לא ממש. בואי אני אסביר לך
יש לי בגאז' גדול. לא אכפת לי לתפוס חצי ממנו עם עגלה. שבוע שעבר הכנסו לבגאז' את המוצי עם שני תיקים גדולים ונסענו לאילת. סבבה של באגז'. לא מצאת לנכון להשכיב על הבטן בעגלה. תרגילי בטן עשיתי לה בבית ואף פעם לא בעגלה. לישון היא ישנה על הגב. גם היום, ממרומי גיל 10 חודשים אני משכיבה אותה לישון על הגב. לבחירתה להתגלגל ולישון על הבטן, אבל היא נרדמת על הגב. לא שמעתי ממנה תלונות לגבי שכיבה על הגב בעגלה. מה גם שהיום היא בעיקר יושבת בעגלה ולא רוצה לישון בכל מקרה, אז בכלל אין שאלה של לישון על הגב. אבל אני אסביר לך למה כן לקנות אותה: יש לה ידית מאד גבוהה שמתכווננת. מתאים לבעלי הגבוה ולי, הנמוכה. יש לה עבירות מעולה!!!!!!!! בשכונה שלנו עוד אין מדרכות בכל מקום וכבישים סלוללים בכל מקום. וגם במקומות שיש מדרכו ת וכבישים, הם בד"כ מלאי בורות, אבנים, קפיצות וכו'. הילדה לא מרגישה כלום. כל כך קל להסיע את העגלה הזו, שאני מסיעה אותה על חול ודשא בדחיפה ביד אחת. בולמי זעזועים מצויינים. הילדה לא מרגישה על מה נוסעים ומה דורסים בדרך. היא יציבה מאד- אני תולה תיק כבר ושקיות על הידית וגם כשהעגלה ריקה אין מצב שהיא מתהפכת. כל חלק של המוצי בא בנפרד. כלור אם חלק אחד מתקלקל אני יכולה לקנות רק אותו. אני יכולה לקנות רק טיולון והוא יתלבש על המסגרת שיש לי והתשלום הוא בהתאם לחלק שקנית. על השלדה שאנחנו קנינו יש אופציה להלביש מושב רכבת לשני ילדים קטנים או לשים משטח מאחור שמאפשר עמידה של ילד קטן. ועדיין היא תשאר יציבה כי היא מתוכננת לנשיאה על 50 ק"ג. כלומר, תינוק, ילד ותיק. וחוץ מזה, נניח שזה באמת רק בשביל להיות אופנתיים. אז מה? למה לא? בא לי. יפה לילדה שלי לשבת בטיולון בצבע תכלת עם גלגלים מסיביים. ג'יפ מגיל 0.