Buffy 7x15 Get It Done

Angelus

New member
Buffy 7x15 Get It Done ../images/Emo58.gif

תגיבו, תגיבו. בעוד שלושים דקות אני אצפה בפרק
 

Angelus

New member
וואי זה היה פרק ענק ../images/Emo58.gif יותר מ

כל פרק!! טיפשות פשוט טיפשות לא לקחת יותר כח גם אם זה אומר שהיא תהיה רעה יותר או משהו כזה.. פשוט דפיקות! ידעתי שקנדי לא תרצה את ווילו יותר זה היה שקוף.. ממ מה עוד איזה מפחיד בסוף שהראו את האוברוואמפיירז?! וואייי אני לא יכול לחכות כבר לפרק הבא!!!
 

idan3k

New member
לא אהבתי דווקא את הפרק הזה...

רק הסוף היה יפה... חוצמיזה היה סתם לא משהו...
 

Angelus

New member
שאלה 7 שודר.. ../images/Emo58.gif שודר!

תחשבו על זה.. אנחנו בעצם בעונה הזאת מתמודדים נגד כל הרוע - הרוע הראשון.. אז אם באפי והפוטנציאליות והחבר'ה לא מספיק חזקים וזה ברור למה פשוט לא מודיעים על זה לאיזה ממשלה שכל הצבא יבוא ויעזור? למה אין מספיק אנשים חזקים בעולם שיכולים לגבור על ערפדים ושדים? נכון הרבה ימותו אבל לא כולם.. זה נשמע אולי טיפשי וכללי מדיי אבל זה ממש לא אם תראו את זה בצורה נכונה ואמיתית.. גם אם לא יאמינו לבאפי בהתחלה שיש בכלל שדים יש לה מספיק הוכחות והיא יכולה להילחם עם איזה ערפד בשידור חי חחחח
 

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif715 נחמד..

הפרק היה נחמד עם הערה של אניה "אני פה להערות סרקסטיות" או שהיא קראה לספייק וימפייר חח... בסוף ממש נבהלתי הייתי מזה שוע ופתאם הם הופעיו משום מקום אז ממש נבהלתי! ועכשיו לקטע המוזר לפני הפרק דברתי עם כמה אנשים ורציתי לכתוב להם ta ta for now ונזכרתי בידידה שלי שסיפרה לי שהיא דברה פעם עם מישהו מאנגליה והוא כתב לה TTFN והיא לא הבינה מה זה(משם דרך אגב למדיתי את המשפט הזה) ובדיוק אמרו את זה בפרק!! מוזר!
 
../images/Emo58.gif715

Oh dear god! כמה אובר ואמפים(זה צורת הרבים!?)! ממש נבהלתי! אוקי שאלה, האובר ואמפים כבר יצאו מפי השאול או שהם מתחתיו? כי אם הם כבר יצאו אז גם עם 20 קוטלות לא בפוטנציה, אלה קוטלות!) וווילו חזקה פי עשר אני לא רואה ממש סיכוי... ממש אהבתי את הספייק ואניה הפרק, וספייק באמת היה bad ass לשם שינוי... אממ קנדי קצת עיצבנה אותי, כל הפרק היה מעודד את ווילו ובסוף היא מתנהגת כמו פוסטמה, מה היא ציפתה שהיקרה כשווילו משתמשת בקסמים חזקים? איפה ג'יילס דרך אגב? אני חושבת שבאפי צדקה לא לקחת עוד כוח, כי גם העצבים שהיא חטפה בתחילת הפרק הטרידו אותי קצת אז אם ישימו בה עוד שד אז בכלל... הפרקים ממש משתפרים מThe killer in me עד עכשיו
 

IDOffryn

New member
שימו לב../images/Emo58.gif715

גילנו סוף סוף איך "נוצרו" הקוטלות וזה אמור להיות די סיפור , לא? ויחסית זה לא היה כזה סיפור.. אבל שימו לב שהעונה הזאת באה להראות לנו מה המשמעות האמיתית של הקוטלת מה שהתחיל להתפתח ממש ב"רסטלס" בחלום של באפי והמשיך בעונה החמישית אם death is your gift... וכל הדיבורים על הקוטלת.. גו'ס ידע שיש לו עוד שתי עונות. הוא תכנן מאז שבעונה השביעית נבין יותר את הקוטלות מה המשמעות האמתית של הקוטלות. נראה לי שהפרקים האחרונים יהיו ממש ממש טובים!!! וסוף סוף נבין מהי קוטלת!
 

idan3k

New member
ג'וס לא ידע שיש לו עוד שתי עונות!

החמישית הייתה אמורה להיות האחרונה...
 

