקרים, אודה מאוד על קבלת עזרה עם נסיון מוכח בבניית CB מוצלח....

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

אני הCB היחידה בפורום, ועד עכשיו אני רק ברמה 71..:p אז הדבר היחיד שאני יכולה להגיד שלך ש~אני~עשיתי והתברר כטוב זה לשים את הנקודה הראשונה באסולטר ברמה 70 ברמה 71 העלתי BOT לפי אחד המדריכים הכי מנומקים שמצאתי ברשת, אבל אני לא בטוחה עד כמה זה טוב כי באסולטר אני משתמשת בכל מקרה יותר, אז נראה מה יהיה...:)

sachar123

New member
תודה ../images/Emo140.gif

יש עוד "קצת" זמן עד רמה 70 אז תתחילי להתקדם מהר יותר
ד.אגב ישנם מעט מאוד מדריכים אם בכלל ברשת לעניין ה- CB...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|נכון..

אני מצאתי מדריך מצויין עם הסברים והכל. אבל מיעוט ההסברים נובע מהגמישות שאופן האימון שלך מאפשר. אין פה נכון או לא נכון, כל צורה שבה תעשה בילד תהיה נכונה, כי זה אתה ואופן האימון שלך. אם אתה אוהב להתאמן בפארטי אתה ממקסס את האסולטר קודם, אם אתה אוהב להתאמן לבד אתה ממקסס את הBOT קודם, ובמקביל מעלה כמה סקילים שתומכים. או שאם יש לך הרבה כסף אתה מעלה ME+MESO GUARD ןהןלך לאמן את עצמך בגוביס... הכל תלוי בצורת המשחק הייחודית שלך..^^

Hasselblad

New member
את לא היחידה

אני CB רמה 80 (בקרוב 81) ואכן בילד של CB הוא מאוד מאוד גמיש. אולי בערב או מחר אם יהיה לי זמן אני אכתוב פה על הבילד שלי ומה היו השיקולים שלי, בסה"כ אני מאוד מאוד מרוצה מהבילד שלי.

deisy

New member
כן כן תעלי אותו, יש לך אחלה בילד לדעתי!

הדמג' שלך ממש טוב! ממש כיף לעשות איתך פרטי! (כשאמרתי שאני אוהבת להתאמן עם CB - עלייך דיברתי!
)

ווינגז

New member
שלווווום ../images/Emo12.gif

ברוך הבא, אני יעל, מוזמן להציג את עצמך! בנוסף, אם יהיה לך זמן ורצון, נשמח לראות מאמר על CB, שיועלה למערכת המאמרים של הפורום (מההיכרות שלי עם אנה, אני בטוחה שהיא תשמח לשתף איתך פעולה).

Hasselblad

New member
היי

אני סיון קרובת מפשחה של כמה חברי פורום
אמא שלי ושתי דודות שלי כבר פה.... לצערי בזמן האחרון אין לי הרבה זמן לשחק (לימודים עבודה בית כלב חבר - לא בסדר הזה) אה כן בת 26
אני ממש מקווה שיהיה לי זמן לעשות מאמר מושקע למרות שקצת קשה לי להאמין (אולי אני אגייס את deisy שתעשה ורק "תחלוב" ממני מידע נראה)

sachar123

New member
היי סיוון...

ממתינים בציפיה דרוכה ל build
deisy... אחריותך לביצוע המשימה בזמן נאות

ווינגז

New member
הו, סליחה, בחורה!

אמא ושתי דודות? הסתקרנתי!
טוב, אם זה מעודד אותך, אני מכירה כמה אנשים שלא משחקים בתקופה האחרונה בכמות שהם רוצים (נעים מאוד, אני יעל ואני חיילת), זה יחזור באיזשהו שלב. טוב, תשמעי, זו ממש לא חובה ואין לחץ, אם וכשיהיה לך זמן וכח - רק אז. מה את לומדת?

למעלה