bugaboo או MUTSY??

tiger mom

New member
תודה רבה. אני בהחלט לא חושבת

שהיא מושלמת. אבל אני כן חושבת שהיא שווה את הכסף. תראי, המשקל הוא סוגיה לאנשים מסויימים. מי שצריך לעלות עגלה במדרגות זה בהחלט בעיה כי העגלה כבדה מאד. אבל... יש כמה דגמים של מוצי ויש כבדים יותר ופחות. הכי כבדה, שזה מה שיש לנו היא באמת כבדה. אבל יש עוד דגם ששוקל 9 ק"ג אם אני לא טועה וזה כבר נחשב אצל רוב האנשים למשקל סביר. בעיני החסרון היחידי הוא הסל. זה מעצבן שהוא לא מאד נוח. אבל שוב, כמו שכתבתי בהודעה אחרת שלי בשרשור הזה, אנילא מסתובבת הרבה בחנויות, ככה שאני לא מאד מרגישה את החסרון. אבל כשאני כן צריכה את הסל, הוא מעצבן אותי.

tiger mom

New member
אני חושבת שלא הבנת אותי

זה לא שאני לא מוציאה מהאוטו. זה שפשוט לא יוצא לי. כשאנחנו נוסעים לבקר אנשים בבית, אנחנו לפעמים לוקחים אותה ליתר ביטחון, אבל לרוב לא יוצא לנו להסתובב אז היא נשארת באוטו. אני לא ממסתובבי הקניונים, ככה שאני לא נוסעת לקניון. במהלך השבוע אני בעיקר מטיילת איתה בשכונה, כלומר שאני לא צריכה את האוטו. רק בסופ"שים יוצא לנו לעשות סידורים רחוק מהבית ואז באמת אנחנו משתמשים בעגלה. מוציאים ומכניסים לאוטו כמו גדולים. אני רק רוצה שיהיה בורור- אף פעם לא שיניתי או ביטלתי תוכניות כי חשבתי לעצמי "אין לי כוח להתעסק עם העגלה". פשוט לא יוצא לי הרבה. אנחנו יותר מדי אנשים של בית.

hagitb1

New member
יש לי בוגבו קמילון-אני מאוד מרוצה

עבירות מעולה. לא מפריע לי שהילדה לא יכולה לשכב על הבטן כי אני לא שמה אותה על הבטן בעגלה. הקיפול יכול להיות קצת מסורבל-מתרגלים-שווה כל שקל!!

s h i R 1 2 3

New member
גם אנחנו התלבטנו בין שתי העגלות

ולבסוף בחרנו בבוגבו. שמחים על הבחירה. העגלה נוחה מאוד. האמבטיה שימשה אותנו עד גיל חצי שנה. ה MUTSY כבדה יותר ולא היצלחנו להכניס אותה לרכב.

Sollika

New member
אז ככה:

לנו יש Mutsy גלגלים3 . מצוינת ואנחנו מאוד מרוצים. אין לנו בעיות של מקום בסופר, בבתי קפה וכו. לכל מה שנאמר אני רק רוצה להוסיף שאת Mutsy (עם טיולון) לא צריך לפרק כשמכניסים לרכב, ואת bogaboo כן. לדעתי, זה ממש באסה שכל פעם צריך לפרק ולהרכיב עגלה מחדש וזו אחת הסיבות שלא קנינו bogaboo אגב, יצא לא מזמן דגם חדש של Mutsy ששוקל רק 6.5 ק"ג. כך שעם המשקל לא צריכה להיות בעיה.

למעלה