IDOffryn

New member
הוא ידע מתישהו..../images/Emo58.gif619

אמבר אמרה שכבר באמצע העונה החמישית היא ידעה שהיא הולכת למות בסוף העונה השישית. כבר באמצע בעונה החמישית הוא החתים את כל השחקנים לעוד שתי עונות. אם עונה חמש הייתה הסוף אז לא רק באפי הייתה אמורה למות(זה לפי מה שג'וס אמר)
 

sour spirit

New member
../images/Emo58.gif7x15

אני נהנתי מאוד מהפרק... עכשיו אני לא אכנס לפרטים, כי יש לי די מבחן מחר, אז... אבל הייתי חייב לשאול: נכון בסוף הפרק, ממש לפני שבאפי ווילו מנהלות את הפפ טוק שלהן, קנדי ווילו מדברות? אוקיי, את זה כיסינו. אבל אז היא אמרה משו כמו you sucked the life out of me אןו משו דומה... לרגע חשבתי שזהו, היא איבדה את הכוחות שלה, כי וילו די ענתה לה משו כמו you were the most powerful person near me... והיא גם שאבה הרי מאניה, אז מה זה אומר? (אחד) (שתיים) מה זה אומר? שעכשיו אין לקנדי כוחות קוטלת? (לא הגיוני, אבל זה מה שאני קלטתי מזה...) אז תענו, פליז
 

BloodySpike

New member
פרק פשוט ענק ומדהים ביופיו!!

נכון ששלושת הפרקים האחרונים שהיו באנגל היו ממש גאוניים אבל לזה אני קורה פרק ענק פשוט מדהים
 

Angelus

New member
כן הא.. אתם לא קולטים מה הראו לנו

שמישהו יסביר לי אם בסוף היא תשנה את הדעה או משהו כזה או מה היא תעשה סתם השערות לא לספיילר אותי בבקשה
מממ מה עוד כן קיצר היה פרק ענק! אתם לא קולטים מה הראו לנו בסוף ובכלל כל הפרק.. התקדמות רצינית, לא? דברו תגיבו אני משתעמם
 

Better Man

New member
../images/Emo58.gif715

פרק נחמד, ממש לא יותר, הוא מצטרף לעוד כמה פרקים נחמדים ולעוד 2 פרקים מצויינים ולעוד מלא פרקים סופר מחורבנים בעונה הביינונית כל כך הזאת. שום דבר לא זז, זה נמתח ונמתח...אני מחכה למשהו מפתיע(ראה 3פרקים אחרונים של אנג'ל),משהו מבריק(ראה 3פרקים אחרונים של אנג'ל), אבל אין שום דבר, העונה הזו יבשה כמו הנגב. העלילה העונתית בעונה הריבעית היית חלשה מאוד,נכון, אבל היא היית מלאה בפרקים משובחים אחד אחד, בעונה הזו זה בדיוק ההפך, יש רעיון מצויין אבל הבציעו יותר מכושל. ולא סבלתי את הסוף של הפרק, אין לי כח לערפדים האלה,חשבתי שהראשון ינסה להביס אותם בעזרת המוח שלו (כמו שעשה לקלואי), אבל מסתבר שהוא מתכוון להביס אותם בעזרת כח,בעזרת אלימות. חבל...
 

מינצו

New member
7X15../images/Emo58.gif

תגידו, האובר ואמפ לא דומה נורא למפלץ שעושה בסוף גרררר ארררג? סתם מחשבה, חוץ מזה אחלה פרק, חוץ מזה שאניה עצבנה קצת, שבוע שעבר היא עוזרת לבאפי לכבס את הבגדים והשבוע הן לא חברות! משהו שם לב שבאפי אמרה שאפוקליפסות קורות בסביבות מאי בדרך כלל? מתי נגמרות העונות בארה"ב? זה בערך כמו ספויילר מיוזיקל dawn's un trouble...must be tuesday (באפי משודרת ביום שלישי!)
 

astrix

New member
מאוד אהבתי את הפרק../images/Emo58.gif עד 7.15

אני חושב שזה היה פרק מצוין,זה היה פרק חשוב מאד בגלל שהמטרה שלו היתה להסביר ולהבהיר לנו הרבה דברים שלא היו ברורים בעונה עד עכשיו. אני חושב שהפרק החזיר לנו את ההרגשה שהיתה לנו (לפחות לי) אחרי הפרק הראשון, ההרגשה של הסוף המתקרב ,של הקרב הסופי,ההרגשה של משהו גדול הולך לקרות. אבל אז לא ידענו מה בדיוק הולך לקרות, גם עכשיו אנחנו לא בטוחים במאה אחוז אבל אנחנו מתקרבים למטרה. ואני חושב שזאת עונה מצויינת ,נכון היו כמה פרקים חלשים אבל הרוב מצויינים, אני מבין את האנשים שאומרים שאולי קצת מתמקדים יותר מדי על הפירסט איוול הזה ולא נותנים מספיק פרקי רגיעה אבל אני חושב שמתי שהעונה תיגמר ונראה בדיוק מה גו'ס מתכנן לנו אנחנו ניזכר בכל הפרקים ונבין למה ואיך הכול קרה ולא נרצה שזה יהיה אחרת ,בדיוק כמו מה שקרה (לפחות לי) עם העונה הרביעית,כי כמו שאומרים לא מראים לטיפש חצי עבודה. בכל מקרה, רק כדי לרענן לכולם את על מה אנחנו מדברים בעונה הזאת אז אני מביא לכם את הנאום של הראשון בפרק הראשון (זה ממש ארוך ולא היה לי כוח להדפיס את העתקתי מ-buffy db , פשוט תחליפו את ה-MORPHING EVIL THING ל- the first.) SPIKE: (crouched on the floor) The thing is...I had a speech. I learned it all. Oh, God. She won't understand, she won't understand. MORPHING EVIL THING (as WARREN): Of course she won't understand, Sparky. I'm beyond her understanding. She's a girl. Sugar and spice and everything...useless unless you're baking. I'm more than that. More than flesh... MORPHING EVIL THING (as GLORY):..more than blood. I'm... you know, I honestly don't think there's a human word fabulous enough for me. Oh, my name will be on everyone's lips, assuming their lips haven't been torn off. But not just yet. That's alright, though... MORPHING EVIL THING (as ADAM): ...I can be patient. Everything is well within parameters. She's exactly where I want her to be. And so are you, Number 17. You're right where you belong. MORPHING EVIL THING (as THE MAYOR): So what'd you think? You'd get your soul back and everything'd be Jim Dandy? Soul's slipperier than a greased weasel. Why do you think I sold mine? (laughs) Well, you probably thought that you'd be your own man, and I respect that, but... MORPHING EVIL THING (as DRUSILLA): ...you never will. You'll always be mine. You'll always be in the dark with me, singing our little songs. You like our little songs, don't you? You've always liked them, right from the beginning. And that's where we're going... MORPHING EVIL THING (as THE MASTER): ...right back to the beginning. Not the Bang... not the Word... the true beginning. The next few months are going to be quite a ride. And I think we're all going to learn something about ourselves in the process. You'll learn you're a pathetic schmuck, if it hasn't sunk in already. Look at you. Trying to do what's right, just like her. You still don't get it. It's not about right, not about wrong... MORPHING EVIL THING (as BUFFY): ...it's about power.
 

Skunk On Wheels

New member
../images/Emo58.gif7X15 והשערות שלי:

בעקבות הפרק הזה, ודברים שהעלו פה עוד ממזמן שאולי באפי היא הרשע העונתי שלנו...... אז חשבתם על זה שאולי בגלל שהקוטלת הראשונה קיבלה את הכוח בזה שהכניסו לתוכה את הרוח והלב וכו' של שד אז באפי והרוע הראשון דיי איך לאמר את זה... שתי יישויות שקשורות אחת בשניה עם חבל? בעיקר כי אמרו שבאפי היא השומרת האחרונה שתהיה לפי השאול, ולהרוג שוב את באפי קצת מיותר אם היא והרוע הראשון קשורים אחד בשני... (אחרי הכל, להרוג את הדמות הראשית של הסדרה פעם שלישית זה קצת מפגר, אפילו כשזה מגיע לג'וס (האל והאדון שלנו! (או שהוא כישף אותנו עם כישוף שחור שנעריץ אותו ואת הסדרה הנהדרת שלו))). טוב זה לא יצא לי כל כך איך שהתכוונתי... מה לעשות שאוצר המילים שלי לא משהו..
 

הייזל

New member
../images/Emo58.gifבאפי 715

קודם כל: וואו! הפרק הזה בהחלט שייך לקטגוריה של פרקים שינתחו אותם למוות. נתחיל בזה שכל הקטע עם הקוטלות, הצלליות המסתובבות, המדבר נורא הזכיר לי את התרבות האוברג'ינית(המוח שלי עקום כבר אמרתי). כשראיתי את המדבר כמובן שנזכרתי ברסטלס ובפרק של באפי וג'יילס במדבר אבל חשבתי אוסטרליה לא אפריקה. למה? הסגנון שהצלליות הללו היו חתוכות, הספירלה על קרקעית המערה ההיא, אפילו האיפור על פניה של הקוטלת הראשונה נורא הזכירו לי את התרבות האוברג'ינית ואת מה שהם מכנים "עידן החלומות". אהבתי את האפשקט עם הצלליות את זה שהם קמו לתחיה. הפרק הזה ענה על הרבה שאלות אבל פתח שורה חדשה של שאלות חדשות. אז בסדר, שלושה גברים(פחדנים לפי באפי
) בחרו נערה דחפו לה רוח של שד לגרון והפכו אותה לקוטלת. זה ששינה לי את כל הגישה לקוטלת ברור מספיק? אני חשבתי שבדיוק כמו שהשד הראשון הפך אדם לערפד, התברר שיש איזשהי נערה עם כוחות על כדי לקטול אותו. אבל לא, ג'וס היה חייב להפוך את התיאוריה הזאת על הראש. אז יש לנו שלושה שמאנים אז למה דווקא גברים ולמה רק גברים(זה לא שאלה פמיניסטית דווקא) אתם רוצים להגיד לי שאין שמאנים נשים? בסדרה הזאת למשל אין. כל השמאנים, כל הכוהנים הם גברים. כל המכשפות הן נשים. מה זה? עזרת גברים, עזרת נשים? אז השלושה השמאנים האלו בחרו נערה. למה נערה? למה דווקא היא? והכניסו לנערה הזאת רוח של שד. בסדר, מאיפה הם השיגו את הרוח הזאת? האם זה השד האחרון? ממתי יש בכלל דבר כזה, רוח של שד? ולמה לכל הרוחות להאבק ברוע ע"י רוע? כמו שבאפי אמרה "אין דרכים יותר טובות?"(בערך). היתה שותפה לחלוטין לתחושה הכעס של באפי לנוכח מה שהם עשו. אני בהחלט יכולתי להבין מאיפה הגיעה היהירות והנפיחות של המועצה, הם היו שם מההתחלה. ישבו שם ב"ארץ החלומות" וחיכו שעוד פריירית תבוא לבקש מהם עזרה. מעולם לא הצלחתי להבין את הגישה הזאת "נחכה שהם יבואו אלינו". אם יש לך את הידע כדי לעצור את הרוע למה לשבת על התחת ולא לעשות שום דבר בנידון? עניינים אחרים. רובין ווד. מה הקטע של "אימא שלי מתה ולא רציתי לוותר על התיק שלה". הוא היה כולה בן 4 נראה לכם הגיוני שלמועצת הצופים יהיה איכפת מזה? או שהמועצה תשכח מהתיק הזה? ספייק. אחד הפרקים שבו הוא מתנהג בצורה הכי מוזרה. "לא הרגתי את השד כי אם הוא היה הורג אותי אז אניה הייתה נשארת חסרת הגנה". ממתי ספייק חושב כך? בלי צ'ייפ הוא איבד מכוחו? ומה הקטע עם המעיל? איך הוא השיג אותו שוב? בפעם האחרונה שראיתי אותו, הוא היה מונח על המעקה בבית של באפי כשזאנדר גילה שספייק ניסה לאנוס את באפי. ספייק עזב את העיר בלעדיו. אתם רוצים להגיד לי שבאפי החזירה לו את המעיל וספייק החביא אותו במרתף בית הספר? למה? ספייק זיהה את רובין ווד, אין לי ספק בזה, גם באפי קישרה. מה הקטע הזה שספייק לא יכול להלחם בלי המעיל? מה הוא ילד בן שנתיים שלא מוכן לצאת מהבית בלי השמיכה שלו? לא פלא שבאפי חטפה בסוף קריזה, גם אנחנו רוצים את ספייק המסוכן. קלטתם שבחלום שלה באפי הבחינה שלקלואי יש בעיה? וקרוב לוודאי שאם הקוטלת הראשונה לא היתה מתערבת היא היתה מצליחה להציל את קלואי? ובקשר לאובר-ערפדים שבסוף. אני לא חושבת שהם מיועדים להלחם בקוטלות ובפוטנציאליות, אחרת הראשון היה מוציא אותם יחד עם האובר-ערפד הראשון. לא, זה הצבא שייצא מפי השאול אחרי שכל הקוטלות וכל הפוטנציאליות ימותו. ווילו וקנדי. מי אמר שקנדי עוזבת? היא קיבלה עכשיו מנה רצינית של מציאות, עד עכשיו היא התייחסה בקלות ראש לצד האפל של ווילו, ממש כמו ווד שהתקשה להאמין שווילו כמעט והרסה את העולם. ובקשר לכוח שלה, אם באפי יכלה לתת לווילו מהכוח שלה כדי להרפא ונשארה הקוטלת גם קנדי יכולה.
לאנג'ל עוד לא שודר: והערה לסיום: בפרק הבא פיית' אמורה להופיע, אחרי שווילו באה לביקור בלוס אנג'לס, אני ציפיתי לאזכור כלשהו של העניין.
 
למעלה